Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Ако не стане и така, пробвай предната стъпка, но нека CIS го третира като installer/updater.Тъпа работа.Аз също се боря с една програмка и направо изтрещявам вече.Да вземат да го оправят това, че е ужас.

Добре де когато му излезе прозореца,че еди кой си файл е стартиран в безопасна среда,нали щяха да добавят там опции къде потребителя да го прехвърли ако иска и дали да се стартира в бъдеще в тази среда? Поне до колкото се сещам това беше една от поправките в RC версиите!?

Без промяна - след рестарт отново ме уведоми, че го слага в сендобкса...

Виж какви опции имаш когато ти излезе прозореца!

P.s. Виж дали не е в "Неразпознати файлове" и от там го прехвърляш към "Безопасните файлове"

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма опции.Уж можеш да му кажеш да не се стартира повече в SB, но всъщност той пак си се стартира.Гррррр. Това не важи за всички файлове, а само за някои, но е достатъчно.

Въпроса е да минат проверката,да види в "Изпратени файлове" дали има нещо!

И при мен имах два файла ( на Microsoft) и две седмици гледах прозореца и после спря да се появява,понеже файла вече не се стартираше в безопасна среда.Според мен @toc да изчака малко след като не му прави проблем стартиран там файла!

ОК, пробвай друго.Сложи го в изключенията.D+>Execution control settings>exclusions.

Ако не стане и така, пробвай предната стъпка, но нека CIS го третира като installer/updater.Тъпа работа.Аз също се боря с една програмка и направо изтрещявам вече.Да вземат да го оправят това, че е ужас.

Клонинг, благодаря!

Стана едва когато промених да го третира като инсталър/ъпдейтър. Шантава работа - как може като trusted да не го приема... Явно има още трески за дялане програмата.

Михнев - файла минава проверката, при Online look-up си го показва, че е trusted и го виждах само и единствено в сендбокса /стартиран като partially limitied/, а не в непознатите файлове.

Както и да е - проблема вече е решен :yanim:

Редактирано от toc (преглед на промените)

Днес излезе COMODO Internet Security 5.0.163652.1142, старата ще се обнови ли автоматично или трябва преинсталация?

Днес излезе COMODO Internet Security 5.0.163652.1142, старата ще се обнови ли автоматично или трябва преинсталация?

Ще се обнови автоматично до 3-4 дни след официалното излизане!

Ще се обнови автоматично до 3-4 дни след официалното излизане!

Благодаря, ще чакам.

Благодаря, ще чакам.

Всъщност нямало разлика м/у 1135 и 1142 функциите и технически модулите на двете версии и затова нямало официално оповестяване!

DNS поддръжка по подразбиране в 1142 ,това е! Така,че да не ти дреме в случая дали ще се обнови или не.

Може да се смеете, но вече деинсталирах CIS2011 заради бъг в изключването на монитора(не искаше да загасне). В регистъра даже задавах стойностите и преинсталирах почти всички програми, но не се оправи, накрая като деинсталирах Comodo всичко се оправи. Така и не разбрах защо след рестарт на компютъра Комодо променяше стойностите за изключване на монитора?

Може да се смеете, но вече деинсталирах CIS2011 заради бъг в изключването на монитора(не искаше да загасне). В регистъра даже задавах стойностите и преинсталирах почти всички програми, но не се оправи, накрая като деинсталирах Comodo всичко се оправи. Така и не разбрах защо след рестарт на компютъра Комодо променяше стойностите за изключване на монитора?

Проблем след проблем,за пакета говоря! Нещо я объркаха с тоя финал! Спря ми аудио и видео драйвъра,след излизане от режим Sleep Mode ,не се включваше екрана,наложи се да я деинсталирам временно!

Погледни колко проблеми има след пускането на финала от вчера: http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis-b129.0/

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=160769&st=165#entry1797546

Като чета темите тук - на Comodo и Norton ще ми е доста интересно. Norton тук се представя като безгрешния и качествен продукт докато в други форуми се скъсаха да критикуват този 2011. Тук просто това умело се спестява. Или са много с розови очилча :)

Комодко го плюят тук,но мисля че ще се справи на този спаринг :)

Упс, та кой викаш ще се справи? Комодо все още са далеч от Нортон ...

Упс, та кой викаш ще се справи? Комодо все още са далеч от Нортон ...

