Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Разбрахме се. Докато ние ядем торта, те да си щипят мръвките :D:tongue2:

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

никакъв шанс да се събудя до тойзи, дето си ляга в 10 часа сутринта и става в 8 часа вечерта... :D

знам аз защо ще ме обръща - за да ми паднат семките и бонбонките от джобааа... :)

демек кво? ще ме обръщаш пак да ме доизтръскваш за още семки... :lol6: ще му опека цяла тава със семки, че иначе ще ми завие свят... :P

лош си веее... Сетих се що баба не ми даваше да си купувам слънчоглед от баба Мара на кьошето... :D Безсолни ще му ги правя... :P

лош си веее...

Сетих се що баба не ми даваше да си купувам слънчоглед от баба Мара на кьошето... :D

Безсолни ще му ги правя... :P

Това ме сеща за семкаджиата на село.

- Хохоминдер, какво му е на слънчогледа днес бре, нещо не е хубав.

- А това ли? Снощи бех дежурен в стопанския двор, та жената ги пикала вместо мене. Утре ш'се опраят...

----

Ще потъркам очите си с юмруци, ще се зина докато се протягам сладко и сънливо и ще я заговора на културни теми :

- Много ти хубави очите ма Како... А палачинки можеш ли да праиш?

ще му направя културни палачинки... :grimace: абе тва мъжете сте опасТен народ, бре... прави ми впечатление, че къде кога мъж се събуди до някоя жена, все иска нещо да му правят за ядене... Баси... :D

ще му направя културни палачинки... :grimace:

абе тва мъжете сте опасТен народ, бре...

прави ми впечатление, че къде кога мъж се събуди до някоя жена, все иска нещо да му правят за ядене... Баси... :D

Въпроса е в културата, започнахме с очите се пак...

---

Щом ще прави палачинки, ще ги хапнем - с майонеза и червен хайвер, саламурени краставички, водочка, стръкчета пресен лук и магданозец. Бе... поезия!

Виж ся - културата е култура, когато и се свършва с нея... Или викаш като сме в къщи, може и да не си тръгваме с достойнство... щото тъй или иначе ще се спи под масата... :cheers: За хапването само ще дава инструкции и... аз ша действам... тосе е видяло... разбирачин е той...

Виж ся - културата е култура, когато и се свършва с нея...

Или викаш като сме в къщи, може и да не си тръгваме с достойнство... щото тъй или иначе ще се спи под масата... :cheers:

Културата в нас и ние сме в културата. Кое ти звучи по-енетелегнтско - Може ли огънчето? или - Екскюз ми, ш'ми подадети ли жартъ? - аз като виден културен пролетариат залагам на фторото, щото ако се почне от дисерта, никаква култура няма и да има, а само един бахур!

За хапването само ще дава инструкции и... аз ша действам... тосе е видяло... разбирачин е той...

Ше гледаме да виждаме :)

абе то се е видяло, че иска да ме задави от смях, за да си хапне сам... ма лошото е, че аз нямам нищо напреки, дет са вика... :D

що бре, като се почне от десерта, по-алафранга ми звучи едно... или викаш, ако се почне от края, ще си останем с куйрука... :no-no:

Даркиии, ние производителите на създърма и бахур няма да оставим културата! :clown:

ми определено се надявам да не ме изхвърли от спалнята, щото , за един знам , че като се мерне веднага ша мецна нейде у дуваря ! та дано поне тя има милост да ме остави да си помъркам до .......юрганчето .......

ша си прибера ноктетата , и ооооооопределено ще се отблагодаря с голям улов ......../лъжа, аз съм мързелива котка, само за добро впечатление да се подмазня / :jeer:

ще му направя най-сексапилната котешка ....серенада ..........няма да остане разочарован , малииииии иде марта .........хаха .......

Будя се до него, ........ставай , ай бе .........сссссстваааааааайййййййййй, Не ще !!! Не помърдувя........., даже не подпърдувя ......

Ще го завлача до новата му баня, вижте какво намирам там??!!!

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.