Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Няма да се промени никакво правило с вдигането на плъзгача на уведомяването,просто ще досажда по-често,а на нас точно това ни трябва в случая!

Ако се познаваше стената на Comodo, това щеше да е излишно.

Редактирано от sisivivir (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако се познаваше стената на Comodo, това щеше да е излишно.

И идея си нямам :speak: я да видим кое няма да е излишно :rolleyes:

P.s. И @nicicom защо не пишеш от основния си профил? Ето това е излишното,когато човек се прави зорлен на маймуна! :)

Колега Михнев, знаеш ли че съвсем бях изключил, че бях блокирал System и някакъв свшот още в началото, като пуснах нета след инсталацията на Комодо. Мдаа може и от тва да е.А аз бързах да я махна.Сега съм със Симантек, ама много тежи бе и спъва нета.От утре пак се връщам на Комодо! Благодаря, Михнев!

И идея си нямам :cool: я да видим кое няма да е излишно :cool:

P.s. И @nicicom защо не пишеш от основния си профил? Ето това е излишното,когато човек се прави зорлен на маймуна! :)

Здравей mihnev_sz

Ако можех щях да пиша от основния си профил, но той е блокиран за един месец, както вече и sisivivir. След този ми коментар очаквам и balbal да се блокира.

Относно какво е излишно:

Ми логовете и плъзгача

Ако нещо е било блокирано предварително, плъзгача едва ли ще помогне в последствие.

А и създателите на Comodo са го оставили по подразбиране на Low, което според тях е достатъчно човек да се ориентира.

Редактирано от balbal (преглед на промените)

Здравей mihnev_sz

Ако можех щях да пиша от основния си профил, но той е блокиран за един месец, както вече и sisivivir. След този ми коментар очаквам и balbal да се блокира.

....

Ще си изтърпите наказанието! И тогава ще имате възможност да коментирате. Имате още 25 дни почивка!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=164031&pid=1816411&st=0&#entry1816411

При следващ клонинг и основния ви акаунт ще получи вечен бан!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Комодо е крайно време да въведат Network Attack Blocker за да знае човек кога го атакуват и от къде! При сканиране и атаки мълчи, а на мен ми се иска да знам ! Затова отнесох и този въпрос до съпорта им и чакам отговор ! И ако получа такъв ще го публикував тук !

Комодо е крайно време да въведат Network Attack Blocker за да знае човек кога го атакуват и от къде! При сканиране и атаки мълчи, а на мен ми се иска да знам !Затова отнесох и този въпрос до съпорта им и чакам отговор ! И ако получа такъв ще го публикував тук !

И като знаеш ще отидеш да дръпнеш ушите на хакера в Китай или Русия ли ?

И като знаеш ще отидеш да дръпнеш ушите на хакера в Китай или Русия ли ?

Не и като знам поне ще мога да ги блокирам тия адреси от където ме атакуват А и така имам повече инфо ! С Outpost знаех абсолютно всичко а тук съм меко казано сляп !

Много лесно се решава тоя проблем-не ползваш CIS и готово.:)

Дали пак нещо недоразбра или просто си дрънкаш ?... Аз им предлагам подобрения и реших да го публикувам и веднага се намира някой критик ... Ще предлагаш тия работи на някой друг или можеш да дойдеш да ми деинсталираш Комодо от компютъра ако искаш че аз не знам как :rolleyes:

Дали пак нещо недоразбра или просто си дрънкаш ?... Аз им предлагам подобрения и реших да го публикувам и веднага се намира някой критик ... Ще предлагаш тия работи на някой друг или можеш да дойдеш да ми деинсталираш Комодо от компютъра ако искаш че аз не знам как :rolleyes:

Брех, извинете, че ви оскърбих, ваше височество.Затова все по-рядко пиша тук.Ти може да им предлагаш подобрения, но най-много да те питат"А ти кой беше?"

...

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Брех, извинете, че ви оскърбих, ваше височество.Затова все по-рядко пиша тук.Ти може да им предлагаш подобрения, но най-много да те питат"А ти кой беше?"

...

Този който си е купил лиценз ...

Купуваш си лиценз, за да ползваш софтуера, не да им се правиш на велик.Ако нещо не ти харесва, сменяш го, но да си мислиш, че каквото кажеш, някой ще го изпълнява, е меко казано наивно.Живееш си в някакъв измислен свят, дразниш се от всеки и всичко, не гледаш обективно на нещата...мисля да те оставя сам да си ги вършиш тия неща. Най-дружелюбно ти казах какво да направиш, ти ми се издърви.Порасна ли ти виртуалната пишка от това? п.п.Не ти вярвам, че си си купил лиценз.:rolleyes: Чао!Не си хаби думите, няма да ги чета.

