Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да отслабна 10-20 кила за 1-2 седмици?

Featured Replies

Значи в момета съм 120 или повече кила може и към 140... Въпроса ми е някакво бързо отсалбаве знам, че е Не здравословно, но просто ми трябва спешно не на месеца най-много 5-6 кила ами тука става въпрос за 1-2 месеца да стана към 100 или 70-80... Давайте и добавки който сте пробвали и имат ефект, но под добавки разбирам нещо кеото да ми помогне да не ми се лепи толкова и да изгаря повече от нормалното...

• Отговори 72
  • Прегледи 73,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да си виждал дебел концлагерист ? Спазваи техният режим . Яична диета също дава ефект . Сутрин вариш едно яице, на обед го белиш а вечер си лягаш преди да го изедеш . Ти верно ли от 140 смяташ да станеш 70 !!!

Еми няма начин.За толкова малко време няма начин.

Аз 2пъти годишно съм за по 14 дни само на чай .Тогава се свалят доста кг,но пък си приспиваш метаболизма.Спортувам редовно и зная,че въпреки глада и спорта,повече от 6кг няма как да смъкнеш за 15 дни.:)

Сваляла съм 23 кг ,за 5 месеца.Тогава пиех Xenikal ,ограничих калориите драстично.Всеки ден бягах по 4 км и 3 пъти в седмицата в залата.Много хъс и инат са нужни,но пък ефекта си заслужава.

Стискам палци и пожелавам успех!

ПП

http://www.pharmacy-...%2042;%20x%2084

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

За месец-два няма да стане. Крайно нежелателно е с тези килограми да не бягаш, ще си прецакаш колената, тези 120-130 са страшно голяма тежест за бягане !!! От ефект ще имаш дефект.

Ако започнеш за тренираш първите ти 30-40 дена са нулеви. Братовчед ми за около година свали от 120 на 80 с много тренировки (бокс, фитнес и каране на колело) и хранителен режим.

Като за начало трябва да си направиш отрицателен баланс на килокалориите - тоест по-малко да приемаш и повече на изразходваш. Като за начало забравяш белият хляб и минаваш на граханов. Забравяш всичко що е пържено и олио, минаваш на зехтин, печени на грил леки меса, много вода, сутрин на гладно 1 лъжица мед разтворена в топла вода за захарта във кръвта, зелен (истински) чай а не разните наши бъркочи за да чистиш токсините от себе си и още ред други неща и най-вече - МНОГО ДВИЖЕНИЕ.

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

За месец-два няма да стане. Крайно нежелателно е с тези килограми да бягаш, ще си прецакаш колената тези 120-130 са страшно голяма тежест за бягане !!! От ефект ще имаш дефект.

Ако започнеш за тренираш първите ти 30-40 дена са нулеви. Братовчед ми за около година свали от 120 на 80 с много тренировки (бокс, фитнес и каране на колело) и хранителен режим.

Като за начало трябва да си направиш отрицателен баланс на килокалориите - тоест по-малко да приемаш и повече на изразходваш. Като за начало забравяш белият хляб и минаваш на граханов. Забравяш всичко що е пържено и олио, минаваш на зехтин, печени на грил леки меса, много вода, сутрин на гладно 1 лъжица мед разтворена в топла вода за захарта във кръвта, зелен (истински) чай а не разните наши бъркочи за да чистиш токсините от себе си и още ред други неща и най-вече - МНОГО ДВИЖЕНИЕ.

Приятелю според зависи от конституцията на конкретният човек тези килограми може да са твърде много повече от нормалното, но ноже и да не са чак толкова. За да търси тегло от порядъка на 80кг. човека е вероятно с височина от порядъка на 175-185см. и ако излишните килограми са равномерно разпределени, а не са в областа на корема, така че да са притиснати прекалено вътрешните органи, няма да има проблем с издръжливостта. Прецакването на колената не става толкова лесно и бързо, а ако човека е твърде възрастен вероятно вече са прецакани в някаква степен и тогава наистина да грабва велосипеда. Впрочем маратона се бяга на различни разстояния, никой не бута човека да започне направо с олимпийската дължина, той сам ще определи в началото от собствен опит с какво може да се справи, като постепенно ще увеличава дистанцията. Има това предимство, че темпото на бягане се определя от самият човек, изключая състезателният(професионалният) маратон, този който споменавам в бита има и друго наименование - джогинг, като моят съвет е след като се поосвести от към издръжливост да поускори малко скоростта, понеже при джогинга се бяга наистина доста бавно. No mercy - имам предвид да не се отказва, да проявява постоянство и да е упорит.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Приятелю sliderum, моите приятели ортопеди в тази връзка казват. Вземаш си височината, изваждат 100 ако резултата ти е толкова колкото са ти килограмите, няма проблем да бягаш. Но ако резултата надвишава килограмите ти, качвай се на колело или отивай на басейн да плуваш ако искаш да си поддържаш формата и искаш да имаш здрави колена ! За дистанциите или най-вече за времето за бягане. Ако човек не може да издържи поне половин час с 10-13 км/ч непрекъснато бягане по-добре да не се захваща, защото резултата е никакъв - има няма 150-200 изгорени килокалории.

