Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

ще искам да ми обясни аз Сънчо ли съм или Спящата... :D щото всяка вечер ми прави шах и мат... ама на другия ден забравям да питам...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

няма да те питам кой е любимия виц на братовчед ти... пък! /ммм, кажи деее/ :D ще му завържа ръцете отзад за краката, да не пише толкуз бързо...

Ще вия като куче от болка, щото това връзване много боли, та да я заболят и нея ушите от болното ми викане от болка щото много ме боли!

ооо-ооо-ооо - с интонация на погалване... умилена и омилостивена съм... няма, Мечо, няма... :D заменям с две шпинги и две клипсчета по ушите

Шпинги? Единственото значение на тази дума, което знам е... абе за срамни въшки. Тааа... интересно ми е откъде ли ще ги вземеш? Не знам какво ще прая като се събудя, ма сигурно ще потскачам. Тези страмни буби и тези други работи по ушите ми, не ми звучат много приятни чувства да създават. Обаче, на лягане ще се опръскам с мухозол и ще си сложа ушанка. Та шпингите ако може да се гътнат, а ушите да стоят на топло и сигурно...

ох бреее... не, не... от къде да ги взема тия буби ето ти шпинга - ей тая емотка... на - :hit: а клипса на ушите е, когато... ооо, не мога да ти го опиша с думи... но се прави пак с пръсти на най-фината част на ухото на потърпевщия... е не, със сигурност ще съм паднала от леглото от смях и ще се разбудя на пода Едит - сори, сори... ами ще предам щафетата на нея, да му измисли пакости, че не насмагам... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ще видя поне още 5 форумни мацки в леглото му.. :ph34r:

Баси, аз аз къде ще съм? Ще се чудя къде да се свирам, то няма да си ми оставили място... Пък съм и срамежлиффф...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

ще му лепна малко от моята коса на главицата умна - твърда, гъста и непокорна... да види той как ще си риве за перушинката...

тарикат такъв, и перуката щи оскубя... :ph34r: значи, когато си на работа - си играйкаш, ама когато ти е вечер и си прайш сиестите - си ги прайш извънфорумно... да не би да ти чопнем от конячето... Признай си! :P

Нищо не признавам аз. Я сум таков чиляк, дека без кьотек си не признова, па бият ли заборавя :) Ще я водя на сладоледената преспа, да си пълни фунийки и да си ги окрасява с черешки и шоколатчета...

направо се бухам в преспата... пък той да си пълни кофички-мофички... няма време за ядене на сладолет с нож и вилица... :D

да бе да... аз на ближния си сладолет не отстъпвам, ти искаш на кучета да го давам... ще го налепя с пържолки, да отиват при него... :P и две връзки кремвирши през ушите... :D

а теб между сладолета и пържолите ли ще те смествам... като шунката на сандвича :D

ти си едно златце... все ще има кой да ти сготви, защото ще бъде оценено... амиии... ще помагам и в готвенето, и в папкането, и в омазването... :D

Златце бил, че го няма да ги пъха пиратки и раци дето свари...да те кара да кихаш от разни пипери и енфиета и да си облизавш сладоледа от веждите, забрави ли? Никви такива...! Борови иглички му изсипвам на него в кревата, още докато си похърква и се изнизвам по чорапи без да ми мигне окото. Пък тебе ще те водя по високото да гледаме залези и нощни небета.

що за въпрос, влизаме заедно в банята да се къпеме...сутрешната баня си е задължителна!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.