Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

• Автор

Ето това е добра идея. Защо нежната част от населението на тази Земя си мисли че само те обичат да ги гушкат :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
Ами първо ще се ощипя и ако се окаже тук и сега..сещате се-GangBang за да не съм капо..(blush)

О, като гледам колко глезльовци са се събрали над мен, ще им дам едно гушкане и пощипване аз. Да стават всички да надуват балони! Ще се купонясва от сутринта. :whist:

Ще го попитам, защо е в леглото ми и ще го изгоня [нищо лично]

Напил съм се като животно и явно трябва да се запозная.

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

Тогава на него ще му връча най - много балони за надуване, да му излязат всичките алкохолни дяволи. :D

Ще я оставя да поспи и като се събуди ще я попитам дали се е наспала : )

ще усетя подмладяване и ще хукнем към въртележките :)

оставаме в леглото... ще четем новата ми книга.

Грешна стъпка моме. Първо ръчицата не ти достатъчно голяма да обхване вратлето ми. Второ може да не гледаш, щом съм го направил, значи ми харесва. Ще и се посмея на напъните и ще я науча, ако не да бъде дама, то поне да играе на дама...

тойзи пък си мисли, че ще го оставим над юргана... :D хващаме те всички заедно - Бухли, Вълчици и прочие момици и... те така... :whist:

аз пък ще му сложа сурови яйца в обувките да си прави маска за крака :P /фуут омлет вместо фуут масаж/ :D

веднага си представих огромна веранда, огромно кафе(с по няколко капчици малцово в него), огромната баничка и огромната боза, която ще си поделим с това огромно приятелче начуколихме се в посответе това горе беше за Даркин с Мериам ще има да въздишаме по чудната гледка, аромати и цветове... докато напълно се опияним... с арменсикя коняк :) с Вълчицата... защо пък да не повием мъничко на някоя хубава песен(да пеем де, но като си знам способностите, то моето ще е виене) :)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Е аз пък нищо няма да ти правя.Но все пак внимавай със закуската,може да има нежелани съставки ;) пс. Ехеее аз докат се натутам вие сте изписали един роман.Това горното се отнася за летящото създание..

Редактирано от wolf girl (преглед на промените)

пишем, пишем... и всъщност все сме около Дарко-Хулигарко... въпреки, че след него са писали още трима да речем... заедно сме... а бе ш се яде баница... :clown::D

Много нарот точи зъби, нокти, бодили и ножове за мен. И да ги пита човек що? Жилаво месце ли ви се хапва или вий толкус акъля? М? Ей тойзи въпрос ше им задам...

Сакън!!! :no-no: НавНав така изчезна... :D Ооо... ооо... ооо... /да се чете с интонация за погалване/... няма, няма, мило другарче... :) п.п. а бе, я извади коняка, да си дойдем на думата... :ph34r:

Ами за вас и на НЗ-то ще посегна. Попивателни такива. Ще им отворя по бутилка, ще извадя по бомбониера, ще сипя кафето и ще приготвя сладолета. Е такова облизване няма...

Ако ше се будим заедно, аз съм за пиенето на коняк на голяяяма веранда

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.