Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да отслабна 10-20 кила за 1-2 седмици?

Featured Replies

В поста си уточних, кога започвам да говоря сериозно.

• Отговори 72
  • Прегледи 73,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи в момета съм 120 или повече кила може и към 140...

Въпроса ми е някакво бързо отсалбаве знам, че е Не здравословно, но просто ми трябва спешно не на месеца най-много 5-6 кила ами тука става въпрос за 1-2 месеца да стана към 100 или 70-80...

Давайте и добавки който сте пробвали и имат ефект, но под добавки разбирам нещо кеото да ми помогне да не ми се лепи толкова и да изгаря повече от нормалното...

Нещо, което действа, но не и в тоя размер. Да кажем, аз свалих 10 килограма за 2 месеца. Правех следното:

Съставих си една програмка с упражнения. Всъщност, изобщо не съм я съставял, а правех това, което може и което имах от 15-20 годишния си опит в културизма. Всичко бе в домашни условия. За начало потърсих в нета някоя програмка - часовник, който да ме алармира през 2-3 минути. Това бе нужно, за да започна следващата си серия от упражненията. 30-40 минути тренировки с не голямо натоварване, освен накрая. Това ти трябва, но не само.Останалото е по-трудно - храна през 2 часа и то не каква да е. Аз лично съм привърженик на овесени ядки с кисело мляко и мед и разни храни, съдържащи сирене, яйца, мляко, а ако може и чисто месо. Овесените ядки са най-евтината храна. Буквално ти излиза стотинки едно хранене. Друго, което задължително направих, бе да откажа бирата изцяло. Цигарите също. Дори и твърдият алкохол е табу. Е, ако има събиране, няма проблем да се напиеш един-два пъти в месеца. Няма да се цепиш от колектива я! Ако ядеш по един хляб на ден, минаваш на половин и то не бял. Общо взето е това. Ако имаш излишни парички, вземаш някой фетбърнър или сега има едни изотонични напитки в прахообразно състояние. По време на тренировка си пийваш редовно. Гаранция, че ако се захванеш сериозно с режима, ще свалиш 10 килограма за два месеца. 20 килограма са илюзия, освен ако не те свали някоя мацка и ти изпие соса :wors:

• Автор

Сега съм така: Сутрин едно варено яйце, на обяд или риба,пържола,кренвирш за вечеря салата...бързо....оплашихте ме А да и ям преди 6 часа, след 6 не...

сутрин кафе на гладно и на стадиона... обаче няма начин да се свалят 10кг на месец според мен, освен ако причината за теглото е задържане на течности в организма... ядеш по често (6-7) пъти дневно, но по малко и забрави калоричните храни - пици, банички и сладко... друг вариант - балон в стомаха или операция с байпас, лично си мисля че с балон е по добре - може да се регулира колко да го надуят и от това зависи колко място ще остава за храната около него - най добрия вариант за хора без воля и които не могат да се спрат...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Сега съм така: Сутрин едно варено яйце, на обяд или риба,пържола,кренвирш за вечеря салата...бързо....оплашихте ме

А да и ям преди 6 часа, след 6 не...

Не ми харесва. Това с неяденето след 18 часа е пълна глупост. Истината е, че организмът постоянно се нуждае от енергия. По-голям ефект би постигнал с редовно, а не с НЕредовно хранене. Яж си все толкова, но просто ограничи хляба наполовина. Ако си ял преди време 3 филии, нека сега са филия или две. Увеличи и физическата активност, откажи се от алкохола и по-специално от бирата. Пий течности, но не какви да е. Зарежи разните изкуствени боклуци. Нека съдържат ИСТИНСКА захар, а не нутрасуид или подобни ла**а! Волята е най-важна! Ако нямаш такава, никакви диети няма да ти помогнат! Диетата не е панацея. Тя се обвързва с движението и съня. Трудно е да се каже, кое е най-важно, но едно е сигурно. Без един от тия три компонента( диета(хранене), движение и сън), ти няма да постигнеш нищо!

