Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Просто отиди в настройките за DNS и го направи(маркирай) Автоматично и те ще се възтановят.

Не винаги става така само ако доставчика ползва DHCP сървър.
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сандъка нещо му липсва или не може да устиска не мога да разбера още....Ти остави списъка това се добавя и маха за секунди.Антивируса му липсват модули а и Аntirootkit-а е от скоро добавен.Според мен трябва да наблегнат да доразвият Антивируса.Когато той стане на нивото на останалите+Стената+ Хипс-а + Облака и евентуално DACsс тогава ще стане доста прилична и веднага сменям фланга.

Опасна си значи ...

Като го направят ще ти го припомня и идваш в клуба на Комодковците :baby:

Тука и аз малко им се ядосах -не се разбирам аз с американците https://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting/no-alert-for-this-file-t68003.0.html

Опасна си значи ...

Като го направят ще ти го припомня и идваш в клуба на Комодковците :rolleyes:

Тука и аз малко им се ядосах -не се разбирам аз с американците https://forums.comod...e-t68003.0.html

Да де, и те ти обесняват,че намират файла за чист и заради това го слагат в доверени.Файла е бил видян за първи път през май.Ти какво точно се опитваш да им кажеш,че трябва да бъде недоверен?

Замисли се защо Comodo е зачеркнат !

Публикувано изображение

Колега извинявай много ма на такива графики не вярвам, туй и аз мога да ти го начертая и да зачертна, която си искам програма. В крайна сметка не съм съгласен че детекцията на комодо е между 60-70 процента.

Да де, и те ти обесняват,че намират файла за чист и заради това го слагат в доверени.Файла е бил видян за първи път през май.Ти какво точно се опитваш да им кажеш,че трябва да бъде недоверен?

Файла е видян месец май във VT но в тяхната база го нямаше, защото когато го качих тук http://camas.comodo.com/ им беше непознат и облака им също не го разпознаваше ... При това положение при стартиране файла трябва да се сложи в сандъка или да има реакция на D+ но такава нямаше и те просто изчакаха известно време и през това време го добавиха като безопасен и си измиха ръцете :rolleyes:

Малко цитати :Comodo is a default deny system ... Am i right ?

Then even this file is not malware he should be sanboxed ! Then why is no alert and why this file automatically placed in trusted files ? Now cloud verification say is safe but then file was unknown!

I do not think this is right way but you decide after all !

Best regards ,

slayer76 !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Защото Antivirus -a е 6 от всякъде (Proactive)Публикувано изображение

Няма антивирус, който да е 6 от всякъде всички си имат недъзи и затова ги развиват хората идеални програми няма.

Колега извинявай много ма на такива графики не вярвам, туй и аз мога да ти го начертая и да зачертна, която си искам програма. В крайна сметка не съм съгласен че детекцията на комодо е между 60-70 процента.

Добре, на какво вярваш? Ще сложа Антивируса на Комодо - НЕ интегрираният пакет и ще видим за какво става въпрос.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Няма антивирус, който да е 6 от всякъде всички си имат недъзи и затова ги развиват хората идеални програми няма.

Антивируса си е много добре даже -аз лично съм доволен от него :rolleyes:

Добре, на какво вярваш? Ще сложа Антивируса на Комодо - НЕ интегрираният пакет и ще видим за какво става въпрос.

Сложи го аз се пазя с него година и половина залови дори скайп чудото, което ликвидираше много именити антивирусни програми при възникването си. Все пак има над 7 милиона дефиниции и честотата на ъпдейтите е много добра за безплатна програма.

Антивируса си е много добре даже -аз лично съм доволен от него :rolleyes:

и аз съм доволен ма иди обяснявай аз година и половина съм с тази програма и правя много екстремни експерименти и не съм преинсталирал нито веднъж.

Comodo като антивирус не е на нивото отпреди няколко години. Все по-добър ще става с времето. Измислица е, че детекцията на Комодо е между 60-70 процента. Заедно с тези допускани и нежелателни FP,детекцията му е по-добра вече от тези на Eset-Kaspersky! Те могат да мечтаят за подобна стена и проактивна защита.

Смея да твърдя че стената на ESET макар да не пита, за всичко си върши много добре работата! Да не говорим за тази на Kaspersky. Comodo ако трябва да сме точни, са никои, незначителни и НИЩО ако ги сравнявате с лидерите - а именно F-Secure, Norton, Kaspersky, Avira, ESET няма да споменавам, да не кажете че съм пристрастен... това е истината. А и е смешно за всичко дето няма дигитален подпис да те пита!

