Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

Ше и окълвя мустаците...

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

... ще си чакам царските кафе и закуска, на царски поднос, с царска музика за фон... изобщо... ще е едно царствено будене

ще й осигуpя едно цаpствено събуждане, щото мъжете са се изнизали пак :P

Лепвам се веднагически за тях. Най - накрая се уредих и аз в тоя живот да се събудя като принцеса. :whist: -Ехо, къде са ми пантофите? :rolleyes:

Пантофите къде си ги похабила снощи в танци, а? :ph34r: Предвидливо имам пантофи за резерв, щото я знам как ги изпуска от покривите... ако въобще ги обуе, де... :P

Ужас... явно вече доста се издавам. :shy11: Днес ми се рисува по ръце. Ще и нарисувам нещо тайничко във шепата.

ще и направя усмихнато кафе с усмихнати панирани филийки и най-усмихнатия кленов сироп за да не се темерути :)

Няма вече,обещавам. Ще и взема цялата камара "работа" от бюрото и ще я метна през прозореца. По- точно през моя прозорец , за да съм сигурна че ще стане на парчета, а после ще слушаме китари и просто ще си блеем.

ха... на мен пък ще ми е интересно да видя това темерутене... що не съм го забелязала, ммм... може би е минало, докато аз съм се темерутела... :D

О, Мерил, аз принципно съм си темерут, вероятно се прикривам щом не си ме усетила. Ще не ще , с мен шоколад с ягодов пълнеж ще яде :P . Като няма сладолед наоколо.

ихааа... :rolleyes: ще гледаме заедно как летят чертежи и технологии... и стандарти... и каталози... ех, че кеф :D

Кеф е я, и ако знаеш какъв дълъг полет съм им устроила.... едни 50 метра . :D Ще я питам какво ми сложи в ухиленото кафе сутринта.

ще и отговоря: Щипка пролетно ухание, две лъжички от личното мечтание, три капки кленов сироп и няколко думи, родени в любов...

я да капнете една капка и в моята чашка, моля... ако не е противопоказно за лудите от любов, разбира се... :)

Удрям тактично една спирачна преди завоя за да не се блъснем с Нел. :D

Това кафе е специална селекция-

. :clown:

те това е... от мен омагьосаното кафе, от Уиши музиката и направо ставаме трите Мойри :) чакаме и Тюхе да се присъедини и правим... каре :)

Аз мислех да помоля някоя от вас да почисти след мен, че следите ми лепнат от шоколад и кленов сироп тия дни, но няма да мръдна ако ще и мухите да ме накацат, щом ще чакаме Тюхе. :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.