Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

ох, щурациииииии, не мога да си легна от вашето банджо и зъболекарските ми неудачииииииииии ......хаха, :mistaken::D

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти сама си си виновна, кой те кара да ставаш зъболекар? Ако беше станала пивовар, сега щеше да си на почит, пък и рипка щеше да изскочи отнейде. А ся кво? Ще я пращам за бира. Кво! И да вземеш пшеничена и нефилтриранаааа...

ще го накарам да ми намери ягоди с мед ся... ееееееееееееееее... посред нощите... лигльо си... :clown:

от устните ми мед ще капе за теб... ти само набери ягУдите... знам аз, че ще м караш аз да се гъзя да беръ... :ph34r:

Исках да направя много работи, ама те не ми оставиха ред, не ги е срам!

Ааа, срам ни е... ама търпим... /това са форумни постулати/... :D

Тука нема рет. Не дадохте на момчето да си каже, какво ше ви направи. Ше ги накарам да млъкнат и да дадат на Билиту малко рет...

Докато го чакаме Билиту, не може ли да му дръпнем кабелчето от контакта , пък той да си щрака? :rolleyes:

Добра идея, щото не знаеш аз какво ще ти направя ....

Пък тя знайш как ще те послуша... и като я знам колко е добра с кабелите. :ph34r: Че му поръся незабележимо чер пипер на прах в съненото носле , та да се скъса да киха.

Кихавицата май нея ще я мъчи, докато не и се отпуши ..... ;)

Кихавицата май нея ще я мъчи, докато не и се отпуши ..... ;)

Няма такъв вариант. Тоя номер е трениран ехейй..

И ква стана тя, аз като една нинжда ще подскачам във всички посоки. :D

Е, браво бе. Не стига че не съм във форма тая вечер, ми и да го отнеса заради цялата банда. Тия двамата въобще нямат идея какво са си изпили с млякото, да... пп тук небрежно хвърлям поглед върху ръчният си часовник, докато чакам да подейства магията.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

голямо тупане/бой/(или друго ;) ) ще падне ;) Уишоууу, вино пия, вино, и на теб мога да сипя, само да искаш ;)

Аз си пийвам от мойто. Да не съм луда да си наливам доброволно от твоето отмъщение. Били, недей го слуша Дарко, не с лошо, че не знаеш с какво съм ти заредила бомбето. :baby:

Какво да сме пийнали, чер пипер, повече от това какво? Тук се сещам за Тошко Африкански и двамата стражари Гудо и Агудо с бясната им песен: Пия вино, пия газ, Пет пари не давам аз Та и Чер Пипер, ще дава газ за Бургаз...

Ще му сипя газ в човката , че да грачи цяла седмица като Хускварна. :clown: На Билито - класика в жанра. Лубимото ми моментно лепило по клавиатурата.

Били, чакай поне Уишата да мине между нас, че инак ше ни пишат по весниците, че се будим заедно. То не че нещо, ма знаеш ги злите езици... На Уишата ще и дръпна къдриците, че тя друго няма...

абе чакам, ам тя все гледа да е след нас, не я е срам ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.