Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D част 2

Featured Replies

преди 12 минути, _сянка_ написа:

Що бе, найш кви изненади стават. Ти не обичаш ли изненади?  :D

Само приятни изненади харесвам:)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 58k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 минути, karadzha написа:

Само приятни изненади харесвам:)

Значи не.

преди 6 часа, karadzha написа:

Иначе темата за мен е крайно глупава – изобщо да търсиш жена/мъж от вируала си е глупост за мен:(

Темата е закачлива. И е създадена във времето, когато повечето от пишещите хора в този раздел, наистина се забавляваха. 

Нещата съвсем не са се случвали така- искам секс с някой, и айде работата готова.

Нито пък е създадена с цел запознанства със сексуална насоченост.

:)

Когато ядем храна всъщност правим секс нея. Дъвчим, смучем, гълтаме отделяме секрети, после пак пъхаме и пак дъвчим, смучем....  и после се изпразваме в тоалетната. 

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 23 минути, acnekt написа:

Когато ядем храна всъщност правим секс нея. Дъвчим, смучем, гълтаме отделяме секрети, после пак пъхаме и пак дъвчим, смучем....  и после се изпразваме в тоалетната. 

Ааа, ето защо се възбуждам при вида на елегантно поднесено ястие

преди 1 час, Лин написа:

Темата е закачлива. И е създадена във времето, когато повечето от пишещите хора в този раздел, наистина се забавляваха. 

Нещата съвсем не са се случвали така- искам секс с някой, и айде работата готова.

Нито пък е създадена с цел запознанства със сексуална насоченост.

:)

Хора всякакви, всеки я разглежда как му е удобна.

За секс директно между двама души поне още докато не са го правили заедно много рядко се говори директно.

Аве днешния секс не е това което беше ... но това е дълга тема и ще се отклоним от темата на темата.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Аве днешния секс не е това което беше ... но това е дълга тема и ще се отклоним от темата на темата.

Той винаги си е бил едно и също - размяна на флуиди. Само значението, което му се придава се е изменяло във времето.

преди 16 минути, simtech написа:

Той винаги си е бил едно и също - размяна на флуиди. Само значението, което му се придава се е изменяло във времето.

Ти както винаги нищо не си разбрал. На мен едно време дори резервоара на мотора ми пълнеха гаджетата за да мога да се движа а сега? Или някъде да минеш с кафе и тортичка а сега всичко е бизнес Симка ама само ти не си го разбрал.
Такива времена настанаха че като се евем да не се гледаме.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 13 минути, BMW Маниак написа:

...а сега всичко е бизнес Симка ама само ти не си го разбрал....Такива времена настанаха че като се евем да не се гледаме.

Такива сребролюбци като теб го направиха тоя свят! Нещо..некомфортно ли ви е сега?

преди 7 минути, simtech написа:

Нещо..некомфортно ли ви е сега?

Аз съм се приспособил за теб не знам. За мен света е хубав, за теб не знам ...

Има ли на едно място мъже и жени, сексът е въпрос на време- стара мъдрост, от времето на мирката още...  :)

Със себе си!

Никой да не се обижда, просто не ви познавам!

на 22.08.2017 г. в 12:57, BMW Маниак написа:

Хора всякакви, всеки я разглежда как му е удобна.

За секс директно между двама души поне още докато не са го правили заедно много рядко се говори директно.

Аз съм от вида хора, които също като Лин я разглеждат като приятно-закачлива ... ама наистина много свенливи хора тук или след пет страници се разбира, че някой не искал мусака ами на мусаката ... заливката :lol6:все пак е интересно да се има предвид, че "днешният" секс (как звучи като написано от някой дядко), не е като едно време и сигурно няма и да е като бъдещият.

В бъдеще хората ще са по-разкрепостени и ще наблягат на опита вероятно... знам ли.

А ти, Маняк, как си с правенето на мусака? :clown:

преди 1 час, Maleficient написа:

А ти, Маняк, как си с правенето на мусака? :clown:

Логично е да съм много зле. Все пак готвенето е женска работа. Сигурно ако отворя нета и намеря някоя рецепта може и да се оправя са събера нещо като мусака ама за сега не се е налагало. Аз мога да си залъжа глада и със сухари само и само да съм далече от готварската печка. Кулинарните ми възможности се простират само до чай и варени яйца.
Кухнята си е женска територия и трябва да се уважава. Все едно жена да ми влезе в гаража и да почне да се прави на майстор.

Темата не беше ли за секс!