Приятелю според зависи от конституцията на конкретният човек тези килограми може да са твърде много повече от нормалното, но ноже и да не са чак толкова. За да търси тегло от порядъка на 80кг. човека е вероятно с височина от порядъка на 175-185см. и ако излишните килограми са равномерно разпределени, а не са в областа на корема, така че да са притиснати прекалено вътрешните органи, няма да има проблем с издръжливостта. Прецакването на колената не става толкова лесно и бързо, а ако човека е твърде възрастен вероятно вече са прецакани в някаква степен и тогава наистина да грабва велосипеда. Впрочем маратона се бяга на различни разстояния, никой не бута човека да започне направо с олимпийската дължина, той сам ще определи в началото от собствен опит с какво може да се справи, като постепенно ще увеличава дистанцията. Има това предимство, че темпото на бягане се определя от самият човек, изключая състезателният(професионалният) маратон, този който споменавам в бита има и друго наименование - джогинг, като моят съвет е след като се поосвести от към издръжливост да поускори малко скоростта, понеже при джогинга се бяга наистина доста бавно. No mercy - имам предвид да не се отказва, да проявява постоянство и да е упорит.

Много са и 110 килограма за 185 см мъж. Бягането се изключва при всички положения в началото. Не се прави, че разбираш от всичко. Просто. не разбираш.

Аз предлагам да използва такъв колан Публикувано изображение има СТРАШЕН ефект,уния вибриращите не стават но това определено помага,естествено само ПОМАГА няма как да си стоиш на стола и да отслабваш трябва и усилия но колана определено ще забърза нещата :cool:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Аз предлагам да използва такъв колан Публикувано изображение има СТРАШЕН ефект,уния вибриращите не стават но това определено помага,естествено само ПОМАГА няма как да си стоиш на стола и да отслабваш трябва и усилия но колана определено ще забърза нещата :)

никакъв ефект няма тоя колан - освен да си докара пъпки по корема... брат ми бая време ползва такъв докато се изрина...

никакъв ефект няма тоя колан - освен да си докара пъпки по корема... брат ми бая време ползва такъв докато се изрина...

Подкрепям !Имам такъв /но клин/ и го ползвам само с определени антицелулитни продукти.Изпотява обилно,но не така се топят мазнини.

Lolayl:)Продължавай до пълна победа!!!

Според мен, да се опиташ да свалиш 20килограма за седмица е...Глупаво и ОПАСНО!!! Тея диети с неядене и не знам си какво после могат да водят дори катастрофални последици за организма. Знаете какъв стрес преживява организма при ударно сваляне на килограми и на какви натоварвания е подложен, за да се справи със ситуацията. Още повече, че първо се изчерпват въглехидратите, чак след това организмът понечва към мазнините, което е разбраемо, защото мазнините се разграждат по-трудно. А въглехидратите са изключително необходими на организма... Не ми се иска авторът в резултат от действията си да лежи в болницата на системи с глукоза...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Спираш да ядеш,в смисъл само веднъж на ден на обяд по един сандвич вегетариански с черен хляб,спираш сладкото,газираното,алкохола,повече разхотки пеш,спираш мазното,пий повече вода най малко 3 литра на ден,яж ако огладнееш по една ябълка за след обедна закуска,вечер може салата само, и вечер 2 часа преди да си легнеш пией по една бира,но без мезета тя действа като аминокиселина дефакто изгаря мазнините ,но по една бира не 2-3-4 та до каса,за месец 10-15 кг ще ги свалиш.Това е звучи страшно но без глад няма как да стане :)

Когато започнеш да се бъзикаш с организма си става малко като да караш в насрещното. Опасно е и трябва да се внимава много. С неядене няма да стане. Гарантирам ти. Почваш някаква физическа подготовка(ФП). Лицеви упори, коремни преси, бягане са добра комбинация за начало. Правиш по колкото можеш. Ако днес успееш да направиш една лицева упора, вдругиден ще направиш две. Старай се да тренираш до отказ, а не до когато се умориш.Така със сигурност тялото ти ще се натовари. Като те метне мускулната треска, не спирай. Клин клин избива, така че продължаваш. Бързо също няма да стане. Не знам дали си фен на солта, но я ограничи. Пии много вода - прочиства тялото.И пикаеш много съответно. Ограничи сладкото, спри го ако можеш. Яж умерено. Не се тъпчи. По-добре е да ядеш 5-6 пъти на ден по малко отколкото 2 пъти по много. Не яж поне час преди ФП и 30 мин след нея. Ограничи газираното. Спри го ако можеш също. Не те знам какво и колко ядеш, но след първите 7-10 дни почни да ограничаваш храната. Не чакай да огладнееш като звяр преди да ядеш. И не яж докато се натъпчеш.

• 2 седмици по-късно...

ама и съвети давате..

