Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ако искаш да знаеш моите чорапи не са корави като твоите и не тропат. Нищо няма да му правя пък, да си гледа работата като ще бяга.Само ще му пусна един скункс за компания и ще му вържа дръжките на купето.

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скунксовете Уишо, са много дружелюбни и мили създания, миризмата им се отмива много успешно с... доматен сок... Патиото ми редовно е арена на скунксовски сватби. Идват от чапарала, онождат се и бягат. Миризмата им е силен фиксатор и в малки количества, може да накара цветята наоколо да миришат убийствено и продължително. Благодаря за домашния любимец, но мисля, че никак няма да се разбира с жабчетата. Ще и втвърдя чорапите, щом толкова напира...

Ще и подшушна какво още да добави в питието на Пернатия. То туй клюнестото нищо не го плаши, мхм. На него ще му пратя един огнедишащ змей в градината като знай многу, ще стъпва като нестинар по патиото и жабите му ще крякат по- силно и китките му ще грейнат като хиляда слънца наведнъж. ааааа ша ми прай чорапите корави той . пп Все пак си заслужава да се види гледката как Дарко се маже с доматен сок заради дружелюбните скунксове. :D

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

ммм, от кога си мечтая да се събудя до нея, какво ли сме правили преди да си легнем .... ако се сетя какво сме правили пак ще го направим ;)

Внимавай какво си пожелаваш Били, те хората са го казали...Иначе някак самонадеяно ми прозвуча, вероятно не са те пърлили змейове. :D Добричък ми се вижда, нищо лошо няма да му правя. Прибирам си белите.

Ще се чудя що ми дуФА под опашката, а то щото сме заспали на покрива...И ся от де кафе и палачинки да и измисля тука горе, освен да и ги нарисувам :tongue2:

Ще ме храни с рисувани палачинки тя, ами аз да и метна дрехите от покрива и да си ходи само по нарисувана рокля може ли. :rolleyes:

Ще я питам къде отиде аватара с готините крака,по който се заплесвах.

Мики, аватара е на топличко в кутията със съкровища и чака лятото. На хубавицата дето си търси роклята, ще и покажа как лети роклята и под формата на хартиено самолетче. :P

ще се опитам пак да заспя, щото цяла нощ ще ме е водила по покриви, фенери и къщички на кокоши крак, :ph34r: нооо... знам аз, знам, пак ще ме помъкне нанякъде... ъхъ... :clown:

А, каква такава заспала Бухла се извъди ? Няма да спи, ще я влача като старото си плюшено мече след мене пък. Ако знаеш едното му ухо какво дълго беше станало... :shy11:

тя е в друг часови пояс, така че като се събудя, ще я гледам как си облича пижамата и си наглася бонето за Сънчо... :)

да бе да, никаква мълчина... щото и ти си от тойзи часови пояс и си с пижамата и ти, нали... няма пък - ще тропоткам и ропоткам... :)

Ще съм я накарал да си обуе терличките преди да си е легнала, та да не ме буди зарана. А ку се събудя преди нея, ще и пусна бръмбаре у терлицете, да я гъделичкат по краката пък аз ще гльодам, ше се хиля и ше си водя записки...

ще се чудя кои бръмбари точно записва - тези в краката ми или тези в главата ми... :D

иска да ми отнеме надеждите за Пепеляшкване... :D Ш си мисля, че съм с крачища на Крачун и пантофката ми идва малка... :whist: Ще го гризна... обичам да си гризкам приятелчетата... само трябва да го държа обърнат към мен... :ph34r: , а не :ass:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.