Купуваш си лиценз, за да ползваш софтуера, не да им се правиш на велик.Ако нещо не ти харесва, сменяш го, но да си мислиш, че каквото кажеш, някой ще го изпълнява, е меко казано наивно.Живееш си в някакъв измислен свят, дразниш се от всеки и всичко, не гледаш обективно на нещата...мисля да те оставя сам да си ги вършиш тия неща.

Най-дружелюбно ти казах какво да направиш, ти ми се издърви.Порасна ли ти виртуалната пишка от това?

п.п.Не ти вярвам, че си си купил лиценз.:rolleyes:

Чао!Не си хаби думите, няма да ги чета.

Ама аз и лично на теб не мисля да ти доказвам каквото и да е било !

А дали съм си купил лиценз от Комодо най -добре знаят ... Чао и на теб ...

Значи бях я изтеглил обаче като пусна сървъра който поддържам хората не става да влизат а ми трябва защото играта няма бан система как да го направя ?

Значи бях я изтеглил обаче като пусна сървъра който поддържам хората не става да влизат а ми трябва защото играта няма бан система как да го направя ?

Какво как да направиш?

Дай още информация.

Какъв сървър, снимки от записите на блокирания трафик и View Active Connections, настройки за приложения, стелт и глобални.

Редактирано от perytery (преглед на промените)

Имам нужда от помощ -не знам кой е с платената и кой е с безплатната версия , но бихте ли писали във форума на Комодо да добавят родителски контрол ! Имам предвид да е малко по богат от този който има ... Нито се заяждам нито нищо~, просто моля за помощ ! Моля ви помогнете -мисля че тази опция би била полезна за всички ! Благодаря ви предварително!

http://www.comodo.com/secure-dns/index.html Добра допълнителна екстра - сега още не мога да преценя дали интернетът ми стана по-безопасен или по-интелигентен, обаче видимо се усеща като по-бърз. Пробвах с IE 8, смятам да пробвам и с Comodo Dragon Internet Browser http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php Заедно с Comodo IS Free v.5. Дано тези благинки си останат и занапред безплатни.

Comodo Firewall с настройки по-подразбиране дали дава добра защита,и по-време на инсталацията добре ли е да се слага отметка за използване на DNS сърварите.

Програмата с настройки по подразбиране дава достатъчно добра защита за домашно ползване. Това си личи и по многото тестове,  които се правят с default настройки. Настройките давани в тази тема са за по-напреднали потребители.... Използването на DNS сърварите на Комодо повишава защитата естествено - превантивно се блокират опасни сайтове

Досега бях със защитната стена на Windows и Avira Free,сега инсталирах Comodo Firewall,ще я оставя с настройки по-подразбиране да видя какви ще я свършат с Avira.

Искам да благодаря на @ Marchiano че е съпричастен с моята кампания Комодо да има родителски контрол !

Благодаря приятел ! Благодаря че не ме питаш богат ли съм или беден , благодаря че не ми казваш да деинсталирам Комодо щом не ми изнася и въобще благодаря за жеста !

А аз какъв съм -ми обикновен потребител, който иска да подобри тази програма !

Имам въпрос относно Comodo Internet Security Pro 2011 Build 5.0.32580.1142: - В настройките на проактивната защита - контрол на изпълнимите файлове никъде не виждам някаква опция за евристика или нещо подобно. По подразбиране е зададено непознатите изпълними файлове да ги третира като - с малки ограничения. Питам колко малки и какви точно? Не искам да махам отметка да не осакатявам програмата. При инсталирането на про версията без да ме пита нищо се намърда и техният съпорт :blink: или го пропуснах нейде? Деинсталирах го без проблем,минах си активирането и гаранцията... пп. Като стана въпрос - гаранция - Какво точно ми гарантират? Мисля да го проверя доста скоро :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Имам въпрос относно Comodo Internet Security Pro 2011 Build 5.0.32580.1142:

пп. Като стана въпрос - гаранция - Какво точно ми гарантират? Мисля да го проверя доста скоро :)

500 долара ако се заразиш мисля ама тя гаранцията важи само за Щатите ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.