Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ша и махна пипирудката

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама те са хиляди... Ще и сменя метлата с реактивна :P

ша и яхна метлата, мдааааааааа, няма две мнения по въпроса, ще ми я отстъпи за някой и друг ден .......

ша и яхна метлата, мдааааааааа, няма две мнения по въпроса, ще ми я отстъпи за някой и друг ден .......

Веднага за някой и друг ден

Да , скачай на коня

Стига е мигал на парцали,ще го бутна докато спи от покрива. :clown: / да си мисли че лети докато сънува

Ти пък щото каза нещо ново. Че аз редовно си буча разни неща из кошера и после си ги търся като един хахо. Ще мУ бодна перка на едното място , та да си заслужи името. пп Аз лекинко така, освен да се престоря на невидима .. :D Стой , стой. Мен и без това вече ме няма.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

ще си отида тихо и на пръсти ще го завия с мойта тишина ще го докосна само със дъха си за да остана с него във съня Едит - бавна съм... добре де, тъкмо си тръгвах... :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

ша послушам малко стихчета за други дето са предназначени , и после ша и кажа ..........ХА! И аз ги чууууууууууух!

Пуууу, тия се разсипаха да ме огрижват. Едната ше ми пази тишина, та другата да ми сложи фъркулкешката на гърба. Айде бе, пък ас ше ги чакам да се накокумят...

ми ти кат си изброи сакатлъците , освен ази да ти напрая петте зъба дет липсуват??? Омбре, ма послушах на аванта стихчета , да знайш ...... :shy11: :shy11:

Стой , стой. Мен и без това вече ме няма.

Уиш... :*

Трябва да сме поне три, да го опрайм пернатия... :D

Като вещиците от Истуик ли ? :ph34r: Няма да я оставя аз така, че разчепкаме последната и четена книга.

Че ас да не съм се повреждал, какво ше ми оправяте пак? Ще им разкажа приказката за гаргата и гаечния ключ. Мхм... И други мъдрости от Джани Рудари...

Много ми е трудна, Уиш... като чувство се изгубих в нея... но ще "изляза" - аз мога... Няма да я пусна да си отива... Къде отиде пернатото... опашатото... И стих ме вдъхнови да напиша, а само с гъз към мен се обръща... Ъхъ... :P Едит - а! Ей го, е! Дръшшш!!! :P

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Чети ми , чети аз мърррррркам и слушам ........

Добре, ще ви слушам как хъркате дружно.

Ще им разкажа приказката за гаргата и гаечния ключ. Мхм... И други мъдрости от Джани Рудари...

Особено внимателно ще го слушам като я разказва тази приказка, че тия дни си разглобих главата и ми останаха излишни чаркове. :clown:

ша го водя на риба, той лови , аз ям ........той лови ....аз яммммммммм опс, Ушенцето, ша и разбърквам боите с опашка ......

Редактирано от Ведра (преглед на промените)

Е вижте ся... на каквото и друго да ме изпуснете - ще си замълча като рибок сущи, ама пиенье да не ми сипнете - ееееееееееееееее.... Който и да е писал пред мен, докато се натуткам да си напиша поста - да ми сипе или... да ми сипе... :)

Намерило пък туй от кого риба да чака да му хване. Имаше само един човек (Бог да го прости), който съумяваше да хване риба въпреки моето присъствие. Но за една добра домашна котка, ще приготвя в джебовете някой скумрийка. А от тия двте горе ще си забъркам Сладолет със Чер Пипер...

ссссладолед ша ми ядеш , а??? и с черен пипер , ааа???, рррриба няма да ми фащаш , а??? , ооооооооооооооооооо, ша видиш ти как се лети с едно крило ........и са бяга на куц крак из двору ........Броя до три .......и почвам да гоняяяяяяяяя ........едноооо, двеееееееееее ......

Ще ѝ свиря на банджо, да го върти. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.