Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Това е ясно. Най-простото е с фосфора на кибрита увит в станиолче. Може и в по сериозна опаковка. Примерно гилзичка или медна тръбичка. Ще и покажа как се плете юзда от конски косми... Това е ясно. Най-простото е с фосфора на кибрита увит в станиолче. Може и в по сериозна опаковка. Примерно гилзичка или медна тръбичка. Ще и покажа как се плете юзда от конски косми...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

имаше един разказ май беше на Мопасан... за някаква баба, която хлапетиите, за да изплашат, й сложиха карбид в кукуто... и тя жената си мислеше до края на живота си, че вътрешностите й горят... Да си censored неуслужливата памет... Едит - написах карбид с Т заради лиготията, но тук е важно да е правилно написано...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Кукуту, ще рече цукалото? Така ли? Щото ако е така, няма от какво да и горят вътрешностите... Тоя Мопасан е лъжец... Ще и преподам малко уроци по правопиз...

ти ли бре... такова ми мамата на правописа, точно ти... ТИ! Не знам в коя тема съм, но ще те ритна точно тук и точно с кеффф... Рит! :)

Ас няма да те уча на правопис, а на правопиз. Мисля гу напизах язну! Така че немо ми се пенявчи, ами плюй сапуна и се фащай за калема да се учиж да пишеж! Аз ше я ръчкам с ушобръците докато се учи на четмо и пизмо...

Ааа... :lol6: Важното е, че те разбирам и се старая... Виж как съм захапала езичето на една страна и се кривя и се мъча... Можеш да ми бъркаш в ушите, но нищо повече, щото ще ме разсееш... :ph34r:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Пропизахме сичките покрай тебе, пропизахме... :D

ти?! Покрай нас?! С тия табиети, които имаш?! Не вярвам, защото не си пияч на форумно ниво... :D Наздраве, дружина!

За теб съм семпер паратус... особено точно за тайзи дейност! :) Вече съм в обятията на Сънчо... и спа... :clown:

Само това ми трябва, да се напия юнашката и ще размина Пикасо. :lol6: Мерил, все така да спиш :P

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Заради тебе знайш ли какви глупости ми минаха сега през главата?

Знам ,че не обича особено златните рибки, но този път ще трае. Ще го науча как се прави wishing - fishing .... /зареждане на златните рибки с желания/.

Че какво им е на златните рибки освен че са трътлести... Но пък са идеална храна за двата ми звяра. Хапват си по 3 дузинки златни рибки и по десетина крабчета на 2 - 3 седмици. Много са зли. Хъхъхъхъ. Ще и покажа как се лови жаба без кукичка - само с листо и канапче...

Ужасник си. Трътлести ми били рибките.... ми няма да ти разказвам за дракона на Снусмумрик тогава.Пък и жаба да се лови с кукичка ми звучи тъпо. Виж с листо нямам идея как става номера.Ако ще разказваш, разказвай...

Не са ли те учили ,че не е хубаво да правиш гадорийки на другарчетата... или искаш да опиташ как скърца кафенцето примесено с малко пясък?

Че то това гадно ли бре Уишо-Бандишо? Малки хладни, мокрички краченца бавно и несигурно правят боцкащите си стъпчици върху спящата ти кожа. И това ако не е усещане за милиони. Сутрешен рефлексомасаж. Да слага пясък в кафето, аз и без това не го пия. А аз ще продължа с щуротиите. Ще и боядисам бузаците и нослето с червено цвекло и няма да сехиля въобще. Е, поне докато не се види в огледалото...

А ,не мерси. Пъхай си раци само в твойте гащи. Аз такива масажи нещо не любя.Не давам нищо да ме лази. И какво го правиш кафето, душиш ли го само в ония извънредни случаи? Пък на тема трайно мацане не ме закачай ,че нали се сещаш с каква причеса може да ти се наложи да се разхождаш... да не да пропусна и веждите, че са много важни.

Добре де, разбрах те, че не харесваш авангардните масажи, за това и смених третирането. Само се опитах да обясня, че не съм го казал от лошо сърце - съвсем не съм искал да ти е гадно, а на обратно. В ония специалните случаи съм си сам на масата. Всички други са НЕ, няма как да ми сипеш пясък, когато те няма нали! Аз самия добре се разрошвам преди да изляза, за мен колкото по рошаво е едно нещо - толкова по-красиво е то. А веждите ми, не можеш да ги направиш по-красиви отколкото са си по принцип :) Ще и разкажа приказката за Спящата Краставица И Торбичката С Бакърени Пирони. А после ще я изпитам!

Как може да си толкова наивен и да си мислиш,че като си пиеш кафето сам не може да му се случи нищо?!Пътят който извървява докато стигне до гърленцето ти е достатъчно дълъг... Иначе оточнението за масажа беше важно. В такъв случай не мога да не омекна и вместо турбо сместа, която забърквам за такива случаи , ще изтърва само малко лепило за плочки с шампончето на съненото мече. Ефекта" Лукчо" ти е гарантиран, нищо рошавичко няма да ти остане повярвай, дори и развълнуваните ти вежди ще застинат в дълбока медитация :basketball3: .. и кой дявол ме събра с тебе, та не спирам да мисля глупости, ей тва си се чудя.

Ще се чудя дали си мисли глупости за (с) мен или не?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.