Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

И поради този факт,постоянно атакуват Microsoft,че имал калпава система която е податлива на зарази,Microsoft пуснаха приличен Антивирус за домашно ползване.

За някои това е нищо -за други напълно достатъчно.

За маниаци на тема защита ,Комодо е винаги готов да подаде ръка.Само,че с дефинициите на другите АВ компании.

CIS не използва дефинициите на другите компании ...

CCE ги използва само при почистване на активни зарази в паметта ,но не и при почистване на компютъра като цяло ...

А кой ги дава тея дефиниции ,че да принадлежат на дадена програма ?

Тези които ги пращат тия проби трябва ли да искат да са на тяхно име ?

И поради факта че атакуват Microsoft ние трябва ли да ги отричаме ...След като до скоро обичахме Linux ?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

CIS не използва дефинициите на другите компании ...

CCE ги използва само при почистване на активни зарази в паметта ,но не и при почистване на компютъра като цяло ...

А кой ги дава тея дефиниции ,че да принадлежат на дадена програма ?

Тези които ги пращат тия проби трябва ли да искат да са на тяхно име ?

И поради факта че атакуват Microsoft ние трябва ли да ги отричаме ...След като до скоро обичахме Linux ?

Говори се,че този DACs ще бъде вкаран или в следващата версия или версия 6.И аз само казвам,че пак сме се опрели на дефиниции.

Говори се,че този DACs ще бъде вкаран или в следващата версия или версия 6.И аз само казвам,че пак сме се опрели на дефиниции.

Да дефиниции трябва да има ама не съм аз този който ги отрича ...

За маниаци на тема защита ,Комодо е винаги готов да подаде ръка.Само,че с дефинициите на другите АВ компании.

+1 :)

При мене изниква един въпрос. Те ми се струва,че ще ползват данните от Вирус Тотал,защото всяка уважаваща себе си програми би блокирала опити за изнасяне на данни(данни за промяна в системата,регистри и т.н.) ,пък били те и детекция на вредоносни файлове.

Ако е така тогава тези 100% доста намаляват,като се има впредвид,че данните във VT са доста пъти грешни.

+1 :)

При мене изниква един въпрос. Те ми се струва,че ще ползват данните от Вирус Тотал,защото всяка уважаваща себе си програми би блокирала опити за изнасяне на данни(данни за промяна в системата,регистри и т.н.) ,пък били те и детекция на вредоносни файлове.

Ако е така тогава тези 100% доста намаляват,като се има впредвид,че данните във VT са доста пъти грешни.

Незнам за какви 100% става въпрос,но от комодо пак се изфантазираха.Аз за това чакам с нетърпение версия 6 да видим това чудо.

И пак Комодо няма да може да е за по- нормални потребители,защото те не знаят как да направят UpDate на Windows камо ли да работят с DACs и да убибат процеси!!!!

По тая логика трябва да забраним всички Cloud -базирани програми и да приказваме едно и също ... CIS в момента не използва VT нито DACS ... За сега е само CCE ... А след време тази програма ще ни помага да си чистим компютрите ! Та въпроса, който на мен ми изниква е колко от вас дават реално пари от собствения си джоб за програми за защита ? Ето на този въпрос и на отговора му разчита и Мелих :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз за това чакам с нетърпение версия 6 да видим това чудо.

Както се казва,когато му дойде времето ще видим,а не сега да говорим празни приказки само.

Както се казва,когато му дойде времето ще видим,а не сега да говорим празни приказки само.

Ще видим дали са били празни приказки!

Ще ти го напомня бъди сигурен! :)

Незнам за какви 100% става въпрос,но от комодо пак се изфантазираха.Аз за това чакам с нетърпение версия 6 да видим това чудо.

И пак Комодо няма да може да е за по- нормални потребители,защото те не знаят как да направят UpDate на Windows камо ли да работят с DACs и да убибат процеси!!!!

Всеки може да се научи, а и вече тук децата учат Информационни технологии от 1-ви клас ...

Това не е довод за мен !

