Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

усеща се осезаемо забавяне при зареждането на коя да е страница със сложена стена. (при ползване на водафон 3G модем)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Стартирах един файл от MDL и сканирането в облака показа

Публикувано изображение

Много е голям файла и няма как да го кача във вирус тотал-да видя кой греши :ph34r:

Нод скочи на този файл -значи е за доклад ... Издънка на сканирането им в облака!

Не знам как си успял да го направиш.

Публикувано изображение

При твоите настройки все куца нещо.Виждам, че си го инсталирал дори.Хм, не те знам какво правиш.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ами явно трябва да третира файловете като untrusted а не като слабо ограничени-тук само ни се разминават настройките :down:

А тук> Публикувано изображение ?

--------------------------------------------------------

Новинка:

Hello everyone,

As promised, we have now activated malware domain filtering feature to our COMODO SecureDNS service.

What does this mean?

This means while browsing the internet, if you are about to browse a known malware site, SecureDNS will inform you before proceeding.

For more information about how to use COMODO SecureDNS, please visit http://www.comodo.com/secure-dns/

Egemen

Публикувано изображение

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

И там има разлика!А тия DNS-и откога така блокирват? При инсталацията ли още трябва да се избират?

И там има разлика!А тия DNS-и откога така блокирват? При инсталацията ли още трябва да се избират?

От днес.Сега го видях. :down:И да, при инсталация, но можеш да ги въведеш и ръчно:

Preferred DNS : 156.154.70.25

Alternate DNS : 156.154.71.25

От днес.Сега го видях. :)И да, при инсталация, но можеш да ги въведеш и ръчно:

Preferred DNS : 156.154.70.25

Alternate DNS : 156.154.71.25

Е браво-супер стана така!Това е нещо друго вече :down:

Публикувано изображение

:cool:

clonnning

Новинка:

Hello everyone,

As promised, we have now activated malware domain filtering feature to our COMODO SecureDNS service.

What does this mean?

This means while browsing the internet, if you are about to browse a known malware site, SecureDNS will inform you before proceeding.

For more information about how to use COMODO SecureDNS, please visit http://www.comodo.com/secure-dns/

Egemen

Само да вметна, че тази услуга могат да я ползват всички, независимо от продукта който се ползва.

Имаш предвид без да е инсталиран Comodo? Да, това е ясно, но предпочитам DNS-ите на Google.

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Привет, момчета! При инсталация ако избера DNS-ите на Комодо, ще ми се загуби ли нета...настройките ги взимам автоматично от доставчика? И как е новата версия?Забавя ли нета при браузване или сваляне?! Ако не е изпипана още да изчакам още малко, докато премина на нея. И да питам за тези DNS на Комодо не се ли браузва по-тромаво, вместо да си ги взема директно от доставчика локално трябва да пътувам до сървърите на Комодо, които са в Америка! Предварително благодаря за отговорите!

Привет, момчета!

При инсталация ако избера DNS-ите на Комодо, ще ми се загуби ли нета...настройките ги взимам автоматично от доставчика?

Предварително благодаря за отговорите!

Интернета няма да го загубиш.

DNS-ите можеш да ги въведеш и в момента, без да си инсталирал Комодо. В линка даден от clonnning е показано как се прави.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Интересно:

Challenge to Symantec from Comodo CEO!

http://www.guardian.co.uk/money/2010/sep/18/protect-your-computer-free

I read what Symantec have said about Free Anti Virus products. This kind of misinformation is just unacceptable from companies like Symantec! Enough is Enough..You can't mislead end users with blatant lies like this!

If Symantec truly believes what they preach to the media then they will have no problem taking this challenge:

To Symantec: Comodo openly challenges you to an independent test to see which product can protect users better. A $$$ Norton product or totally Free Comodo!

Just come and let us know, PM me, Email me, whatever method you want whenever you want. Our respective companies will choose a mutually agreeable independent testing organisation to test which product can "Protect" the end user better.

Eagerly awaiting your answer.