Спасението е в движението. Ако седиш в по-голямата си част от деня - нищо не става. Не помага нито глад, нито лекарства. Сигурно трудно се движат 120-140 кг., ама почнеш ли, от ден на ден ще ти става по-леко. Ходене, не бягане. Взимаш си отпуск и почваш разходки без идея, по цял ден. Като ти прималее, малко почивка и пак. Забравяш какво е транспорт. Качвай стъпала. Повече течности, основно вода. Нищо газирано, по възможност да не е сладко. Най-сигурно таратор, силно разреден.

• Автор

Така с колело мога наистина добре да издържам ходих до село на 40-45 колеметра е, но проблема ми са белият хляб, бягането, и приемането на по-малко... На ядене изяждам по 3-4 филии...и да не съм с много движение... Ако карам колело цял месец по 10-15 километра на ден и ям по 2 филийки на ден? За мен мога да кажа само, че съм от тия на който лесно им се трупа почти всичко ми се трупа... Килограми почнах да качвам след операция на сливиците(ако има нещо общо).

Редактирано от Lolayl (преглед на промените)

Така с колело мога наистина добре да издържам ходих до село на 40-45 колеметра е, но проблема ми са белият хляб, бягането, и приемането на по-малко...

На ядене изяждам по 3-4 филии...и да не съм с много движение... Ако карам колело цял месец по 10-15 километра на ден и ям по 2 филийки на ден?

За мен мога да кажа само, че съм от тия на който лесно им се трупа почти всичко ми се трупа...

Килограми почнах да качвам след операция на сливиците(ако има нещо общо).

Здравей!Изследвал ли си хормоните на щитовидната жлеза?

Редактирано от обсидиан (преглед на промените)

Можеш,човече!Можеш да спреш изцяло хляба!Кризисни са първите няколко дни.Ако се мотивираш и нахъсаш ще преодолееш себе си! Да,колелото е наистина по-доброто решение за начало.Но поддържай темпо.И не се тегли постоянно,разочароващо е.Следи обиколките си -като се стопят първите сантиметри тогава се претегли.

Можеш,човече!Можеш да спреш изцяло хляба!Кризисни са първите няколко дни.Ако се мотивираш и нахъсаш ще преодолееш себе си!

Да,колелото е наистина по-доброто решение за начало.Но поддържай темпо.И не се тегли постоянно,разочароващо е.Следи обиколките си -като се стопят първите сантиметри тогава се претегли.

Е тук не съм съгласен, да се спре изцяло не, по-добре малко хляб за предпочитане да не е бял, но дори и такъв няма да е проблем.

Човека иска ударно да сваля.Ще трябва да намали калориите.1 филия бял хляб (108 калории и 1 гр. мазнини)А е препоръчително зя цял ден да не надвишава 1000 ако се нелъжа с неговите кг.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Човека иска ударно да сваля.Ще трябва да намали калориите.1 филия бял хляб (108 калории и 1 гр. мазнини)А е препоръчително зя цял ден да не надвишава 1000 ако се нелъжа с неговите кг.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Точно ударното сваляне не е за препоръчване :nono:

Иначе може да си хапва от този хлебец: http://www.dobrudjanskihliab.com/bg/product/53-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0%B1-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0

100 гр. - 40-50 килокалории, ако не ме лъже паметта ;):)

Ударното сваляне наистина не е за препоръчване,незнам на колко си години ,но при ударното сваляне се получават стрии на кожата тя самата увисва и т.н. Човека спомена ,че всичко лесно му се лепи,като съвет си пусни пълна кръвна картина с БИОХИМИЯ (липиден профил,кръвна захар,натрий,калии и т.н.,също е добре да видиш и Т3 и Т4 на щитовидната жлеза както те посъветва и Обсидиан,за всеки случай пусни си и едно ЕКГ)след като ти излезнат резултатите ,може да понатовариш сърцето и тялото с повечко упражнения,но едвали ще може да смъкнеш лесно 50кг. за месец два,това си е даже опасно.Айде успех в начинанието.

