Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ха, чи кой па смее да те бие теп? Ще гледам кой ще я бие...

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Опааа,Дарки ме изправи. Какво,какво...разбира се ,че ще търся нещо да ми оправи махмурлука

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

ще пием по вино /никой не е казал, че непременно трябва да съм се събудила сутринта/ :) и ще поговорим на спокойствие п.п. пък като помисля още веднъж - има ли нещо, което да ми попречи да изпем чаша вино сутринта... :ph34r:

ще го направиш, щото знаеш, че аз никога не оставам с едно... :D като видно социалистическо чедо, на тема алкохол си имам просташкия навик на презапасяването... :ph34r: та - кой каза наздраве... помниш ли онази приказка - Кой каза мяу? Страхотни илюстрации бяха...

Двечките в комплект ще ми играят театър. Пък аз ще придремвам (нали вилняха цяла нощ на метлите си и аз не можах да се наспя хубаво)...

нищо няма да ти играя аз на теб... всеки път, когато си ми наоколо, ще те дърпам да ме водиш на нещо под водата... примерно на подводен риболов /ако въобще има такова понятие де/

Ааааа. Не ставам за дърпане ас. Само съм за бутане. Ей на буташ ме по надолнището и аз си се търкаааляяяям. Сега само трябва да си отговоря, кой ме набута при вас? Ми... Ще ги разбутам и ще ида да пикая...

Да ама преди да отидеш да правиш пиш, ще съм ти накачулила по косата отзад от ония малките щипчици като калинки. Ще си ги разхождаш цял ден напред- назад, те ще ти се разхождат по главата, а пък познай аз какво ще правя. :D

Ще се наложи да го забаламосам с нещо, защото подозирам, че следващата му простотия ще е по- хард.. Винаги съм си знаела ,че в мен дреме един виден педагог. :clown:

Ще я водя в детска педагогическа стая да види тя хубаво ли е там... Освен това педагог, е мръсна дума. Мхм. Ще я окъпя аз, като се цапа с такива мръсни думи...

Уиш Уиш,ставай бързо,да ми направиш един портрет,че аз маймундерчета кат мене,не мога да рисувам. :clown: ..Аййдее ставай,че кафето изстина,докат се протягаш :D

Аххх,дигай го на по-високо гнездото,че отворя ли си очичките...пак омлет ще има за закуска :P

Уиш Уиш,ставай бързо,да ми направиш един портрет,че аз маймундерчета кат мене,не мога да рисувам. :clown: ..Аййдее ставай,че кафето изстина,докат се протягаш :D

сешоара ми е в окото, спиралата в косата, а познай с коя ръка ще те рисуваммм..

нещо като в реклама на scittles :P ще я засипя с цветности, шарении, бонбони, панделки и пера

Ще я оставя да се наспи и като се събуди ще й предложа кафе/закуска

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.