Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

А ще се хабим викаме. Две пиратки под прозореца и тя си знае :) Ще си проверя джобовете, може нещо да е паднало в леглото или тя пък да ми го е 'зела да си играе...

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чууууува Бухла, всичко чува, но е сложила райбер на прозореца ,че втора вечер не може да си завърши рисунката от вас. А ако я приберат във веселата болница , надявам се че все някъде ще го отразят , пък макар и с малки букви.

Споко! Ние ще пледираме за твоята невинност, всички ще ни чуят! Пък и ние с цялото снаряжение сме много убедителни. Ку се събудя до тази сигурно ще хълцам от умиление и силен стрес...

Тия последните как се съчетават само не ми е ясно само. :rolleyes: Ще му направя убийствен коктейл против хълцане ...по негова си рецепта открадната от собствения му тефтер.

Ще му проскубя перуша и ще си направя възглавница :D (после бягам бързо и се крия в гората,преди да види,че е гол голеничък)

А туй пък дето и очите не му се виждат , какво да го прави човек? Ще се гледаме през илюминатора :P

ще тръгна за работа, кво ще правя... Добре е той, че сега ще ляга.

ми който бере коприва - ще има копривна треска... минавай на бране на пърджолки и - ще си безтресков... ;)

а, ако съм останала в това спално без противогаз - хич няма да се събудя начи :no-no:

ще ме научи на будилник :D олеее, излагацион... :shy11: щото знам, че е търпелив и си умира да обяснява - тъпеливо, бавно и по няколко пъти...

важното е, че вече знаеш как да ми го даваш и да ми харесва... :D ами какво ми остава да кажа освен, че ще взема даденото... аз съм възпитана и се съобразявам с хорските щения... :shy11:

е, ама не е честно... все попадаш на неща, които не ми идват в главата на момента... а в същото време главата ми е задръстена от ненужна информация, която не мога да изтрия - толкова... толкова... толкова ненужности има по джобовете... все ми се струва, че този Том точно пред мен ще си признае всички белички :) та - ще слушам изповедта му :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.