Всеки може да се научи, а и вече тук децата учат Информационни технологии от 1-ви клас ...

Това не е довод за мен !

Публикувано изображение

Ако нещо трябва да се направи ,то е да се обърне внимание на родителите да внимават и да следят децата си какво правят в нета ,след като са дали пари за компютър! Да не се лъжем ,доста от хората все още смятат ,че компютъра е желана детска играчка! Наляво и надясно се чуват хвалби как на 4-5 годинки играе тяхното дете и какво прави... Никой не гледа даже нещо съвсем елементарно - за какви години е дадена игра или даденото приложение! Мислят ,че щом я играе тяхното дете е генийче някакво...

Това го добави към темата си: Как да защитаваме децата си в Интернет - въпроси, мнения и препоръки ,защото в момента си противоречиш!

Това също не е довод за мен!

Публикувано изображение

Ако нещо трябва да се направи ,то е да се обърне внимание на родителите да внимават и да следят децата си какво правят в нета ,след като са дали пари за компютър! Да не се лъжем ,доста от хората все още смятат ,че компютъра е желана детска играчка! Наляво и надясно се чуват хвалби как на 4-5 годинки играе тяхното дете и какво прави... Никой не гледа даже нещо съвсем елементарно - за какви години е дадена игра или даденото приложение! Мислят ,че щом я играе тяхното дете е генийче някакво...

Това го добави към темата си: Как да защитаваме децата си в Интернет - въпроси, мнения и препоръки ,защото в момента си противоречиш!

Това също не е довод за мен!

Имах предвид че всеки може да се научи да борави ,с която и да е програма и за това дадох пример с децата ...

Имах предвид че Комодо не е толкова сложна програма ...

А децата- ми учат от първи клас това как да боравят с програми ...

В училище не ги допускат до разни сайтове и да си играят безразборно в нета .

В училището, което учи дечко има филтриращ софтуер ...

За това не си и противореча ...

Кое не е довод тогава за тебе? По твоите думи излиза,че Comodo ще бъде и трябва да бъде разучен от деца в първи клас,понеже те учили информатика!? Щом Comodo според твоите думи е софтуера за първолаци,какво да говорим повече! Докато други твърдят тук, че е само за специалисти,а не за начинаещи!

Кое не е довод тогава за тебе?

По твоите думи излиза,че Comodo ще бъде и трябва да бъде разучен от деца в първи клас,понеже те учили информатика!?

Щом Comodo според твоите думи е софтуера за първолаци,какво да говорим повече!

Докато други твърдят тук, че е само за специалисти,а не за начинаещи!

Знаеш че аз съм критикувал тази програма доста .

Също съм и казвал че въобще не е за специалисти, защото аз не съм такъв и горе долу знам какво да блокирам и какво -не .

Да ,за първолаци е както и много други програми !

Комодо да не е Светия Граал ,я ?

Знаеш ли че аз използвам виртуалките да си науча детето допълнително как да борави с такива програми и от какво да се пази ...

Както знаеш аз тествам на реална машина ...

А с теб спор нямам, защото аз никъде не съм казвал че Комодо е за само определени хора .

Друго ми е чудно:Защо аз като намирах недостатъци на Комодо много хора ми опонираха ?

А сега като Coccinelle и намира такива никой не каза нищо освен klaatu ?

Питам се сега къде са и феновете ...

Знаеш че аз съм критикувал тази програма доста .

Също съм и казвал че въобще не е за специалисти, защото аз не съм такъв и горе долу знам какво да блокирам и какво -не .

Да ,за първолаци е както и много други програми !

Комодо да не е Светия Граал ,я ?

Знаеш ли че аз използвам виртуалките да си науча детето допълнително как да борави с такива програми и от какво да се пази ...

Както знаеш аз тествам на реална машина ...

А с теб спор нямам, защото аз никъде не съм казвал че Комодо е за само определени хора .

Друго ми е чудно:Защо аз като намирах недостатъци на Комодо много хора ми опонираха ?