• Автор

За проблемите в здравете ако има някакъв начин да го постигна по-бързо... Стриите няма да са толкова голяма проблем... Най-бързият начин ще е нещо което не изисква много търпение и време...?

Не стават така тия неща. За да свалиш килограми ти трябват две много важни неща - търпение и постоянство. Освен това след като ги свалиш - много лесно можеш да си ги върнеш обратно. Щом си над 120 кила - при строга диета ще сваляш по половин кило на ден през първия месец. Под строга разбирам само на зеленчуци, яйца, месо, риба. А под зеленчуци не разбирам картофи, а домати, чушки, зеле, моркови, краставици. Спирането на мазнините също може да бъде опасно.

За проблемите в здравете ако има някакъв начин да го постигна по-бързо...

Стриите няма да са толкова голяма проблем...

Най-бързият начин ще е нещо което не изисква много търпение и време...?

А, има и начин който твоят аватар също не би отказал - сауната, но също ще трябва да е в большие порядки и някой колега ще се намеси като каже че е опасно за здавето. Моето мнение обаче е, че многото килограми са не по-малко опасни, а тяхното "вдигане на тежести" по принуда си го упражняваш постоянно...

Само с затъпена вилица и пробита лъжица и никакво сладко ,тестено.Много помага,но бавно продължителното дъвкане и особено разделното ядене - не се яде: белтъчини заедно с въглехидрати - сирене и хляб - отделно (с 3-4 часа разлика)може,месо и хляб,картови и хляб,картофи и месо.Всички обаче може със зеленчуци (домати,краставици,маруля,спанак)

:offtopic.

До администрацията на Калдата. В момента има реклама във форума ви на забранен продукт от 2008!!!

Публикувано изображение

http://buyhealth.eu/lida-nn.html?gclid=CIvxrPHVkqMCFYyGzAod6lkRoQ

http://news.ibox.bg/news/id_850815893

Разбирам, че рекламите са финансово важни вас но все пак те не трябва да са подвеждащи, лъжещи и опасни за човешкото здраве !!!

До : Хитреца Одисей .

Това, което визираш е апликация на Google : Google AdSense.Рекламите в това каре не зависят от нас, а от самия Google.Тези реклами се генерират автоматично и никой от нас не може да ги ограничава или променя.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Lolayl препоръчвам ти да ме послушаш и нещата ще тръгнат по-естествен път без разни добавки.Малко тренировки, правилно хранене, постоянство и ще имаш добър резултат.Добавките са ужасни и страшни неща, поне това което съм видял от резултат на химия/добавки е страшно нещо.Ще ти дам пример, с двама приятели които искаха да свалят килограми.Единия реши да свали кг. с диета, но тялото не му понесе лишението от храна и за малко не се наложи болница.Организма е важно да се храни а не да се лишава, важно е начина по-които се прави.Другия ми приятел имаше желание да свали кг. и да влезне в форма с фитнес.Тръгна бързо като теб за мин.време да свали мн. килограми.Резултат = стрии, разтегната кожа, ужасна работа, сега не може да я напълни тази кожа.Нужно е само да подбираш какво ядеш, да избереш какво да тренираш, и да си дадеш достатъчно време за това.Не бързай.

За проблемите в здравете ако има някакъв начин да го постигна по-бързо...

Стриите няма да са толкова голяма проблем...

Най-бързият начин ще е нещо което не изисква много търпение и време...?

На така зададения въпрос бих ти отговорил- липосукция. А ако трябва да бъда сериозен- 10-20 кг само за една седмица са непосилна задача. Виж, за повече време- става. Аз лично съм използвал ето тази диета http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p6834.html и при мен резултатът беше много добър- около 15-16 кг за два месеца. Вярно е, че не всяка диета води добри резултати при различни хора, но аз споделям за себе си.

Успех!

Здравейте

Книга за сваляне на теглото - (коментарите са интересни)!

Пробвал съм! Да , работи! Сваля се бързо , но когато човек не е готов за такава промяна , всичко бързо се връща по старому.

Книга засваляне на теглото(част втора)

Втората част не съм я чел! Поздрави

П.П. Отиваш при специалист -диетолог. Трябва да промениш начина си живот, на мислене...не е за всеки.

Редактирано от nikolaijelev (преглед на промените)

На така зададения въпрос бих ти отговорил- липосукция.

Липосукцията променя релефа на тялото, а не отнема килограми. За липосукция трябва да имаш нормално за ръста си тегло, и да не харесваш определена зона от тялото си.

Няма вариант за 10-20 кила.:nono:

ПП Чудя се автора дали е почнал нещо и какво?Винаги ентусиазма е огромен,но само на думи...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.