Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Моля ви приятели дайте своето мнение по въпроса за Комодо и родителския контрол ... Напишете нещо във форума им и подкрепете идеята ми във форума им ... Моля ви иначе едва ли ще бъда чут ...

Благодаря ви предварително !

Ето и линка https://forums.comodo.com/wishlist-cis/cis-and-parental-control-t65603.0.html

То хубаво,но аз със английският не съм много добре...

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми пишеш като този

+1 , good idea

Виж го там на края е писал ...

Цитираш ми първия пост и добавяш това :wors:

И това е достатъчно ...

Няма да те забравя благодаря ти от сърце ...

Видях че вече си писал затова пак те цитирам !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Done!

Благодаря ти много и на теб ,друже !

Моля ви приятели дайте своето мнение по въпроса за Комодо и родителския контрол ... Напишете нещо във форума им и подкрепете идеята ми във форума им ... Моля ви иначе едва ли ще бъда чут ...

Благодаря ви предварително !

Ето и линка https://forums.comodo.com/wishlist-cis/cis-and-parental-control-t65603.0.html

Готово батка ! :)

Успех в начинанието.

Готово батка ! :)

Успех в начинанието.

Благодаря ти -без вас едва ли ще успея :rolleyes:

След последните настройки за борба против Rootkit TDL3 Alureon и Rootkit TDL4 Alureon от Mohican - връзката с другия компютър изчеана. Уточнявам връзката е кабелна, a НЕТ-а е VIVA Com, отсрещния компютър се вижда, но немога да вляза в него. При изключена стена на COMODO проблеми няма. Някакви идеи за отстраняване на проблема със запазване последните правила на Mohican.

След последните настройки за борба против Rootkit TDL3 Alureon и Rootkit TDL4 Alureon от Mohican - връзката с другия компютър изчеана.

Уточнявам връзката е кабелна, a НЕТ-а е VIVA Com, отсрещния компютър се вижда, но немога да вляза в него.

При изключена стена на COMODO проблеми няма.

Някакви идеи за отстраняване на проблема със запазване последните правила на Mohican.

Ти видя ли на коя версия са тези настройки ?

Върни си настройките както са били само сложи да ти слага неразпознатите файловете в сандъка като недоверени и няма рууткит няма нищо :nono:

Нагледно видео http://dox.bg/files/dw?a=8b5e6c96d6

Благодаря, за бързия ( светкавичен ) отговор. Сега съм с COMODO-то, детето е с китайския KIS. Обяснявам, защото аз се обърках с настройките, а детето шеще да го деинсталира.

Както преди няколко дене бях писал- Комодо 5 нещо много ми товари процесора. И докато преди, при машина "в покой", дърпаше 3-5% процесор, то сега при отваряне на браузър числото се движи в диапазона от 7-8%, та чак до 50-55% товаране на процесора!!! На какво би могло да се дължи това? Пълно сканиране с Аваст, Комодо и МВАМ, не дава да има някакъв проблем. Сканиране със ESET Sysinspector, също не даде нещо смущаващо! Дали пък все пак няма нещо? Някой би ли се наел да ми направи по-подробна диагностика....ако трябва да пусна тема в съответният раздел?

При теб има проблем с WMI, ето справка. Ако ти се занимава, пробвай да поправиш WMI. За целта може да се използва един тул на Microsoft: WMI Diagnosis Utility. Ето повече информация за това как се работи с WMI Diagnosis Utility или без него, с няколко команди (виж Rebuilding the WMI Repository): mvps.org.

Твърде е вероятно причината за проблемите ти с Comodo да е друга. За съжаление не разполагам с повече информация и не мога да дам съвет. Единственото, за което се сещам е, че Comodo Firewall би трябвало да работи най-добре в комбинация с антивируса си (CIS). Всякакви добавки за защита с подобни на CIS приложения са излишни, това е според мен. Ако не се локализира причината, има да гадаем какво предизвиква натоварването на Windows при теб....

При теб има проблем с WMI, ето справка. Ако ти се занимава, пробвай да поправиш WMI. За целта може да се използва един тул на Microsoft: WMI Diagnosis Utility. Ето повече информация за това как се работи с WMI Diagnosis Utility или без него, с няколко команди (виж Rebuilding the WMI Repository): mvps.org.

Твърде е вероятно причината за проблемите ти с Comodo да е друга. За съжаление не разполагам с повече информация и не мога да дам съвет. Единственото, за което се сещам е, че Comodo Firewall би трябвало да работи най-добре в комбинация с антивируса си (CIS). Всякакви добавки за защита с подобни на CIS приложения са излишни, това е според мен. Ако не се локализира причината, има да гадаем какво предизвиква натоварването на Windows при теб....