преди 26 минути, BMW Маниак написа:

Логично е да съм много зле. Все пак готвенето е женска работа. Сигурно ако отворя нета и намеря някоя рецепта може и да се оправя са събера нещо като мусака ама за сега не се е налагало. Аз мога да си залъжа глада и със сухари само и само да съм далече от готварската печка. Кулинарните ми възможности се простират само до чай и варени яйца.
Кухнята си е женска територия и трябва да се уважава. Все едно жена да ми влезе в гаража и да почне да се прави на майстор.

Темата не беше ли за секс!

и аз ли да превеждам сега?
Ти обаче си доста консервативен. Неочаквано за осемте жени, които си впечатлил и шестнайсетте деца :)от тях

Готвенето или приготвянето не е ... сложно. Имаш ли желание, необходимите продукти и въображение, може да впечатлиш коя да е жена. Напоследък с преобладаващо "Чифове" по разни предавания не знам дали си много прав за мъжете и жените в кухнята. В гаража е друго ...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 12 минути, Maleficient написа:

Имаш ли желание, необходимите продукти и въображение, може да впечатлиш коя да е жена

Това е ялова тактика.

преди 13 минути, Maleficient написа:

Неочаквано за осемте жени, които си впечатлил и шестнайсетте деца :)от тях

Стига си завишавала бройката де (за децата), докато за жените е доста занижена! Някоя стара мома де няма вземи да ти повярва и ще стане пак една ...
Пак има да ме поздравяват с Rasputin на Boney M

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Това е ялова тактика.

Стига си завишавала бройката де (за децата), докато за жените е доста занижена! Някоя стара мома де няма вземи да ти повярва и ще стане пак една ...
Пак има да ме поздравяват с Rasputin на Boney M

Аз от мъжки тактики не разбирам, но отговаряйки за себе си ... а и защо не и за някоя и друга жена, мога да го твърдя с достатъчна убеденост, че жените се ... чувстват специални, когато някой мъж не очаква от тях да му готвят, а покажат солидарност в това не толкова трудно занимание. Има един психологически момент, че не е като да приготвиш храна само за себе си, а да е ЗА някого ...

Извинявай за занижената бройка, исках да обърна внимание, че би трябвало да имаш достатъчно опит, съответно да има някакво развитие при подходът ти към жените, ако са те разочаровали съответно, но ти сякаш не си размишлявал особено върху това и си караш по една "схема" без да натоварваш въображението или други способности ...

Останалите намеци и закачки към твоята "нелюбима" нямам желание да коментирам.

Та ти като един опитен мъж и потребител, с коя съфорумка би искал да правиш секс? (понеже да не се отклоняваме от темата на темата)

преди 8 минути, Maleficient написа:

Та ти като един опитен мъж и потребител, с коя съфорумка би искал да правиш секс? (понеже да не се отклоняваме от темата на темата)

С теб разбира се. Що за въпрос!  Стига да не си ме излъгала че си 55 килограма.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

С теб разбира се. Що за въпрос!  Стига да не си ме излъгала че си 55 килограма.

Не съм :) няма причина да лъжа ... притеснява ме, че не обичаш такива, които много четат :(

преди 11 минути, Maleficient написа:

притеснява ме, че не обичаш такива, които много четат :(

Напротив. Би трябвало да са мечта. Жалко че не попадам на такива. Кой мъж не предпочита жена с книга от колкото да и слуша претенциите ?

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Напротив. Би трябвало да са мечта. Жалко че не попадам на такива. Кой мъж не предпочита жена с книга от колкото да и слуша претенциите ?

Този отговор много ме зарадва :shy11: остава да го измислим така че да няма потърпевши и някак ... и останалите да се престрашат и да споделят :rolleyes:

Аз засега ша го запаза в тайна.:rolleyes:

преди 19 часа, BMW Маниак написа:

¡Achtung!  Редно е да се спомене, че досега, нѣма ясно изразена зависимостъ между количеството и качеството прочетенъ материалъ и количеството и качеството на претенциитѣ, които е способна да предяви една жена. Всичко си е до това, на каква личностъ ще попаднешъ - на Човекъ или на Мисъ Капризъ... Личното ми мнение е, че първиятъ случай е невъзможенъ въ познатата ни Вселена... С други думи, нѣма значение, дали са чели само букварчето и нѣколко модни журнала или са усвоили всички парадигми изложени в класическата, философската, техническата и т.н. литература, намъ мъжетѣ е сѫдено, докато търсимъ съвмѣстителство, да слушаме женскитѣ им претенции... Jedem das seine...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.