Смея да твърдя че стената на ESET макар да не пита, за всичко си върши много добре работата! Да не говорим за тази на Kaspersky. Comodo ако трябва да сме точни, са никои, незначителни и НИЩО ако ги сравнявате с лидерите - а именно F-Secure, Norton, Kaspersky, Avira, ESET няма да споменавам, да не кажете че съм пристрастен... това е истината. А и е смешно за всичко дето няма дигитален подпис да те пита!

ESET имат ли изобщо добра стена? При някои тестове все едно липсва. Това с въпросите при Comodo е правилно. Comodo не крият - "подгонили" са лидера Symantec. Затова е интересно! Другите споменати са лидери единствено според феновете им. Догонващи са. Който желае нека да си ги купува.

ESET имат ли изобщо добра стена? При някои тестове все едно липсва. Това с въпросите при Comodo е правилно. Comodo не крият - "подгонили" са лидера Symantec. Затова е интересно! Другите споменати са лидери единствено според феновете им. Догонващи са. Който желае нека да си ги купува.

Ох, пич, чел съм ти постовете и преди и само по стила мога да ти кажа предишния ник - TNN. :)

И да наречеш горепосочените догонващи....... няма смисъл да спорим.

Ох, пич, чел съм ти постовете и преди и само по стила мога да ти кажа предишния ник - TNN. :)

И да наречеш горепосочените догонващи....... няма смисъл да спорим.

Лошото е друго - спрямо Комодо всички други без Симантек, вече ми изглеждат като аутсайдери. Пробвано лично.Всеки може да проверява и не е длъжен да приема чужди изводи. Не си съгласен - докажи го. Сега обаче си в темата на Comodo. Аз например ползвам безплатната им програма и постоянно преподарявам ненужни подарени ми в други форуми ключове за програмите на ESET-Kaspersky.Вместо да ги ползвам. Искаш ли подаръци от мен? Няма проблем - нормално е с времето да се доубеждаваме взаимно.

Нали не говориме кой какво ползва,а предимства и недостатъци,щом са нужни доказателства, защо не постнете функциите и опциите, които предлага Comodo и да кажем Kaspersky? Може и аз да го направя но нима е нужно, не е ли ясно в чия полза е решението...мнение на един лаик.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Браво за точното изказване.Да когато Антивируса на Комодо догони останалите Компании (които са изброени)тогава вече може да се говори за една много сериозна програма.За сега този Internet Security пакет е само един HIPS и там няколко добавки.Когато стане като Kaspersky и Нортон тогава свалям знамето и се предавам.Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Comodo ако трябва да сме точни, са никои, незначителни и НИЩО .......

Пич,ти във момента ползваш ли програмата,че си правиш тия изводи.

F-Secure, Avira, ESET що не ги пуснеш на заразена машина да ги видиш каква жалка картинка са и пусни комодо да видиш разликата. Тука особено огромна издънка е Авира авира е напълно импотентна да изчисти компютър.

Браво за точното изказване.Да когато Антивируса на Комодо догони останалите Компании (които са изброени)тогава вече може да се говори за една много сериозна програма.За сега този Internet Security пакет е само един HIPS и там няколко добавки.Когато стане като Kaspersky и Нортон тогава свалям знамето и се предавам.Публикувано изображение

/off

Браво маце :whist:

/off

А най ми е интересно, ако този whitelist на Комодо има Avira GMBH в списъка, какво ще стане ако стартират някой от онези New-Video-Addon дето са със сигнатурата на Avira и постоянно се менят. :ph34r::blink:

Редактирано от herolanok (преглед на промените)

Пич,ти във момента ползваш ли програмата,че си правиш тия изводи.

Изводите не са му на база реални тестове а на база фенщина!!!!

Изводите не са му на база реални тестове а на база фенщина!!!!

И на такава база да са, това не променя нещата.

Истината е, че той не надминава само цитираните от теб две останалите ги е надминал отдавна, направи малко тестове да се понаучиш не само да правите реклами тука напоразия. Не съм имал случай с комодо да хване вирус и да не може да го изтрие а с авира специално съм имал такива комични случки, че просто няма какво да говорим, вместо тя да елиминира вируса вируса я трие, егати програмата, а намерете вирус да изтрие комодо. Каква честота на обновленията имат посочените програми без тези две 10 пъти по малка от тази на Комодо. Говорете с факти не с мохабети празни!!

/off

Браво маце :whist:

/off

А най ми е интересно, ако този whitelist на Комодо има Avira GMBH в списъка, какво ще стане ако стартират някой от онези New-Video-Addon дето са със сигнатурата на Avira и постоянно се менят. :ph34r::blink:

Ти въобще не си наясно с цифровите подписи и в момента говориш пълни глупости, а при Комодо има TVL което е доста различно !

Значи щом под файла пише нещо има цифров подпис направо не знам какво да ти кажа повече ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.