Melih

CEO

COMODO

PS: Our forums users: I would appreciate if you alerted Symantec to this post just in case they "miss" it Wink This way they can't claim they never received the challange Wink

http://www.melih.com/2010/09/18/challenge-to-symantec-from-comodo-ceo/

Интересно:

Като чета темите тук - на Comodo и Norton ще ми е доста интересно. Norton тук се представя като безгрешния и качествен продукт докато в други форуми се скъсаха да критикуват този 2011. Тук просто това умело се спестява. Или са много с розови очилча :ph34r:

Комодко го плюят тук,но мисля че ще се справи на този спаринг :wors:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Като чета темите тук - на Comodo и Norton ще ми е доста интересно. Norton тук се представя като безгрешния и качествен продукт докато в други форуми се скъсаха да критикуват този 2011. Тук просто това умело се спестява. Или са много с розови очилча :computer2:

Комодко го плюят тук,но мисля че ще се справи на този спаринг :whist:

Точно това е начина да се помогне на една програма,като не се премълчават проблемите и се докладват навреме!

В темата на Kaspersky и в темата на Comodo някой хора подскачат като ощипани моми,щом нещо нередно се открие в програмата,то затова Kaspersky IS от версия 2009 насам върви все,като недодялан камък,а поправките с клизма с извинение!

Точно това е начина да се помогне на една програма,като не се премълчават проблемите и се докладват навреме!

В темата на Kaspersky и в темата на Comodo някой хора подскачат като ощипани моми,щом нещо нередно се открие в програмата,то затова Kaspersky IS от версия 2009 насам върви все,като недодялан камък,а поправките с клизма с извинение!

Къде се докладват? Тук в Калдата ли? :computer2: Нещо не забелязвам във форумите на Касапа да има доклади от тук!

Къде се докладват? Тук в Калдата ли? :computer2: Нещо не забелязвам във форумите на Касапа да има доклади от тук!

Няма нужда да го вадиш голям!

Виждам колко често пишеш във форума на Kaspersky :whist:

Ето от последния проблем с EICAR ,рапортите са изтеглени,помогнал съм с каквото мога!

Публикувано изображение

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=181356&pid=1474249&st=100&#entry1474249

Нещо друго? За Comodo да ти ги вадя ли? За Avast! ако искаш? :whist:

Като чета темите тук - на Comodo и Norton ще ми е доста интересно. Norton тук се представя като безгрешния и качествен продукт докато в други форуми се скъсаха да критикуват този 2011. Тук просто това умело се спестява. Или са много с розови очилча :)

Комодко го плюят тук,но мисля че ще се справи на този спаринг :)

Тук никой нищо не спестява-това че аз лично нямам проблем с Нортон ме кара да си мълча...Или трябва да си измислям :) Относно спаринга чува се че ще включат Комодо в следващия тест на AV-Comparatives и там ще се види кой продукт е по-добър :P Така че не бих бил толкова сигурен докато не се искажат специалистите!

Като за начало това http-~~-//www.youtube.com/watch?v=c9M-gCBufGk

Тая новата версия първоначално ми хареса - стори ми се, че са я направили доста по-интуитивна и автоматизирана. Дотук добре - обаче не са ли мааалко попрекалили? Старото Комодо - с повечето въпроси май беше по-добре. Дъни се на Leak-тестове - при параноични настройки, Proactive Security режим, "Untrusted" режим на сандъка... разни нови адуерчета... малко съм разочарован

Здравейте,

Имам един проблем с Комодо - винаги стартира файла atieclxx.exe в сендбокса, въпреки че файла е сигурен и е добавен в trusted файловете. При всяко стартиране на уиндоус ми дава съобщение, че го слага в сендбокса - многократно съм натискал бутона - Don`t isolated it again, но никаква полза - продължава да го прави... Някаква идея как да оправя това?

Публикувано изображение

Пробвай така:Отиди в defense + rules, което се намира в computer security policy.Намери файла и дай "edit".Направи го "trusted".Apply->OK.

Пробвай така:Отиди в defense + rules, което се намира в computer security policy.Намери файла и дай "edit".Направи го "trusted".Apply->OK.

Без промяна - след рестарт отново ме уведоми, че го слага в сендобкса...

ОК, пробвай друго.Сложи го в изключенията.D+>Execution control settings>exclusions. Ако не стане и така, пробвай предната стъпка, но нека CIS го третира като installer/updater.Тъпа работа.Аз също се боря с една програмка и направо изтрещявам вече.Да вземат да го оправят това, че е ужас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.