Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

ша го оставя да се оправя с Уишата, щото ще ме е изцедил да му готвя, шътам, ближа, :ph34r: мажа, олабвам и прочие... Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще те събудя отмах... Ставай, щот ма ядосваш... :clown:

туй пък си мисли, че ние сено не газим сички ще ти се хвърлим дружно в сеното - мдааа... посред нощите като дойде и друкото КУКУмяв и то така щи кажи... :D

Да бе, това не е чесно! Две и то пощръклели на един и то миролюбив и благнест! Ще си донеса пироните и кръста - щом ше ме разпъват...

Освен ,че съм си отвратително непоносима тия дни, съм и отвратително предвидима.Мерил просто ме разби. Ще бъда най - кроткият кукумяв на света, ще си стоя кротко на покрива и няма да го закачам.

Ма тая нощ на покрива ли съм спала...

Ефи, погледни си краката и ще разбереш. Ще го заподозра,че вероятно не прави разлика между скука и онова другото.

много сме на тоя покрив :no-no:

Няма страшно Еф, аз на Уишата убухките няма как да сбъркам след тези питиета вчера, ше фунти около нея на бръснарски салон поне оше седмица. Нея ше я гледам и ше мигам на пресекулки, трябва да я опозная първо...

О, Лиско, драго ми е... Онова другото си няма име с думи, като го усетиш ще го познаеш. Не сме много , Ефи, още двама- трима невидими има, но те са кротки в повечето случаи.

А , не мога се излагам аз така глобално. Весело беше да ти кажа.Представи си ме като един Индиана Джоунс в дебрите на Врачанския балкан и друго не ти трябва.

Ти няма да се излагаш пред всички, само ще разсмееш мен. Аз ще имам грижата да те изтипосам както си му е реда :) Ще и направя чай - мащерка, липа, риган и малко мента.

Като ми дойде музата ще те разхиля.Лошото при мен е ,че спомените си имат давност и после се изтриват сами. Чай с Коса... дали пък да не изляза на балкона да попея с пълно гърло. :rolleyes: Let's the sunsine in....

Ще си прибера пръстите , за да не ме заподозре колко съм добра с чука. :D

От мен да знае ,че не му се получават срамежливите чупки. Ще го пратя да намери бара за среднощни кукумицини , щото го търся вече 5 минути и го подминавам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.