Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Като се събуди,ще изглежда така.

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Охооо пиле шарено, ела тук да ти поднеса кафенце! :);)

ще му обръсна брадата докато спи, да видим дали ще се усмихне или ще се озъби :)

Оу, ма ти си станал??? Че и кафе правиш, яяяяяяя да се наместя по удобно, ай .......донасяй го в леглото, и да знаеш , че искам и роза , ......не, букет незабравки , мдаааааааа, :idea: упс, Нел .............помислих че си онзи отгоре ...............Инак на теби веднага ти нося кафето , няма тежкари я .......

ще му обръсна брадата докато спи, да видим дали ще се усмихне или ще се озъби :)

Брадата си не давам да ми я бръснат, нито си я оплювам от завист...

Коте шарено, врътни един път с опашката... :)

Тц, тц, .........до кога , доооооо кога ??? То бива , бива спане ........., я погледни комшията , станаааааал , опрааааааааааал, простряяяяяяял, сготвииииииииил, и кучето на разходка водил! Моът спи .........тц, тц, тц, /казвам аз , докато си пиля ноктите /

е, доживях да се събудя и от звука на пилата по ноктите... мнооого гаден но пък ароматът на кафе компенсира шума п.п. Ведре, ко ми пуснеш нещо от Гершуин когато ме будиш, най-тържествено обещавам от моите магически палачинки(защо за магически, ще разкажа друг път :))

Нел, нещо ми развален магнитафонья , инак ако ме трайш да тананикам, мож и да изкарам един Гершуин ......Ама инак, кафенцето веднага , ще изприпкам ......, няма пет четери, за магически работи съм готова да ........пея дориииииии!

ъм, кво да се събуждам, като няма да ме е оставила да спа... :D ще се спасявам в кухнята... кво да правя... :P

Няма къде мърда. Ще я хвана за слушател понеже страшно много ми се четат приказки. Ако знае само колко съм добра... :P

Нямам нищо против. Обичам да слушам. П.П. Боже, само не знам, ако се съберете Дарки, ти и Нел кого ще слушам по-напред... То ще стане, че и мойта не е лесТна... :D

Ще те метнем на летящощо килимче и ще те омагьосаме като едни Шехерезади и Шехерезад .На всеки се падат по 333 нощи, а за последните две ще хвърляме чоп. :)

Май ще трябва да спасявам Merryl ;)

Е, хайде за него ще се жертвам 1001 нощи и ще му разказвам... приказчици да видим кой ще се нуждае от спасител тогава :P:D

О, Приказчунка се появи. Само Дарки нещо се губи, сигурно някъде си намотава чалмата . :D Какво ще правя до Нел не знам.. каквото и да е , все ще е готино , така че без планове.

Тъкмо дойдох да кажа на Стария Замък, че в този случай нямам нужда от спасяване... та с чиста съвест ще си го дръпна при нас... Така аз ще спася него... :ph34r: 1001 нощ, уау... Слушам ви! Даркиии!!! Само теб те няма... още... но, когато и да дойдеш, ще е навреме...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Мисля си,че ще ни трябва огромен персийски килим. :D аз отивам за възглавничките...

Не знам защо , обаче с Били ми се ще да си дръпнем една камара серии с Кравата и Пилето и да зяпаме цял ден.

Не знам, ще зяпам с тях крава и пиле + мн. пуканки и портокалов сок.

Присъединявам се към зяпачите. ;)

Веднага ставай, бегом за китарата :hit: , чааветата требе да ядат...... :guitar11: пари требат ! :begging: !!!!!!! Ша ми зяпа, той , ша ми зяпаа :hit:

Ще кажа на Алекс и Ванко да отидат да ми купят бира. :) Какво ми се скатават двамата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.