Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

тия двамата ми действат като хапче за сън... като доза валериан... като... като... а бе знам ли... ама ми се приспива... с една дума - ще се опитам да поспя, ако се събудя при тях, но съм сигурна, че няма да им се получи...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

няма пък да спиш! ще и сложа клечки на очите на тази поспалана.

Щом и се спи, щъ я приспя. Да не шава ногу ногу... Другата ше я препитам на азбучните щуротии...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

добре де, разбрах, че трябва непременно да е тройка, за да станат нещата четни... :D

ще рисуваме руски тройки, ще играем на хранителни тройки и ще мечтаем на питейни тройки... :ph34r:

Щом и се спи, щъ я приспя. Да не шава ногу ногу...

Знаех, че пак на мъжа ще разчитам аз... Само дето бъркаш като си мислиш, че докато спя, не шавам... :D

Стига с тея тройки, ще ги допълня до четно, а коя ще е щастливката ..... ;)

Ей онова младото, Били... Докато Дарки ме приспива, ти ще си играйкаш на боички с нея... :shy11:

Гледа да се отърве от конкуренцията тя, ма не знае, че панаир с двама не стаа. Трябва шарено, парено и шумно. Дрънкане, фусти и кебапчета. Ще ми разказва прикаски...

ааа, Даркито... добре, добре... това ми хареса... Като един Вилхелм Тел си... :ph34r:

ще му разказвам - заслужи си ги...

на 1002-та нощ ще пийна чаша вода... :ph34r:

Каква тел викаш. Ако е бакърена има цена, ако е алумин също. Но ако е некфо раждиво жилезо, хич и не ми го фали! Така да знаеш... Ще поровим из тавана на баба, там има страшни ценности!

Ела тука поне да ти закопчеем правилно пижамата, че пак копчетата ти излизат с едно в повече :D Аз вече съм на тавана... да знаеш много съм добра в ровенето.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Тя шапката вече фръкна. Ще се чудя какво друго ще фръкне :)

Ще ти се наложи да ме вардиш неотлъчно, щото нали се сещаш как ще ви заключа и двамата и ще гълтна ключа.

ще се чудя какво ще е следващото след ключа

Това искам да го видя. С вдигнати ръце и на един крак, а с другия върти кльоча в клиучалката. Ще ме спука от смях туй рошавото значи....

ще се чудя какво ще е следващото след ключа

Няма какво да се чудиш. След ключа, ще глътне сапуна, та като вика БРРРРРРРР - да пуска мехури през устата...

Ще ги начудя аз и двамата хубаво. Всъщност ще си стоя най- хрисимо , пък те нека си се чудят какво се случва в кошера.

Ти мълчи, да не вземат да ти излизат от друго място :D

На този отворко ще му направя цялата спаля в сапунени облаци, да не може да различи къде е тавана , къде е пода.

щом се събуждам до предишните, значи те още спят... :) какво ли ще направя с тейзи двамата отгоре, а, А?! като не са ме оставили да спя и най-сетне съм ги хванала по бели гащи... отмъщението на копчето... :P ще изстискам всички туби върху тях - пасти за зъби, аншоа, украси за торти, вакса и квот намеря... а като се развъртя ще намеря бая цвят за изливане май... :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.