Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

На кълбета е добре. Питате ли ме като се събудих само по чорапи и бутилка до всички вас - какво си помислих. Ей за това хукнах и още бягам...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

айде малко кал и в косата на Уишата да лепнем... хващай я за крака, да не се измъкне към покрива... :D

Да няма хиени под прикритие тука?Дарко и гащата ли ти бяха вземали? :speak:

стига бе - Дарко без гащи ли се е намъкнал тука... е баси цайса дет съм... пак изпуснала... :D

не разбрах какво друсаме с Мерил, но нищо... ще слушам внимателно урока.

Викаш да направя повече място за бръмбарите в главата :D Ще го снимам за спомен, още докато е един такъв оплетен - недоразплетен.

оп, оплели-разплели... а бе къде блея аз... :D кво ще направя - ще гледам и ще слушам, да вляза в час, че пак се отплеснах...

Ми не. Има нани... Ще си заспя и това е. :D Ще дойдеш ли да ме завиеш?!

Хаха, бесовица, баба ми ме наричаше така. Няма , на червеното снощи му беше ред... отърва се на косъм. След подобни нощи съм кротка, няма да те стряскам, че вече тикове получаваш.

ако се събудя до нея .... сигурно ще ми се иска да не съм се събуждал :ph34r:

То не за мен бре. Туй за Сладолет. Ний степ си лягаме заедно. Иде реч по едно и също време. Нищо, че живейш десетина саати в аванс... Ще я науча да псува!

Де го чукаш де се пука.. в крайна сметка Били разбърка приказката. Ще играе Спящия Красавец. :D Дарко, внимавай какви ще ме учиш , че нали знаеш приказката за ученика. :clown: С тия двамата като се съберат си знам ,че трябва да внимавам.

Билито вече заспа... Да те питам теб пък що ще ме глобяваш... 'де съм сгазила лука? :rolleyes:

Че то ако не те глобявам, съвсем пък няма защо да не ти издавам фиш! Да се стяга и да почва да мисли разумно, че ще и накъдря китеника на леглото, с вода, сол и малко ток. После ще и разкажа как може да убие човек, с варел с къдрин! Ако не е избягала, ще идем на на гости на Кралсон. Ще се лекуваме с бисквиди...

А, нека приключението започне сега! Няма да бягам защото съм любопитна сврака, особено това с варела ме заинтригува. Пък и щом ще се ходи на гости на Карлсон, значи сме някъде наблизо. Обаче бисквидите трябва да си ги носим от къщи , щото онова червенокосото отдавна ги е опаткало.

Щом ще се лекуваме, бисквидите ще са от аптеката. ТОЧКа. П.П. Убийството с къдрин е едно от най-лесните и приятни от типа. Пъхаш жертвата във варела с къдрина и той се накъдря до СМЪРТ!

:D Е те това трябва да се види! Обаче все пак жертвата трябва да има коса, евентуално козина. Мисля да напълним останалите балони от партито с вода и да заредим с бомбички обувките на спящите другарчета .

Такива работи се казват на ухо... ще видиш ти утре като се разщъкат, ще закипят едни отмъстителни планове, като нищо и отряд може да сформират, начело с... познай с кого. Щом ще се влиза в лагера на спящите трябва добре да се маскираме...

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.