Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой знае ли нещо за "Драконова магия"

Featured Replies

Някой да е чувал за тази магия "драконова магия"... ? Питам защото тука един приятел казва че се занимавал със това нещо, и тази вечер ми казва че разбрал нещо и щял съм да го разбеара чак след 4 години? :) Па после ми вика "дано ти харесва аризона" ... Най ми е чудно какво ще правя там? По-рано ми разкара как се опитал да направи една магия със яйце, и докато яйцето му било във джоба то се строжило и белтъка почнал да тече през джоба му... вика ми било го страх дали той сам не си е направил магия. Малко със стреснат ... та въпроса ми е каква е тази "драконова магия", и да не се опитва да ми прави някаква магия? :mad:

Ами дълго е за обесняване но едва ли ще може да ти направи черната защото не е за всеки . А той от колко време има тази дарба да прави магии ?

Еми година...

Няма страшно тогава . Така и предположих аз щом е хчупил яйцето значи е на аматьорско ниво и ти трябва да си много предразположен към магии за да те хвани . Спи спокоино !

• Автор

Няма страшно тогава . Така и предположих аз щом е хчупил яйцето значи е на аматьорско ниво и ти трябва да си много предразположен към магии за да те хвани . Спи спокоино !

Оффф, благодаря ти много! Сега вече ще спя спокойно :( Задължен съм ти!

А ако може ще кажеш ли тези магий за какво се отнасят?

Глупости на търкалета-да не би да има счукан нокът от лявото ходило на дракона

:)

не вярвай в това и няма да те сполети нищо лошо

:)

Оффф, благодаря ти много! Сега вече ще спя спокойно :) Задължен съм ти!

А ако може ще кажеш ли тези магий за какво се отнасят?

Абе защо връзваш на @izabel1 не разбираш ли, че си прави майтап.

Абе защо връзваш на @izabel1 не разбираш ли, че си прави майтап.

Тъкмо човека се успокои и ти сега ще го вкараш в излишни страхове .

По въпроса мога да кажа 3 неща:

1. Това са глупости.

2. Това са глупости.

3. Това са глупости.

Спете спокойно, деца :whist:

Драконовата магия е извикване на дракон от мъртвите, има три вида дракони които може да се извикат, опустошител ,пресметвач и дреконус .Най-вероятно е извикал пресметвач, те казват бъдещето, на някой близък/приятел.Обаче ако го споменеш може човека да умре, по добре изобщо да не мислиш за Аризона и така на татък .

Драконовата магия е извикване на дракон от мъртвите, има три вида дракони които може да се извикат, опустошител ,пресметвач и дреконус .Най-вероятно е извикал пресметвач, те казват бъдещето, на някой близък/приятел.Обаче ако го споменеш може човека да умре, по добре изобщо да не мислиш за Аризона и така на татък .

Оле майчице

:D

Аз какъв дракон да извикам за Тодор Батков-че не ни плаща-

всичките може ли

:whist:

Според братовчед ми, на 9 години е и аз съм магйосник... преинсталирах му компютъра. По темата- няма такива неща!

Аз какъв дракон да извикам за Тодор Батков-че не ни плаща-

всичките може ли

:cool:

Дракон прокурор може да ти потрябва.

Дракон прокурор може да ти потрябва.

Мда,вземаме значи един драконов прокурор от 5 век пр.Хр.,живял по горното течение на десния приток на Риони,добавяме щипка смлени сушени уши от прилеп на Нощен труд,бъркаме на изчезнала Луна във втори цикъл на пълнолунието й и играем нестинарски танци с молитви пред банкомата.

Мда,вземаме значи един драконов прокурор от 5 век пр.Хр.,живял по горното течение на десния приток на Риони,добавяме щипка смлени сушени уши от прилеп на Нощен труд,бъркаме на изчезнала Луна във втори цикъл на пълнолунието й и играем нестинарски танци с молитви пред банкомата.

:clap:

Всички тези магии и глупости са плод на човешкия мозък през векове и години, с цел да се предизвиква страх сред хората.

Абсолютни измишльотини, не знам как може да има хора, които вярват в такива неща. Доста поколения ще трябва да се изродят, за да се пречупи старото мислене.

• 2 седмици по-късно...

@ N3u7r0n един последен съвет от мен:

-Изучавай йогистка философия. Йога учи на всички видове магии и от начините за противодействието им. Особено важно е да се научиш да не използваш заклинанията за лошо. Защо ли!? Виж ми хронологията.

Можеш да започнеш с това http://www.scribd.com/doc/11878722/-14-

Книжката е малка и на практика магиите на са обяснени в нея, обаче ти дава ценни насоки.

От първия й прочит вече ще имаш някакава представа към кой от видовете йога да се насочиш.

Писана е 1904-190... преди 1910г.

След втория й прочит вече ще почнеш да вярваш на някои неща.

А след третия и да разбираш някои от тях.

Лесно се чете, защото е написана на достъпен език, но като материя йога е много трудна за разбиране, понеже изисква сериозни познания по източен окултизъм.

Редактирано от PET2 (преглед на промените)

Лесно се чете, защото е написана на достъпен език, но като материя йога е много трудна за разбиране, понеже изисква сериозни познания по източен окултизъм.

Първото изискване е да понаучите санскрит. Второто е да си намерите подходящ учител - не като тези дето идват у нас (хайде да не им цитирам имената). Третото е да разберете, че йога е прагматична и инструменталистка по своята насоченост и няма нищо общо с окултизъм, магии, фокуси-мокуси, трикове и т.н. Тези неща ги правят факирите ;) Етимологически "йога" идва от корена юдж, т.е. впрягам, обуздавам. Това, което подлежи на обуздаване са модификациите (васана, санскара) на обусловеното съзнание, които възпрепятстват откриването на висшия Аз (Атман). Дефиницията на Патанджали за йога в "Йога-Сутра" (Самадхи-пада: I, 2-4) е:

Йога е възпиране на модификациите на съзнанието.

(Йогаш читта-вритти ниродхаха)

Тогава свидетелят остава в собствената си форма.

(Тада драштух сварупе 'вастханам)

В останалите случаи е налице идентификация с модификациите.

(Вритти сварупям итаратра)

Това се постига чрез непрестанно усилие за подържане на достигнатата чистота на съзнанието (абхяса) и култивиране на непривързаност и безпристрастие (вайрагя). И т.н. Другото са западни теософски измишльотини.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.