Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

а пък на мен не ми е милно да я будя, щото проспа едно красиво утроооооо, и началото на един ден пълен с ароматни емоциииии...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ах, ти ,палав котарак, .....ще ти измъркам с един шоколад, кафето ще е ароматно и .....Аааааааа, я ставай, то пък бива мячене, ама то твойто на глезотия натръсваааа..... :impatience: колко е часа, децата да водиш на мяу школата .......трябва

хм... на краставичар, краставици ще ми продава тя :* аз съм ранобудник, изгревът го посрещам с ей Публикувано изображение такива очища и ръчища :)

хм... ще има май "бегом от мен до другото дърво" :)

ще й кажа, че не винаги е лошо, когато човек да има приливи на непристойно поведение, щото май тогава всъщност е истински... /разбира се, ако никму не вреди/... ама, да - и ще я погаля по козинката де...

Ще си спомним миналите (не)добри времена ,ще поспорим,поспорим ....,па ще се .......спрем да спорим Хм,това беше за Ведра....а за merryl....тя си знае

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

Да, Жестокост, моя , пак ша си заформим някой мохабет ......., ех , ама си беше гот , нали????? :beer: понякога дори и / не/добрите времена носят хубави спомени!

Писи...тебе те любя силно :ph34r: Още ми мърдат ръкавичките,ама да видим.Ти спи,спи....

ръкавички имаш , ама зъбките къде ти са???????Публикувано изображение

Ох, ша та надера, мъъъъъъ, отде го извади тоя хилещ се .........пудьо :laughing5: :laughing5:

тия двете дето се дерат и надират ме стреснаха и забравих в коя тема съм всъщност :D където и да съм - ще направя пуканките ;)

знам защо постоянно ме забулва, за да ми затвори устата... :) Дарки, аз "говоря" само на клавиатура... иначе мълча... Та кво ще го правя тойзи, като се събудя до него - ще го напръскам с тоалетна вода, щото бил чесноффф - Боже, звучи като Смирноффф... :D

Ааа, във всяко мълчание има много дълбок смисъл... поне винаги можеш да кажеш, твоята гледна точка... мълчейки... Нещо като Пикасо... Колкото повече не те разбират, толкова по-голяма е вероятността да си шедьовър... В коя тема съм пак... а, да... Какво ще те правя като се събудя при теб, а?! Какво да те правя... Ще те слушам... Вчера прочетох едно твое стихотворение на моята учителка по литература и я разплаках жената... Обичаш ли Готова ли си днеска Със миглите си да бродираш куп звезди Под покривалото рисувано През храмовите фрески Светците да изваеш с погледа им жив Готова ли си в шепнеща забрава Захвърлила откраднатите си слова Иконите под купола на храма Да разпилееш в гаснещата си коса Да начертаеш с огън под краката Полярния небесен ореол Разбъркан гъсто с цветовете на дъгата През дланите ръцете си пробола На хиляди разкъсани слънца сълзите Превързани със пъпната ти връв Завързала на слепия очите Проплакваща със едри капки кръв Напред през волята си продължи През сетния ти дъх политнали По дяволите суетата - пак кажи Обичаш ли Обичаш ли?

Аз па като съм един говорлив... мале - малееее... ще си умрем от скука. По-добре изиграй едно театро - ше я гледам и ше се и хиля като тиква на плет ;)

доколкото успях да го поопозная, с Дарки и мълчанието е ценно, особено обилно напоено с арменски коняк :)

С нея ще си спретнем, една разходка, пък и ако ще да е .....в студено време, винаги ще се чувствам "горещо" с нейните въпроси! Кефи ме , бе кво???

Внимавай какво си пожелаваш! :* Пловдив ми е любим град, а студът изобщо не ме бърка(тази зима в -26-те градуса не спрях с моите 6 км. задължително ходене :) мисля си за по едно ирланско кафе по време на разходката... съгласна?! :)

Внимавай какво си пожелаваш! :* Пловдив ми е любим град, а студът изобщо не ме бърка(тази зима в -26-те градуса не спрях с моите 6 км. задължително ходене :)

мисля си за по едно ирланско кафе по време на разходката... съгласна?! :)

и още питаш??? ми само ми ела, да видиш ти едни шест км, като те емна от моят квартал до гребната, ша навъртиш 12 натам и 12 обратно........

Ще си забъркам Сладолет с Карамел, с Чер Пипер и Морска Сол - хъхъхъ

не смея да се събудя до него ........все на сън ме кара......., то в тази перушинка как да не се навираш .....

Къде ми е кафето, коткееее!??? Ами бисквитките? ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.