Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

аз съм далтонист и го виждам зелено... та за мен определящото е мухъла, а не цвета... :hush: суровите яйца само в задния джоб на панталона... малко под перката... :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Виждам сте си дошли и тази вечер на думата. Миризливи сиренца, патъчки с майонеза, яйцета в джобовете... да не ви мисля значи. Ще ги гледам тия двамата смехури през скафандъра ,дето съм нахлузила и ще им правя знаци..

Ще го разцелувам за тази работа. Как пък ме усети ,че точно от това имам нужда. Мъча се тук с едни глупави обезболяващи.. В такъв случай отпада коктейла който щях да си прося - одеколон с люти чушки и там каквото друго бърка за подобни случаи.

Ще я погледна сериозно и ще я питам какво и има? И само да ми каже нищо, ще и размажа сладоледа на носа... и да внимава, щото този е със люти чушки...

Половината ми мозък иска да гръмне от няколко дена, та си мерим ината с него в общи линии. Ще помоля да ми го поръси с двойна доза хот, пък може тоя път за излетя извън орбита :clown: пп това за сладоледа, не за мозъка лютото, може и сос Табаско.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Представих си как бъркаш мармалад от чушки с противогаз.Това се казва приятелски жест...Чета избирателно,но... Ще му върна жеста с бурканче тукашен мед.

Ми тогава за какво са ни лъжици? Тоз Медун ще се окаже по - щедър и от Пух щом дава да му бъркат в буркана... Пак се сетих за една история с Пух, като отиде на гости на заека и му излапа всичкия мед ,а после не можеше да излезе бая време от дупката щото му беше станала тясна. :D Сетих се още една култова за рождения ден на Йори, но сега няма да я разказвам,че... Ще си разказваме приказки на покрива, натам отиват работите.

Ще приказваме и ще плюем по минувачите. За случая може да пропуша пак. Ще си донеса вярната лула и черешовия тютюн. Ку не е много дива може да и дам да опита...

Е, с половин глава как да съм дива?Особено съм кротка като ме борят/ боЛят-ама то все едно/ рогата.. така че, ще пращаме в облаците черешови кълбета дим. А ако ще се плюе, трябва да се крием стратегически зад комина, щото нали се сещаш.... Аз не знам дали мога да съм толкова гадна обаче, най много с яйца съм ги целила досега. :ph34r: Може евентуално с въдица да разменим прането на някой и друг балкон, вярвам няма да има нищо против. :rolleyes:

Ти само това трябваше да и кажеш... знаеш ли колко е добра в мълчането понякога? Добре де,ще плетем гащи тогаз.. виждам имаш нужда. :clown:

Те беличките може да се вършат и без да се обелва дума :) До този, кото и да правят, няма да се будя. Ще жмя, ще спа, но няма да си признавам. Че иначе ще ми излезне име баси... А Уишата е ясна!Докато плете гащи, аз ще и намеря котки да и оправят преждата...

Това ти харесвам на тебе, че можеш да четеш само по веждите какво ще се случи... Ще риболовстваме дълго, дълго по балконите, то се е видяло. Това беше за Дарко, път ти без гащите трай ,че трябва някак да ти вземем мерките.

ооо, докато изгледам един филм, са го преквалифицирали в плетач на тантелени гащи... :) само не разбрах кой ще взима меките... какво да му направя на Даркитото, ами много ми се иска да го мажа с нещо лепкаво и да го бия с възглавници, докато целия пух от тях го налепи... :)

И що такива нездрави мисли те гонят. Нали ако това се случи ще трябва пушинка по пушинка да ми ги разлепваш, докато светна в цялата си прасешка розовост! Ще и намеря работа та да не мисли за клюпости. Изпитан метот!

ще ме кара да мия пода с четка за зъби - знам ас... ще му сложа в кексчето дъфка шок и ще си свиркам...

ще го гъделичкам докато не каже, че се предава и ще му сипя мастило в шампоана...

ъъъ... и ще изпия и един литър швепс, за да се уригам, а после ще те гоня да те цункам чеснова и красива... :D ох бреее... в кой филм беше една луда, разчорлена и раздиплена, дето гонеше някого... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.