Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ще ми посвири на акордеони...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вероятно е музикален мазохист. С капаци от тенджери съм по- добра. :ph34r:

А то и аз свиря само на WinAmp, но едни лакардиони щи изкарам... С тия капаци ще и направя колело, да ходи да се търкаля нейде по-далеч от мястото за релакс...

Заради това с нанадолнищото си изпроси да му на'люпя най- голямата тенджера дето имам , докато спи още. :clown:

Тя мойта тимберица е като ломска любеница. Бас ловя, че такава тенжера нямаш. Ше ми танцува по чорапи с отделни пръстчета, а аз ше се хиля доволно...

Ще ме плаши той с голямата си кратуна, малки ми били тенджерите..бе ,такъв случай казана за варене на лютеница на бабето ще свърши работа. Как ме надуши че имам такива чорапи...ей тва се чудя. :rolleyes:

ще се завия с одеалцето на Нани, ще се сгуша до нея и ще помълча... просто ще мълча... тя чува тишината...

С тия двечките е ясно. Аз донасям бурканче с бълхи под одеалото, а после ще се чешем заедно и целокупно. С тях винаги е смешно...

Аз от смях се почесвам вече. :D

На някой от двама случайно да му е познат почеркът на този художник, че нещо ме лъже паметта? :rolleyes:

Публикувано изображение

Ми единствения художник тук е Сънчо. Тя си е свършила предпечатната подготовка, приготвила е матриците, тонирала е мастилото. Ся да започва да къса тоалетна хартия за колите, пък ние със Сладолет ще печатим календари :) Ей и тоя път ще си играем на печатница. Видело се е...

е това е нарисувания вариант на израза "да ти яде дупето тиква"... той худошника снощи се закани да печата нещо на бузите, ама е рисувал с тиквени боички... :)

Уиш, а това е за теб...

Публикувано изображение

Аз пък се сетих нещо за розовия му период. Ей, Дарко, способен си да накараш човек да се съмнява в себе си. Мерил, въобще не ми помагаш да се върна на земята.. толкова е красиво, че вече съм там. :withballoon2:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Свърши печатницата. На Merryl ще и сложа сладолед на скулите, на носа и на веждите. Да видим как ше си го облизва. Хъхъхъхъхъ... На Сънчо, ще има сладолет в обувките... Е такова мацане няма...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

днес не знам точно как попаднах на това и има много интересни неща... както туптя от умора, точно си лежа и гледам... и се рея в тихата си мечта... само дето са много големи и няма да слагам повече...

Едит - ми да бях ти сложила и линка де... :)

http://2photo.ru/en

Та в коя тема сме - кво ще го правим тоя Мишлинчо наш Меден Калифорнийски... ще го правим ли шунката на сандвича... М?! :ph34r:

Публикувано изображение

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Бая мазничка тайзи шунка ще да бъде - брей - тя май по на създърмичка ще мяза... А ако знаете от какво се прави шунката... Ще ми ядете ... това от което иде шунката, май че... Ами да... Ще ги навечерям значи...

добре де, добре... ще ядем мазничко... за теб ще изгорим, за да светим... :) ще те нарежем на тънко и ще си направим повече сандвичи... Ооо, Дарки, откакто изчезна НавНав имам психически задръжки да пиша подобни неща... Не изчезвай! Моля те! :D

Шунката не може ли да мине първо през барбекюто? пп Тая тема я нашарихме като лексикон, с въпроси и картинки. :D

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Все си нося някакво такова убеждение, че раздела е направен за забавление и че ако някой се забавлява - добре, но ако не се забавлява - нищой не го е завързал да стои тук... Ами... Добре де, може пък да е раздел за отмора на мислещите в горната част на форума, но пък не е забранено да се ползват басейните и от негости на хотелите... не знам... Абе, като ни изгонят, ще се чуе и ще разберем... Та - кво ще ядем викате - пушек с бут от Дарко... Ммм - ямиии... :P

ами все от някъде ще почнем - петите, триножника, ушите... Ааа, Даркооо, а ако те направим на пача... Въй, би било издевателство да те сготвим на най-омразната ти храна... :D Е те това ще е отмъщението на копчето. :clown:

Мерил, ама това как прозвуча само... Ще кажеш, че хората от долната земя не им се полага отмора. И какви работи ме подсети сега с тия басейни...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.