Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

ще му натрия нафтата на гъзеца и ще му гледам сеира..

за пиене или за мазане :D

искам да гледам :D ооо :D

Те първо да донесат намерят изгорелата нафта, после да я турат у буркан, после да я донесат и чак тогава да му мислят какво ше я правят и на кого. Хммм. Ще се търкалям по гръб, ще си чеша косматия търбух и ще се хиляяяяяяяяяя...

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

се ще намеря с къф катран да та омажа - не ми бери дерта ти... хич нищо, ако не намеря - вадя буркана с течния шоколад и те правя на карамелизиран Дарко с дъх на канела и кокос... :D

То дерта ти да не е ябълка та да го бере човек. Като казах ябълка - от Адам насам нищо хубаво не е излезнало от ябълката! Ма хайде да не отварям приказка за това... Ще я чакам на най-тънкото клонче, на черешата да си донесе катрана, аз пера си имам. Да я видя само как ше запрята поли и ше се катери по дънера. Хъхъхъхъ...

ти като се качиш на черешата и ще спреш да си ми целта на катеренето... :D понякога се чудя, ако трябва да избирам между черешата и дладолета, тогава какво ще правя... :D ще го намацам целия в череши... да стане лилав чак... и да се облизва...

Отивам тогава за бутилка черешова и тогава се на черешата ше си седя. което ме подсети, че Веско Топалов много обичал черешова ракия! За туй край Русе имало огромни масиви с такива насаждения. Отивам в Русе, без да праа спирка в София. Ку се събудя до нея, директно лапвам аналгина, щото тя ще ме боли...

ох Даркисте, вадиш ми спомени от раклата... шашави при това... :) една сутрин един такъф изпи цяла опаковка милия... :) не че му извадих очо де... не ми удържа на кръчмарското темпо просто... :shy11: ще заредя аптечката от вечерта, да има... ооо, ооо, ооо, милото ми тооо... :D

То не е от това. То искаш да ми грискаш гръцмуля, да ме мажеш с катран, да ми скубеш трътката, да ми чупиш главата, да ме риташ по отзад. То всичко тва боли. Мхм... Ще пея пиянски песни и ще плюя костилки от череши по пода. Само за това ще ми стигат силите...

И още, и още искам - искам да те прегърна като плюшено мече и да те стискам, да те стискам и да стискам зъбките и накрая да те запратя на земята и да ти извикам - ми щото си моооооое Мечеее... :D Всъщност ти разказвам как правех на моят Розов Мечо... :)

Щип по носле и мишока го няма.....

Няма да се будя до нея.

Амиии... той не ми прави място... :huh: Аз си отивам. Пък. :clown:

Ела при мен тогава, ще те изпитвам на снимки от албумчето.

А не искаш ли и двете да скокнем на леглото и Дарко да подхвръкне във въздуха...

Ооо!!! Ти си моето любимо гъзе. Току изтърсиш нещо и се хиля като дете-идиотче... Само не питай що като... :D Ще му отворя прозорците на милото... да не го направя зян, че е - как беше - хай левъл експириънс... :whist:

Аз може ли ъндър дъ кревата да се хиля тайничко и безучастно?

Е сега кого по-напред да дърпам, а?! Единия ми се прай на безучастник, а му се участва и го сърбят... ръцете... Другият пък - бил в несвяст. Ще те освестя теб... Веднага чорапите ти под носа иии... нема нужда от амоняк. С твоите чорапи, в твойта градина...

Ами, мен ме мързи, така че си оставам на мястото с тайната надежда друзята да не скачат по пружините много силно.

Мерси. Точно тая вечер не ща на виенското, налюлях се аз седмица напред. Да вземем пък един път като нормалните хора да се кротнем, а?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.