А сега като Coccinelle и намира такива никой не каза нищо освен klaatu ?

Питам се сега къде са и феновете ...

Слушай сладурче.Аз не и намирам недостатъци а коментирам новата(бъдеща )добавкаDACs.

Не я намирам за нещо толкова голямо колкото Меlih тръби.

И аз влизам сигурно където и ти влизаш и може би чета същото което и ти.

Hикога не съм била пристрастна към програма(това поне по-старите ще ти кажат).

Сменям ги (както и вие ) като носни кърпи.Ако засягам любимата ти програма(то и DW ти беше)не го взимай толкова навътре.

Слушай сладурче.Аз не и намирам недостатъци а коментирам новата(бъдеща )добавкаDACs.

Не я намирам за нещо толкова голямо колкото Меlih тръби.

И аз влизам сигурно където и ти влизаш и може би чета същото което и ти.

Hикога не съм била пристрастна към програма(това поне по-старите ще ти кажат).

Сменям ги (както и вие ) като носни кърпи.Ако засягам любимата ти програма(то и DW ти беше)не го взимай толкова навътре.

Слушай сладурче. На мен DW все още ми е най -любимата програма ...

Меlih е обикновен човек с детенце на осем годинки ...

Аз обаче не следя само languy99 и не давам примери само с негови клипове, а правя свой ...

Обаче освен празните ти приказки друго не съм видял ...

Нищо лично ама покажи как се справяш със заразите и как тестваш дадени програми преди да ги коментираш ...

Слушай сладурче. На мен DW все още ми е най -любимата програма ...

Меlih е обикновен човек с детенце на осем годинки ...

Аз обаче не следя само languy99 и не давам примери само с негови клипове, а правя свой ...

Обаче освен празните ти приказки друго не съм видял ...

Нищо лично ама покажи как се справяш със заразите и как тестваш дадени програми преди да ги коментираш ...

Слушай сладурче,аз на клипчета не си играя.Вече съм в първи клас и там научих,че програмките се справят в зависимост от това дали имат дефиниции за нови(стари вируси).

Съответно някои са по-бързи и добавят дефинициите за ден,два- други за седмица.Ако даден вирус днес се засича от Авира то вдруги ден ще се засича от Аvast....или обратно.

Разликата е само кой-кога добавя дефинициите.Какво да си играя на снимчици и клипове и да ги пускам в онази тема и да показвам :

"Виждате ли колко разбирам от компютри.Ходя в МalwareDomain List и пробвам на виртуалката разни програмки,коя как се справя "

Слагам нова програма, гледам какво са работили над нея,ако нещо не разбирам -гледам да прочета нещичко- и ми става ясно.Какво има тук да \"дъвча\".

Снимчици преди съм давала когато бях в \"яслата\" като теб.

" Меlih е обикновен човек, с детенце на осем годинки" ....Какво ме интересува личният живот на Меlih?Това да не е форум "Cамотни бащи и ,кой-как се справя с житиеиството"?

Все на сантименталност го удряш!

И ние имаме семeиства ,но не пишем постоянно за тях.

И сега да не вземеш да се разсърдиш а помисли малко какво ти пиша.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Хайде да спрем да спорим и извинявай ако съм те обидил ...

Хайде да спрем да спорим и извинявай ако съм те обидил ...

Приемам извиненията...Знам,че не си лошо момче. Публикувано изображение

Приемам извиненията...Знам,че не си лошо момче. Публикувано изображение

Благодаря ти :ph34r:

off Приветсвам подобно поведение,за което поздравявам и двама ви! off

Comodo го тествах на моята си машина, демек реалната - и след инстал без да чеквам "Comodo DNS" - оляля, няма интернет.

Редактирано от herolanok (преглед на промените)

Аз пък що ли нямам никакви проблеми с Комодо.

Ъпсурт ако е Free

Free беше. Просто като цъкнех на иконката за интернета, и 'Device not recognized' или нещо подобно - ънинсталл на Комодо и всичко е наред.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.