..........но поне му диша малко във врата,за разлика от много други ПЛАТЕНИ програми!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=148629&pid=1810326&st=615&#entry1810326

Току-що преинсталирах Уиндоуса и сложих последната версия на Комодо. Всичко точно в началото, макар че ужасно бави нета!!!След малко работа започна да ми създава проблеми - блокира ми нета! Като изключа всички модули на Комодо и нета - куршум, като включа пак Комодо - нета блокира! Кво става тука?! Голям фен съм на програмата, ама ще я разкарам ако продължава да ми създава ядове!

Според мен си с грешно впечатление, Комодо ще ти позволи дадена връзка или няма да ти позволи дадена връзка, средно положение няма. Правим изключение ако си задал допълнителни права

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Току-що преинсталирах Уиндоуса и сложих последната версия на Комодо.

Всичко точно в началото, макар че ужасно бави нета!!!След малко работа започна да ми създава проблеми - блокира ми нета!

Като изключа всички модули на Комодо и нета - куршум, като включа пак Комодо - нета блокира!

Кво става тука?! Голям фен съм на програмата, ама ще я разкарам ако продължава да ми създава ядове!

Ей ся ще видим к"во става :ph34r: Ей така някой като каже "Преинсталирах" ,а какво е преинсталирал точно,едва ли знае!

Следвайте следната инструкция за работа с DDS:

• Изтеглете DDS: от bleepingcomputer.
  • След изтегляне на файла го запишете (бутон Save -> Save as) DDS на вашия десктоп, снимка:

Публикувано изображение

• След като изтеглите DDS на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така: Публикувано изображение
  • От трея изход на Comodo
  • След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите с Run.
  • След приключване на работата на DDS копирайте с Copy текста от двата файлови лога, които ще се появят в Notepad: DDS.txt и Attach.txt и ги запазете (бутон Save -> Save as) на десктопа. После прикачете двата лога към следващия си коментар по темата (погледнете опцията "прикачени файлове", когато публикувате мнение).

----------не търсим зловреден код,нека сме наясно------------

Ами форматирах твърдия диск и инсталирах оригинален ХР начисто! След това инсталирах СП3, и след него веднага сложих Комодо-последен модел! Никакви други програми не съм инсталирал!Нета ми е оптичен! Ето и логчета-та: DDS.txt Attach.txt Значи с защитната стена на ХР съм в момента + анти-вируса на Комодо!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Следвайте следната инструкция за работа с DDS:

Не се разбира какъв е проблема, mihnev_sz мълчи.

Не се разбира какъв е проблема, mihnev_sz мълчи.

Мълча,понеже нищо нередно няма! Пробвай влез в настройките на стената и вдигни плъзгача на уведомяването,рестартирай явно някой от svchost.exe няма достъп,а трябва да те пита за него.

3p1cKFa1L

В логовете няма нищо притеснително!

Това 99% бе сигурно

C.O.M.O.D.O

Ами форматирах твърдия диск

Някакви идеи

mihnev_sz

явно някой от svchost.exe няма достъп

Това какво означава, какво и как да се промени.

Това какво означава, какво и как да се промени.

Май не четем,пробва ли това което ти препоръчах по-горе с плъзгача на уведомяването?

Ако нищо не стане,виж в политиките на правилата присъства ли svchost.exe,ако не го добави ръчно,гледай това с най-голям размер,него добави! И му задай правило само изходящи за сега.

P.s. Извинявам се това обръщение не засяга теб,а @ C.O.M.O.D.O Съвсем ме объркахте вече,кой мълчал кой не разбрал..

mihnev_sz

Пробвай влез в настройките на стената и вдигни плъзгача на уведомяването

Плъзгача на уведомяването има ли нещо общо с правилата, от там ли се променят?

Или ако се мръдне плъзгача на уведомяването, ще се промени ли някое правило на приложение?

Плъзгача на уведомяването има ли нещо общо с правилата, от там ли се променят?

Или ако се мръдне плъзгача на уведомяването, ще се промени ли някое правило на приложение?

Виж сега,понякога Comodo не известява ,че svchost.exe иска достъп и по този начин се пропуска да се създаде правило/

Затова посочих да се вдигне плъзгача на уведомяването за да се появи това запитване.Рядко се случва това,но се случва!

Няма да се промени никакво правило с вдигането на плъзгача на уведомяването,просто ще досажда по-често,а на нас точно това ни трябва в случая!

Ако го няма в политиката на мрежовите правила,тогава трябва ръчно да се добави !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.