Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Веднага ще изложа най-хубавите си части за рисуване ....., надявам се да ме направи красива ......., щото ще съм през нейните очи......

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, как, много ясно. На тази козинка много ще и ходят бели точки. ...Ще си повъртим дружно опашките :D

И аз ще се надупя да ме рисуват тогава.

Брейййй какво хубаво дупе ......се надупило...... за рисунка ......, аз мисля да го надращя :tease: .........ей така щот съм НО НЕЙМ....пък... :bubblegum:

Фанта фиеста ще си прайш върху рижото кожухче на другарчето,тъй ли? Ще излезе от тебе един подъл гарван накрая.Хм Изнасям се докато всичко не е станало в пера и косми. :clown:

Веднъж в живота си ще съм кротък ,ще направя само кафе ,ще се опитам и закуска(която може и да не се яде)

Не е улучил момента и мястото. :P Ще хвърчат архангелски пера в ритъма на

:D

Улучи времето и мястото на срещата.Тъй като ще изпълнявам Желания ,веднага ще й покажа как танцувам аз :shy11:

може пък и да им се мотам в краката, и без туй мноо ме бива в мотането ........

Уау... архангелско танго не бях виждала досега. Позяпах с кеф.

Айде врътличке на дансинга

Никви кафета ,закуски и подобни скучни глупости.

Съгласна съм, аз съм мноого послушно същество ......кот кажеш, с теб до края на светаааа....Тез мъжове мноо спят таз съботна вечер, ша са са запилели нейде ......, само ний женско прати си прайм....Не че и аз няма да забия нос в някой филм , де

Ми тогава по- пъргаво си изнасяй пухкавите прелести, щото ми е голяма слабост да мачкам дебели котки. :clown:

ще и среша малко кратунката

Ще ѝ хвърля цигарата изпърво, че не обичам такива работи, а после ще видим. ;)

никакво събуждане вече който се събуди прави палачинки, кафета, разхожда кучета... Баста... :D аз искам да сънувам красота/та/

Е ще те оставя да ме сънуваш тогава. ;)

Е тази цигара колко пъти ще я хвърлям аз?! :) Махай я че ми мречи на плановете. ;)

няма да развалям ничии добри планове... само ще гледам... :ph34r:

Сиирджийки! Ще ги изпратя в другата стая да гледат филма "Гарванът - моят приятел". :)

:hit: ти в колко се прибра нощес???А?? :impatience: :impatience: Какво??? :swear2: да ядеш , закуска, кафе ....да беееееее.......Публикувано изображение танц не щеш ли ? Я марш веднага в банята ........и после :pancake: да ми направиш за извинение !

втората картинка /едит - емотка/ ми напомни как момчетата от махалата връзваха за опашките на котките консервени кутии и ква врява следваше от възмутените баби от градинката... :D след като се наиграе с котката, ще ме задърпа да ме води нанякъде и мен... :P ама на мен ми харесва де... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.