Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

аз ш съм облечена в пижама с поло, ве... страмежливка съм... :ph34r: ще го ритам, докато спя, щото много се въртя и така... щото щял да ме завива, та да види аз как ритам и се отвивам... :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

А ве батка, ний що се будим един до друг бе? :ohmy:

Дремна, дремна, ай стига вече.......ай, ......ай! Кво??? Да ти мачкам палците, ??? :down: Ми кат ми намаца лапите с вакса, ко ша прая ся?? :eek:

ша та погъдя по носа, по гъзааа, по гърбаааааааа, бе дет се сетиш там ша та гъдя с опашкатаааааа.......нъц! После ще ти донеса огледалце, .......мъничко, мъъъъничко ,да са гледаш сантиметър по сантиметър....... :shock11: :shock11:

Ше вържа най-накрая таз опашка :wink12: , че всеки път се смея сама, като видя как я върти!!!! :D

Ще направя по едно кафе. ;)

скръндза .....Публикувано изображение , ще направя по две кафета .......

Докато отскоча за мекици, явно ще е подпрял вече ...каквото му падне :clown: .....

• Автор

ще я пратя да ми направи палачинки :) (с вишнево сладко) П.П. Както се казва: всеки мъж може да получи вечеря, но закуската трябва да си я заслужи :D

толкова рядко се събуждам в това удобно легло и с такава компания , че.......ех, веднага ще изприпкааааам, за палачинки .......Няма начин след ........заслужена нощ ....... :*:mark:

в кухнята лека авария, но успях:

Публикувано изображение

Редактирано от Ведра (преглед на промените)

• Автор

толкова рядко се събуждам в това удобно легло и с такава компания , че.......ех, веднага ще изприпкааааам, за палачинки .......Няма начин след ........заслужена нощ ....... :*:mark:

в кухнята лека авария, но успях:

Публикувано изображение

А аз след това ще се погрижа приятното настроение да продължи :*

след палачинките на Ведрината, на мен не ми оставя нищо друго, освен да направя челна стойка, а Кап да си умре от смях :) опс... ми пак челна стойка, та Ведрината да си умре от смях :)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

о, Нееееел, предложи си гръбчето за лек масажжжжж, мноо хубаво топкам лапки .........Публикувано изображение

ЕлА, ми гълъбице, Ела!! Ша ти дам житце, и ша ти купя червени маратонки! И кецове ку искаш !? Публикувано изображение

Хич няма да ти е чудно, веднага изтичвам за няколко чудни чашки с кафенце и присядам да послушам :conversation: "Истории от дивата гора" ! Не се дърпай , дееее ....прибери зъбки, аааа така, ааааааааа така .......Добро животинче си , вярвам ти .... :scared:

Хъхъ ни съ дърпам, обаче опашката ти много шава и ме разсейва...ше взема да изпусна кафето на хубавите ти чаршафи и...тогаз беля!

Веднага се гушвам...много обичам да се гушвам в такива козинки :)

Еее начи разбрали сме се, аз не обияам да гуша, но пък ми харесва да ме гушкат :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.