За човек,който е пристрастен към храната не става така.Такива хора не знаят какво е ,,яж умерено,,

Най-ефикасни в такива случаи са протеиновите диети,напр.тази на д-р Пиер Дюкан:

5 дена само протеини,колкото искаш пилешко,месо,яйца,дреболии,риба.

За 5 дена се свалят 5 кг със сигурност.

Следват 5 дена салати+протеини ,за да се задържат килограмите.

С тази диета се отслабва без физическо натоварване,просто тялото израсходва запасите си.

Друг плюс е,че няма психическо натоварване заради глад.

ама и съвети давате..

За човек,който е пристрастен към храната не става така.Такива хора не знаят какво е ,,яж умерено,,

С тази диета се отслабва без физическо натоварване,просто тялото израсходва запасите си.

:D Тц, тц...

Казват протеиновата диета не е добра за здравето! Както и само на плодове, защото може бързо да се възстановят. Ако няма контрол, разбира се. Четах, че менюто трябва да съдържа 60% мазнини, 20-25% белтъчини и 15% въглехидрати. Според мен, не съм специалист в областта, но логичното е по-малко храна и повече изразходване на енергия, води до отслабване. Храната да е до 5 пъти на ден, в малки порции(зависи от човек) и да се храни само при усещане на лек глад. Наскоро четах за емоционалното хранене, как поглъщаме храна, от която нямаме нужда пред тв, компютър и т.н

И най-важното упражненията-бягане, фитнес, домашни тренировки. По желание.

Диети.. и каква е ползата от тях??  Като се спрат и килограмите се възвръщат,че и няколко пъти отгоре даже.. Започни да пушиш!Сериозно говоря това ще те "изцеди" отвсякъде. Или пък ако неискаш да пушиш започни с L-Carnitine.

Без един от тия три компонента( диета(хранене), движение и сън), ти няма да постигнеш нищо!

Впредвид, че автора желае драстично отслабване, без значение дали това ще бъде здравословно, струва ми се, че е логично и да предприеме драстични мерки. Ако намали хляба, вероятно ще отслабне, но ако иска да отслабне много, трябва да забрави най-масовата енергийна бомба в ежедневието на българина. Що се отнася до съня... сън?? Ето моята рецепта, изпитана е - максимум 3 часа сън. Някой ще попита, не ми ли се е спяло през останалата част от деня. Не и ако си зает с работа. Странна работа, нещо като да си продадеш здравето е... 

Дори и да е възможно да се отслабне двойно за толкова кратък срок от време, следва да се замислиш какво ще се случи с твоята кожа - тя има определена еластичност и ако се отслабва бавно и равномерно няма да има проблем, но ако е изведнъж - тогава може да не харесаш толкова ефекта от отслабването.

Има ли смисъл от още съвети, след като първият пост е публикуван преди повече от месец?

А това?

Нищо лично,но и без тръбичката,като си само на чай ще ти се получи.Още повече,ако имаш и свръхтегло.Добавките би могъл да си ги пиеш.Както казах по-горе аз го правя това 2 пъти годишно.С цел прочистване на организма.

Казват,че човек задържа средно между 4,5-5,5 кг остатъчни продукти .Ако си по-едричък е пропорционално.Та нормално е след 10 дни чай да си с 10кг по-малко.Но няма да си по-слаб.:wors:

Казват,че човек задържа средно между 4,5-5,5 кг остатъчни продукти .Ако си по-едричък е пропорционално.Та нормално е след 10 дни чай да си с 10кг по-малко.Но няма да си по-слаб.:super:

Аз съм се изнанедвал на статистиката, според която в човешкото тяло се сабират толкова токсини, но може да се достигне и до 20 кг. Не знам дали знаете, но няколко пъти в годината лъвовете в зоологическите градини се оставят гладни известен период (склероза, не помня колко, и мързел, не ми се проверява) иначе може да се разболеят. Причината е, че от месото се натрупват отрови от които е нужно да се освободят, а този лечебен глад е нужен в природата за всички месоядни. И кучетата са месоядни...

* - събират

Подкрепям. Виждал съм ефекта от тази диета за има няма месец, около 20 килограма, без последствия. Лошото е, че не проработва при всеки.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

:) Тц, тц...

Казват протеиновата диета не е добра за здравето!

Ами не е,особено ако я пазиш постоянно.Но е добро решение на психически зависими от храна,които не издържат на глад.

Подкрепям. Виждал съм ефекта от тази диета за има няма месец, около 20 килограма, без последствия. Лошото е, че не проработва при всеки.

Какви са причините диетата да не работи при всички?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.