Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Гъделче със косъме в носа да ми киха и да ми прави смях...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Заради това с аншоата някой си изпроси една заблудена , сладка мишчица под чаршафчето.. :clown: Дарко ще си трае знам.

Айде кажи си,айде. Ще го изстрелям да ми търси бяла и черна боичка , че тук ми правят номера и не искат да ми продават на бройка.

Като каза бяло и черно та се сетих. Едно време на тубичките темперни боички, бяха написани някакви безумни названия на цветовете : Кобалтлау - синьо Кармин - цървено Ултрамарин - морско синьо Титанвайс - за бяло Елфенбайншварц - за църно Титанвайс е ясно титаново бяло, като за еделвайс. Пита се в задачата откъде ще и търся слон черни кости? Ако се събудя до нея ще ме умори с капризите си! П.П. Най-вероятно не ти дават на бройка щото искаш непретенциозно бяло и черно, а те обикновено се продават на литър и никой не си играе да ги държи в малки разфасовки. Поискай си с тон на уморен от живота и капризите си професионалист - три титанвайса и чет'ри елфенбайншварца и да видиш, как ше ги зачудиш какво е това и защо го нямат. На следващата седмица, ще те гонят по улицата за да усвоиш новата им складова наличност :)

Ще гледам умно и,ще чакам да видя какво ще се случи, кат се наспи и господина :D

То е ясно. Събуждам се. Ставам. Акам. Хващам се за гирите. Закуска. Мия зъбите (които са ми останали). Къпя се. Подсушавам се. Обличам се. И хуквам където ми видят очите. Ще хапе и дере цяла нощ тя. Ни ли тъ ъ срам? А?

Ооо ни срам,ни очи..ма малко ти беше,другия път повече :) ПС: Не се оплаквай,ами ако сме двете с Ведра?! Радвай се,че по-малкото зло ти се паднало...

Редактирано от wolf girl (преглед на промените)

Абе то злото, може и да е по-малко, ама зъбите и ноктите са доста по големшки. Ще взема да зина и аз. Пък да видим кой кого ше заапе...

Там просто нямам равен. Размахвам пет лъзглавници на веднъш. По една във всяка ръка, една на тумбака и две в основата на гърба. Да си 150 килограма понякога има явни предимства. Ще се бием щом е рекла, да вика Ведра, Уишата и Merryl...

хоп-троп... веднага хващам възглавницата... но ни трябва и медец, да те намажем, за да залепне перушината по Голямото пиле... :)

Публикувано изображение

готово... после ще имаме сплескани жабешки бутчета... обичаш ли?! :) ще му сложа яйца под чаршафа... :P

Обичам ги. Изкиснати в бяло винце. Панирани и поднесени с магданоз, лимон и пера от пресен лук... Ще и сложа шоколадче без станиолче в джобчето.

ще му сложа сладолетче на столчето... /ще ме е ят за сладолета обаче/ :clown:

никога няма да замръквам при тойзи, щото не ме оставя да спъ... рита ме, бие ме, караме да хапя разни рабути, ама не сладолет... :D ще му хвърля пиратки под чаршафите... :clown:

ааа, имаше и едни такива като гъбки, които се слагаха върху едно панелче с дупки... пак пластмасова детска играчка... еййй, много мразя така - нещото да е на върха на езика ми и да не излиза... :ph34r: ще му залепя обувките за пода и ще го поканя на разхотка... :clown:

да бе, гледай да се забия и на някой пирон, че да ми изтече и обичайно съдържимото от главата... :clown: ще му намажа дръжките на вратите с вазелин и ще му пусна Флабър в гащите :whist:

на много неща ще се научим един друг... аз пък ще го науча как се правят жабки под колелата на минаваш влак...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.