Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Тц. Мъча се да ги откажа :) Ще и намажа подметките с вазелин. Та да види тя кънки без лет...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

ти си лош гъз... ей тва си ти... :beat: не знам в коя тема съм, ама където и да съм - ще има бой, трепане, плитко заравяне и скубане под мишниците... Тръц пък...

Мерил, трябваше да го предусетиш какви ще ги свърши...аз ли да те уча. Аз пък като една предвидливка ще съм си сложила противогаза, път нека Пръцко да се чуди какви с а тия извънземни в леглото му. :D

Това със скубането под мишниците ме впечатли, остава да добавиш тесни обуфки и подскоци на греда и ще си помисля че се познаваме лично... Ще я замисля...

Че аз откога ти натъпках вестници в обувките... или ти вече свикна да си ходиш с подвити пръсти? :P

докато ме мисли и ми крои замисли... ще бъде намазан с мед и изваден на верандата при мравките... а ако смята мен да ме замисли.... демек да ме накара да мисля - ще го оставя да се припоти... кво пък... :ph34r:

Моите обуфки, както ги наричаш са размер сорок последний и носят на вестници, на бой и на мен :) Ще я уча да чете вулгарна поезия! Мечка с мет тръгнала да плаши и куче със салам. Хъхъхъ. Ще и се посмея на опитите :)

иии... кво ще четете, а? :D Сектор Газа за фон... :shy11: гъзове и облаци... Облаци бездомнииииииииииииии, вий сте като мен самииииииииииии.... време е за лягане... а утре каквото ми се пише на гъзата... :shy11: няма да ви разправям... :ph34r:

Значи по 1 брой вестник минимум на всеки патък, сгънат прилежно.. та да докараш походката на балерина. Не е за изпускане гледката. пп Аз от Гъзове и Облаци нямам нищо против да си почетем, че и да ги понищим.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ще гледам да се събудя до тях. Едната ще е гледам какво и пише на бузите, а па другата как смело подхожда към обувките ми... Хъхъхъхъ...

бузописател... :D ще му сложа един половин домат /забележи - един половин/ :P за нос и... обувките си ги има... :clown:

как да се събуждам като тя пак се гласи да спи... ще мирувам.

Ми то ти каза ще ако знаем какво ти се пише на бузите... Пък още не е и Петък. Ей тогава ще ти чета кингата. Ама буза по буза ще я разлиствам разби'ш ли... Ще я направя на печатница. Слагам лисче, тя сяда, после става, пак слагам листче - ей така ще нащамповаме една две книги специално издание...

да, Уиш, утре денят ми е уау...

оставям го оня Хубустник Меденката в твоите ръце... :D

Ми то ти каза ще ако знаем какво ти се пише на бузите... Пък още не е и Петък. Ей тогава ще ти чета кингата. Ама буза по буза ще я разлиствам разби'ш ли... Ще я направя на печатница. Слагам лисче, тя сяда, после става, пак слагам листче - ей така ще нащамповаме една две книги специално издание...

Ох бреее... ще ми пукнеш смехурника тиии някоя вечерссс... :D

Ще се учи на претпечатна пудготовка. Ще развива хартията от рулона и ще я форматира...

Още малко и страниците с нож ще ме караш да режа. :P

Ехеййй, колко пъти съм заспивала върху палетите с топли книги и календари ако знаеш, че и редовно ме губеха между планините от книги- по точно замъци. Още от тогава обичам миризмата на мастило.

Майка ми и баща ми работеха в печатница като бях малка.

На Мерил и открадвам обедната почивка и ще я водя да ровим в някоя книжарница.

Хехе, ще му промия мозъка с такова количество музика , че нищо няма да го боли. :)

ще се усмихна или ще имам нужда от аспирин от многото музика :D

Никакви аспирини! Ще действаме на принципа на хомеопатията, разреждайки музикално потенциите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.