Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ще я плесна по дупето за добро утро :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Явно добра ще да е била гулянката. Щом сме се изпонатръшкали кой където свари без оглед на пол и възраст. Ще си сипя едно по голямо и ще пусна Комбат...

докато кънтя на "кукарекооо"... ще му пъхна няколко рачета в гащите :whist:

и кво ся - ще ловим раците на мойте гащи, за да ги пускам в твойте... добре де, признавам си, че с гащи раци не съм ловила... ще гледам и ще се уча... :)

знам, знам... :shy11: веднага се съгласих, че ще ги папаме... сега трябва да измисля с какво ще му заредя гащите в такъв случай :ph34r: редакция - правопис :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ще гледам умно докато фокусирам погледа. Излапвайте ги тия раци набързо и стискайте палци,че малко ми остана.

тъкмо ти се зарадвах... стой да го оправим този с раците... май ти имаш вече опит на ловенето на раци с гащи или кво там не знам вече... ай обърквам темите тотално... но където и да вляза, все за манджи се пише напоследък...

Не смея да се стискам аз, че се подувам много бързо. С нея отивам да и гледам кончето. И по-добре да е кон а не някоя кранта проскубана!

Ехааа... каква чудесна идея - стискам го за носа иии... подув-подув и хврък... :D

Минах с намерението да се ритна сама отзад, обаче Мерил е късметлийката и намаза от цялата работа. :ph34r:

Ще се наложи да почака следващият прилив на своенравната ми музата . Ще си навием крачолите и ще ходим да мятаме жабки в някоя бара... :)

не знам дали ще мелим брашно с теб, но ядене със сигурност ще помелим... :lol6:

След което вероятно ще хъркаш като диво прасе, за това докато спиш ще ти направя с химически молив бенка на носа...а и още,на двете бузки малката и голямата мечка.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

йес беее... :) с това ще започнем и с това ще завършим... :D после ще постоим и с жадните... но пък що да стоим... Пък! :ph34r:

Наниии!!! Иска да ни връзвааа!!! Остави боичките и измисли нещо по-радикално за тойзи! :)

О , намерил кого да връзва. дали пък барабар с парното няма да сме офейкали. Ще му спретнем хубаво събуждане, още като стане от леглото и ще е в морето.. :clown: Така де , едно спортно наводнение не иска много време.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.