Помагай, че нищо не ми е ясно. Свали тулчето и го ънзипнах. После какво правим?

В WMIDiag.exe има DOC файлове с инструкция за работа. За съжаление са на английски. Трябва да го разархивираш/стартираш и да пуснеш WMIDiag.vbs. След като този тул си свърши работата, в папка %TEMP% ще се образуват три лог файла с разширение LOG, TXT и CSV. Закачи TXT файла някъде, за да може да го погледна.

Помагай, че нищо не ми е ясно. Свали тулчето и го ънзипнах. После какво правим?

:) ....после ли,после кандидатстваш за най-голям "бисер" в "Бисери от форума"! :)

В WMIDiag.exe има DOC файлове с инструкция за работа. За съжаление са на английски. Трябва да го разархивираш/стартираш и да пуснеш WMIDiag.vbs. След като този тул си свърши работата, в папка %TEMP% ще се образуват три лог файла с разширение LOG, TXT и CSV. Закачи TXT файла някъде, за да може да го погледна.

Нещо се омазаха нещата. Дава ми грешка.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Колега абе ти и DW ли си сложил до Comodo,да му крепи мадурите ли? :blink:

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

.............

Не се мъчи повече, DefenseWall спира изпълнението на скрипта. Ако си правил имидж на Windows XP, пробвай да го възстановиш. След това като начало използвай само едно HIPS приложение, не повече. Според мен проблемът ти е предизвикан от конфликт в HIPS програмите за защита.

Не се мъчи повече, DefenseWall спира изпълнението на скрипта. Ако си правил имидж на Windows XP, пробвай да го възстановиш. След това като начало използвай само едно HIPS приложение, не повече. Според мен проблемът ти е предизвикан от конфликт в HIPS програмите за защита.

Ама там е работата, че му давам да го стартира като доверено, а то не ще...

....

пп

Стартирах го като доверено, но пак даде същата грешка

Публикувано изображение

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Абе Архитекте. Изритай го тоя DW или Comodo осрал си килима така. Не разбра ли,че така с два Хипса не става номера?

Ако си правил имидж на Windows XP, пробвай да го възстановиш.

Абе имам имидж, ама не и с Комодо 5, а и след Комодо 5 качих други програми, че и инсталирах принтер...голяма играчка ше падне...мразя инсталациите... :blink:

А ако махна Defance Wall дали ще се оправи?

Абе имам имидж, ама не и с Комодо 5, а и след Комодо 5 качих други програми, че и инсталирах принтер...голяма играчка ше падне...мразя инсталациите... :blink:

А ако махна Defance Wall дали ще се оправи?

Ползвай ролбака,деинсталирай го и пробвай . Няма какво да губиш.

пп. Ако има и още нещо Хипсово го махни.

....

пп

Стартирах го като доверено, но пак даде същата грешка

............

Не се опитвай да го стартираш, като гледам грешката с VBScript може да е предизвикана от нерегистриран DLL файл. Регистрирането става с команда в конзолата:

regsvr32 VBScript

По-добре не пипай нищо, а когато имаш време направи чиста инсталация. Или възстановяване от имидж, на който няма инсталирана никаква програма за защита.

P.S. Деинсталацията на DW е добра идея, пробвай все пак.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

P.S. Деинсталацията на DW е добра идея, пробвай все пак.

Току що я махнах, но...никаква промяна- Комодо 5 цепи процесора до 50%! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Бях сигурен, че не е от DW. С нея бях вече 1 година! Когато бях с Комодо 3, нямаше никакви проблеми. От 5-цата е...убеден съм! Даже вече се досещам с коя програма имаше от време на време проблеми при стартирането- MetaTrader 4- програма за форекс търговия на международните валутни пазари. От това ще да е...и то от взаимодействието и с Комодо 5. Тази програма накоро има автоматични ъпдейти, и май след това започнаха проблемите.

Май ще се минава през Акрониса...няма начин, но няма да е днес, че стана късно...

Реших обаче, преди да мина през Акрониса, да пробвам да заменя Комодо 5, със стената PC Tools...да видя дали ще се оправи (т.е. дали Комодо-то пречи), или наистина ще трябва да се минава през Акрониса. Ще пробвам...

Искам да попитам,тези настройки така дали са добре: И тази стойност как е най-добре да се зададе:

Всичко е индивидуално примерно аз искам стената да ме уведомява за всичко Антивируса ми е така

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.