Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Питах за "кражбата" на дефиниции.Разправя, че не ги пипали.Е, не ги пипат, само ги ползват.Хахаха, не, не, ще умра.Нищо повече не каза, де.Тоя Мелих да не се окаже арменец под прикритие? :)

Представяш ли си всички дефиниции събрани в едно от всички компании ... Е ще му кажа евала ако ги открадне законно :bighat:
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 134k
  • Създадено
  • Последен отговор

Току що обясни как ще стане.:)

A user using CIS will find an unknown file....

CIS passes it to DACS component...

DACS then sends it out to all other DACS contributors....

DACS contributors scan and send the result back to the user..

A DACS contributor has a software that he/she uses to work along with their AV product.

Why is this innovation?

its NOT a cloud based system per se.. its a p2p kind of system...

If you were to run a server based system, then you would require AV companies approval. But in a p2p environment, a user scanning a file then informing the community does not require the approval of the AV company. There is nothing stopping a user from saying: hey this file is not good.

COMODO Cleaning Essentials 1.1.174294.27 BETA Released!

Hello Everyone,

We are very excited to announce that COMODO Cleaning Essentials is ready for beta testing.

What is COMODO Cleaning Essentials?

Simple. CCE is a set of tools we created for cleaning the infected computers. The main application, CCE, is a powerful virus, spyware, rookit scanner and cleaner. It has many advanced scanning and cleaning techniques that are not present in CIS yet. And then we have a powerful tool called Killswitch, which is purely for experts to diagnose *EVERYTHING* in a computer. Give it a try!

CCE features:

* Portable: No installation is necessary!

* DACS, Distributed and Collaborative Scanning, http://www.melih.com/2010/12/23/anti-virus-companies-are-protecting-criminals-not-anymore-thanks-to-dacs/

* Rootkit and hidden file/key scanner

* Aggressive file removing capabilities

* KillSwitch, advanced system activity monitoring tool

During the lifetime of the product, more tools and functions will be introduced.

Bug Reports:

Please use http://forums.comodo.com/comodo-cleaning-essentials-cce-killswitch/comodo-cleaning-essentials-1117429427-beta-bug-reports-t66866.0.html

Download Locations:

32 Bit Operating Systems:

http://download.comodo.com/cce/download/setups/cce_1.1.174294.27_x32.zip

64 Bit Operating Systems:

http://download.comodo.com/cce/download/setups/cce_1.1.174294.27_x64.zip

Regards & Happee Holidays!

Egemen

Весели празници и от мен.:lol6:)

Що пък китайски превод,тия пък к'во правят там? Да не са го дали на китайците да го сглобяват по евтино да им излезе :lol6:

Публикувано изображение

Весели празници!

Разкрих ги кои енджини ползват в момента.))))

Да, наистина интересно и впечатляващо.... Моята машина от 3 месеца е охранявана от KIS 2011 с доста завишени настройки, през това време съм сканирал с ESET Online Scanner, MBAM, Hitman Pro, Norton Power Eraser - нищо. Всички показват, че съм чист.... а сега това в регистрите:

Публикувано изображение

Това последното не съм го отварял на моята машина, защото е за XP....

Не знам дали обаче да му вярвам на CCE.....

Честита Коледа на Всички http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Най ме притеснява Asquared ,това чудо което си мени броя дефиниции с няколко хиляди за едно денонощие! FP-то им е в кърпа вързано! Честита Коледа!

Най ме притеснява Asquared ,това чудо което си мени броя дефиниции с няколко хиляди за едно денонощие!

FP-то им е в кърпа вързано!

Честита Коледа!

Все тая с DACS или без него за мен това не е иновация ... И TrustPort имат колко 4 енджина май бяха пък пак не се оправят добре с чистенето ...

Честита Коледа на всички ;)

И TrustPort имат колко 4 енджина май бяха пък пак не се оправят добре с чистенето ...

Честита Коледа на всички ;)

Щом DrWeb присъства,няма начин да не се справя!

Честита Коледа!

Едно уточнение. Забравих да допълня към онази тирада преди две страници, която изкарах. Аз нямам критика към Комодо ИС като продукт, който ще ме защити. Нямаше да му се пробвам, ако имах съмнения (въобще нямаше да го слагам на машинката си), а просто като програмен продукт, който се отличава с леснота на използване и минимална потребителска намеса (това не значи никаква, а само тогава когато е необходимо...) след инсталация и настройка. Иначе и ПисиТулз ме пита нерядко неща, но ддейства малко по-интелигентно. Но изчистят ли се някакви дребни нещица в Комодо и все още е безплатен, няма да се двуомя въобще. Весела Коледа и здраве! То е най-важното.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Да, наистина интересно и впечатляващо.... Моята машина от 3 месеца е охранявана от KIS 2011 с доста завишени настройки, през това време съм сканирал с ESET Online Scanner, MBAM, Hitman Pro, Norton Power Eraser - нищо. Всички показват, че съм чист.... а сега това в регистрите:

Засечените обекти на трети и четвърти ред не принадлежат ли на Касперски ?

Засечените обекти на трети и четвърти ред не принадлежат ли на Касперски ?

Ами да..., може..., не се бях сетил, че може да са на Касперски. ...Ама, как да разбера със сигурност....

П.П. Като се разрових ръчно из регистрите открих там остатъци и на AVG, (изглежда, когато тествах за кратко новата версия е останало нещо), има ключове и на Касперски.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Между другото, отказвам се да се занимавам повече с Мелих и проектите му.Аз бях дотук.Не мисля да ползвам повече нищо, което носи марката "comodo".

