Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Най-учтиво ще му се усмихна и ще го помоля да си тръгне : )
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

мдааа... спрях да се будя при теб... и от доста дни никой не е замръквал тук... :ph34r: ай, да направим купона, че станало скучновато... :D

те и без това още се влачат на завоя, какво ще правя.... искам да го видя как вади Джина от бутилката, ей това правя.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

не разбрах кой е Джина, кой е Ягодката и коя е отнсената от Вихъра... нито разбрах кой е Вихъра... но няма значение... ще играем без сценарий :ph34r:

ти ли ще хъркотиш, а? а кой ще те остави? Ще дрънкам и на тенекия, за да вдигна гюрюлтия... ъхъ... айде, нани... ако можеш... :P

мога аз, могааа... мога и да му запаля гуменките , да се чуди що така му става топло на лапите.

тоз пък си мисли, че ще ни надиграе... :clown: ами - нека си мисли... няма лошо... :D

хихи, ще се състезаваме с Розовата пантера значи. :D Ох, до тов а да се събудиш може ли да стоиш мирно без да направиш беля- не може. Значи ще му напъхам вестници много Внимателно под стелките на обувките, а той да има да се чуди що не спират да му растат краката. Мерил само като я погледна в очите и вече разчитам знаците.

Я чакай да видим като ни подкара на ангро кво точно ще прави... щото може на ангро и да се скрие под масата... :D да видим, че мъж командва... п.п. това с розовите кюлоти много ми допадна обачИ :ph34r:

ами то нещата като са на духовно ниво, розовите кюлоти поне са цвят-напомка за розовост... :shy11: пак на духовно ниво де :whist: тоя пък, дето ме е изпреварил, ще си яде чушките с мармалад... ама мармалада отделно ще му го мажа по муцунката аззз... няма ми емотките беее

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Знаех си ,че не трябва да си издавам слабостите. Аз пък ще му приготвя варени яйчица за закуска пълнение с гърмящи бомбони. Виж, Дарко,Мерил как се грижи разделното хранене на присъства в менюто ти... Аз ти преотстъпвам щедро чушчиците.

Е научи ме де.. разкажи ми. :rolleyes: Ще го слушам, тоя път обещавам.

Начи слага се една пръчка на земята, поставя се друга пръчка напреко на първата, така че да се образува малък трамплин. С една дълга гьосторица, се удря по щръкналия край на второто пръчле, такч е то да "подскочи" високо във въздуха, в същото време с ловът удар на гьостурицата се удря подскочилия джелит, така, че да литне в посока на следващия юнак, който го дебне с готова гьосторица да го върне на първия. От тук нататък е само паскане, който го опущи го дига наново и се продължава. Внимавай да не се удариш, а аз ще те погледам и ще си водя записки...

О, ще ти се да ми пострада човката ,нали? Затова ме учиш на разни - безобразни игри със сопи,а ти да се хилотиш тайничко зад тефтера . Ще го карам да скачаме на ластик, ама на раменца, не някакви си там бебешки истории.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.