Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът ми се рестартира непрекъснато

Featured Replies

• Автор

:ph34r: не вярвам да е това Еви ... !!!

ами щото контакта го е затискало секцията и той нали е счупен и при мърдане на секцията ,кат отварям вратите видях,че се ресва компа,щото не дава добър контакт понеже е мнгоо счупен : )

• Отговори 67
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Станислав Гайдарев
    Станислав Гайдарев

Трябва да провериш дали имаш тази актуализация "KB971033" и ако я имаш трябва да я изтриеш и да си активираш windows-a на ново,защото точно тази актуализация причинява такова рестартиране на компютъра

• Има някои хакове, които доста грозно заличават тази информация. И си е активиран Уин-а и си се ъпдейтва. А и активацията няма нищо общо с рестартирането и особено ако един ден работи добре и на другия

• Аве стига с твойте бутони бе... Ако беше ресет бутона не мислиш ли, че компютъра даже няма и да достигне до Welcome екрана, а ако беше Power бутона PC можеше и изобщо да не се включи ... Или те тея б

Ами хвани баща си да оправи контактите. Хич не е безопасно да ги държите в такова състояние. Не само за вас, ами и за техниката. А не е нито сложно, нито скъпо да се ремонтират.

• Автор

нямам такъв, абе и сама се оправих : ) на друго място вече е включен разклонителя : )

нямам такъв, абе и сама се оправих : ) на друго място вече е включен разклонителя : )

Да си жива и здрава ... Браво на теб :wub: И сега няма ли го проблема ???

• Автор

за сега не,ще видиме по натам : )))))

Еве , Еве , какво направи , нищо не добави дали се е оправил проблема - и си купи един ЮПС за най сигурно че и това енерго вяра да им нямаш :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

...на друго място вече е включен разклонителя : )

Явно засега се е оправил проблемът, щом не си писала. Но недей да включваш нищо в разбития контакт, докато не се ремонтира (може и някой приятел да свърши тая работа :angry:).

• Автор

пак ми се ресна 1 път,без нищо... :( иначе аз го преместих веднага на друг контакт като,видях,че този е счуяен

Отиди при момчета от магазина и има кажи да ти сменят захранването и аз съм имал такъв проблем !Ако не е това значи е от windowsa !

Редактирано от EmKo0 (преглед на промените)

Според мен е добре да си купи ЮПС няма да и е излишен на мен ми се случваше по някой път особено когато се ползва асансьора тогава е най голям токовия удар при включването му а за сервиза едва дали ще имат време хората да го държат включен с дни за да го следат . Откакто купих ЮПС не се е рестартирал а захранването ми е хубаво .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

от както писах последния път не се е ресвал,странно : ) и да вече не мога да разбера има ли ,няма ли прроблем,зазорила съм се така,щото след месец изтича гаранцията на някой неща от него и до кат е под гаранция да се намери проблема,ама май нема да стане като гледам...

Редактирано от Евето (преглед на промените)

Евето, може ли да видим лог за събитията на Windows? Ето как става:

• Start -> Run -> напиши compmgmt.msc -> после OK
  • В конзолата отиди на Event Viewer. После натисни бутона от лентата с бутони Export List (под надписа Windows), снимка

5ba82e9572b850aa.png

• Избери Save Log File As и му дай име log, с тип (разширение) Text.
  • Запиши (Sаve As) файла на десктопа и го прикачи (виж опцията "Прикачени файлове", която се намира в полето под текста, когато публикуваш ново мнение) към следващия си коментар.

P.S. Ако мислиш, че това е много сложно за изпълнение, не го прави.

• Автор

Точно като натисна на Event Viewer и изчезва тази иконка за Export List и не мога да го експортна...

Добре, може да видим Eventlog и по друг начин. Ето как:

Сега изтеглете DDS от тук: bleepingcomputer.

След изтегляне на файла го запишете (бутон Save -> Save as) DDS на вашия десктоп, снимка:

mwxhsw.jpg

След като изтеглите DDS на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така: rvwlll.jpg

Прекратете временно работата на всички скрипт блокиращи приложения, ако има такива или разрешете изпълнението на dds.com. След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите с Run.

След приключване на работата на DDS запишете на десктопа двата лог файла, които ще се появят в Notepad: DDS.txt и Attach.txt. После ги прикачете в следващия си коментар по темата или на rapidshare.com.

P.S. В края на файла Attach.txt има запис на събитията за Windows.

Има няколко еднакви съобщения за Events, ето последното:

31.7.2010 г. 19:19:36, Error: Microsoft-Windows-DistributedCOM [10001] - Unable to start a DCOM Server: {F87B28F1-DA9A-4F35-8EC0-800EFCF26B83} as /. The error: "5" Happened while starting this command: C:\Windows\System32\slui.exe -Embedding

Според мен това става с недобре активирани/ нелицензирани версии на Windows 7. Но след като вече няма проблеми с рестартирането, значи е възможно това да не е причината за проблема.

В бъдеще ако отново започне рестартиране и ако имаш възможност, пробвай чиста инсталация (триене на всички дялове и формат) и инсталиране на MSDN версия за Windows 7, без да е активирана. Има начин да се удължава на няколко пъти по тридесет дни.

• Автор

добре,благодаря много : )))

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.