Между другото, отказвам се да се занимавам повече с Мелих и проектите му.Аз бях дотук.Не мисля да ползвам повече нищо, което носи марката "comodo".

К'во стана пак,пак ли взеха да се надуват,дай връзка?!

P.s. Чак сега прочетох във форума им за COMODO Cleaning Essentials ,тия що се правят на откачалки ,баси !

Теглих им едни майни,няма да обиждат нацията ни!

Във форума им или добро или нищо ... Много лоша политика ...И clonnning прав си за всичко ,което си написал ! Обаче е Коледа и не ми се спори :yanim:

Сега се прибирам.Пийнах водчица, но съм в кондиция.:snowballfight:)Разгледайте wilders форумите и ще видите какво мислят хората.Във форумите на комодо всички лижат задника на Мелих, независимо какви глупости плещи.Е, аз не мога така, затова се отказах.:)

Сега се прибирам.Пийнах водчица, но съм в кондиция.:))Разгледайте wilders форумите и ще видите какво мислят хората.Във форумите на комодо всички лижат задника на Мелих, независимо какви глупости плещи.Е, аз не мога така, затова се отказах.:biggrin:

Весела коледа друже. Може ли по точно и един линк да прочета за какво иде реч.

Благодаря ти предварително.

пп. Не се впечатлявай от лизачи :snowballfight:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Честита коледа и весели празници и на теб.:snowballfight:

Заключили или изтрили са всичко, нищо не може да бъде открито.Аз го "нахраних" доста добре за сбогом, но после излязох и не съм видял реакцията му.Стигна ми това, че два пъти ме помоли да не ползвам CCE, когато споделих някои неща.

Не съм обиждал, просто видях някои недостатъци и ги споделих.Мислех, че това е важно, за да се развива компанията, но се оказа, че снощи никой не ми отговори, а днес Мелих реши да се прави на велик, независимо, че действията му са супер непочтени.Самият факт, че така безскрупулно гепи и вкара в употреба, за своя лична изгода, енджините на толкова антивирусни компании, които влагат луди пари, за да ги развиват, говори достатъчно.Тарикат.

Всъщност, намерих някакви линкове, но дали ти се чете?Можеш да започнеш темата отначало и ще забележиш как се е развила>

http://forums.comodo.com/comodo-cleaning-essentials-cce-killswitch/comodo-cleaning-essentials-1117429427-beta-ready-t66867.0.html

п.п.Аз съм баннат, т.е. не точно, мога да чета, но не мога да пиша или да пращам ЛС в техния форум. =)))

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Самият факт, че така безскрупулно гепи и вкара в употреба, за своя лична изгода, енджините на толкова антивирусни компании, които влагат луди пари, за да ги развиват, говори достатъчно.Тарикат.

Тя платена ли ще е или безплатна? Ако е безплатна,как така ще ползват лицензите на платените продукти? Или ще е нещо като Hitman Pro - сканира ама ако иска да почистиш активираш триал версия или плащаш с карта...

Те преди май искаха номера на банковата карта нещо,ама не помня кой точно беше писал за това. Какъв ще е принципът?

Тя платена ли ще е или безплатна? Ако е безплатна,как така ще ползват лицензите на платените продукти? Или ще е нещо като Hitman Pro - сканира ама ако иска да почистиш активираш триал версия или плащаш с карта...

Те преди май искаха номера на банковата карта нещо,ама не помня кой точно беше писал за това. Какъв ще е принципът?

Тотално безплатна програма е и ще си остане такава, но все още е бета ...

И човека не знам как го е узаконил ама си ползва доста платени програми :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хаха, нищо не е узаконил.Някой адвокат му е набил в главата, че ако ползва P2P, може да си прави каквото иска.Твърдението му е,че самият резултат от сканиране на даден файл, не придналежи на антивирусната компания, чиято е детекцията.Демек-аз ползвам касперски, моята АВ KAV2011(примерно) намира зловреден файл на компютъра ми и DACS я прилапва и разпространява чрез P2P.Самото откриване на файла и разпространяването не било собственост на KAV, ами просто ей така, рее си се из въдуха, хаха. Да не говорим, че човекът разработил process hacker, дойде да се оплаква как са му гепили кода на програмата, а Мелих му вика:"Съжалявам, че си нещастен"-Хахаха, няма толкова нахален човек просто.:ph34r:))

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Хаха, нищо не е узаконил.Някой адвокат му е набил в главата, че ако ползва P2P, може да си прави каквото иска.Твърдението му е,че самият резултат от сканиране на даден файл, не придналежи на антивирусната компания, чиято е детекцията.Демек-аз ползвам касперски, моята АВ KAV2011(примерно) намира зловреден файл на компютъра ми и DACS я прилапва и разпространява чрез P2P.Самото откриване на файла и разпространяването не било собственост на KAV, ами просто ей така, рее си се из въдуха, хаха.

Да не говорим, че човекът разработил process hacker, дойде да се оплаква как са му гепили кода на програмата, а Мелих му вика:"Съжалявам, че си нещастен"-Хахаха, няма толкова нахален човек просто.:)))

Това с 3 март беше яко :ph34r:

А антивирусните ще му скочат на врата абе ще има интересно развитие с тая програма ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хахаха , харесва ми подхода на Мелих само така трябва.Ако бях на негово място щях да кажа на тези от антивирусните компании че те така или иначе ще банкрутират или ще си броят стотинките след като хората масово започнат да ползват Комодо , та да не се притесняват за енджините си.

Ми той човека се оказа от кръвната група на

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Няма лошо , който има дупка да си я пази :ph34r:

URIEL , когато успеят да скочат на врата на тракерите тогава ще скочат и на неговия , такива са правилата на играта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.