Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Какво общо има между utorrent и Skype?

Явно малка грешка, имал е предвид Skype

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Явно малка грешка, имал е предвид Skype

Да, имах впредвид Скайп, но в бързината....... На скайп са му достаъчни при мен само изходящите заявки. Работи без проблем и нямам закъснения на съобщения, или др. проблеми...
  • 2 седмици по-късно...

1.

for-advanced-cfg4.com/abudabi/uk.exe
Avast и Immunet мълчаха....но ThreatFire си свърши работата! Това "сандъците" могат ли го? :)

След такъв сигнал, файла беше посечен!

След подобен съмнителен "грозен" файл ,"ковчег" му се полага !

Публикувано изображение

Вече изпратен и на Avast! също,ако не си ме изпреварил!

Публикувано изображение

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

При стартиране на този файл в сандъка,останаха записи и си направи папка в C/Program Data

Това бъг в сандъка ли е или са сметнали от Comodo,че това е напълно безопасно и нормално?

За мен обаче не е нормално,без значение къде какво прави,трябва никъде нищо да не остава и следа от файла на реалния диск!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

При стартиране на този файл в сандъка,останаха записи и си направи папка в C/Program Data

Това бъг в сандъка ли е или са сметнали от Comodo,че това е напълно безопасно и нормално?

За мен обаче не е нормално,без значение къде какво прави,трябва никъде нищо да не остава и следа от файла на реалния диск!

И е стартиран като несигурен -така ли ?

И ако си на Proactive Security си е пробив и трябва да се докладва ...

Това са максималните настроики на Комодо с изключение на блокирай всичко неизвестно ...

Ако е така ще им го докладвам -нали затова сме тук :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И е стартиран като несигурен -така ли ?

И ако си на Proactive Security си е пробив и трябва да се докладва ...

Това са максималните настроики на Комодо с изключение на блокирай всичко неизвестно ...

Ако е така ще им го докладвам -нали затова сме тук :rolleyes:

Да,като "Несигурен" !

Все още няма дефиниция,ей сега ще го стартирам пак и ще ти покажа нагледно!

Всъщност папките,които създава са намират,на снимката се вижда къде:

Публикувано изображение

Дропнатите папки тук:

http://dox.bg/files/dw?a=c077dc6cc5
Pass:123

Благодаря ти,че се нави да им докладваш,аз нямам много време сега!Нещо друго ако искаш пиши,докато съм тук!

Да,като "Несигурен" !

Все още няма дефиниция,ей сега ще го стартирам пак и ще ти покажа нагледно!

Всъщност папките,които създава са намират,на снимката се вижда къде:

Дропнатите папки тук:

http://dox.bg/files/dw?a=c077dc6cc5
Pass:123

А след теста триеш ли дропнатите файлове ?

Питам просто за да знам ,а и аз ще взема да ги пробвам на виртуалката !

Че и там са малко наперени ... :rolleyes:

А след теста триеш ли дропнатите файлове ?

Питам просто за да знам ,а и аз ще взема да ги пробвам на виртуалката !

Че и там са малко наперени ... :rolleyes:

Как да ги трия,в смисъл за какво ми са да стоят там? Стартирам на реална машина,това не е тест!

Там си остават,дори и след рестарт!

Но при "Несигурни" по принцип попаднал там файла не трябва да се стартира,а той даже и папки си прави на реалния диск!? :cool:

Единия от дропнатите файлове: VIRUSTOTAL: Result:7/ 43 (16.3%)

Как да ги трия,в смисъл за какво ми са да стоят там?

Там си остават,дори и след рестарт!

Но при "Несигурни" по принцип попаднал там файла не трябва да се стартира,а той даже и папки си прави на реалния диск!? :cool:

Така е ,но ги има и в недоверени файлове и има опция да се изтриват директно дропнатите файлове ... След рестарт трябва да изчезват тези който са в сандъка само ... Другите не изчезват а ръчно трябва да се махнат :rolleyes:

Ако не може да се махне си е пробив ...

Така е ,но ги има и в недоверени файлове и има опция да се изтриват директно дропнатите файлове ... След рестарт трябва да изчезват тези който са в сандъка само ... Другите не изчезват а ръчно трябва да се махнат :rolleyes:

Ако не може да се махне си е пробив ...

При всяко ново стартиране дропва различни файлове с различни имена,единия винаги го засича,като неразпознат и се трие от там"От менюто неразпознати файлове" без проблем,но другия не го засича никъде!Никъде не фигурира! :cool:

Ти си решаваш,ако искаш пробвай и ти за да бъдем сигурни,че не греша !

При всяко ново стартиране дропва различни файлове с различни имена,единия винаги го засича,като неразпознат и се трие от там"От менюто неразпознати файлове" без проблем,но другия не го засича никъде!Никъде не фигурира! :rolleyes:

Ти си решаваш,ако искаш пробвай и ти за да бъдем сигурни,че не греша !

А ще пробвам и ще им пиша ... :cool:

А ще пробвам и ще им пиша ... :rolleyes:

Но така или иначе не трябва да позволява да дропва никъде!

Понеже дропнатите не са във виртуална среда в случая,а ще чакат да бъдат анализирани,а това кога ще стане не се знае!

Но така или иначе не трябва да позволява да дропва никъде!

Понеже дропнатите не са във виртуална среда в случая,а ще чакат да бъдат анализирани,а това кога ще стане не се знае!

Ами по принцип е до 15 минути до колкото си спомням ...

Но ще тествам и ще им пратя резултата по съпорта ,защото във форума е една ... :speak:

Здравейте, днес си инсталирах Comodo Firewall, но като отворя програмата и ми изписва грешка "защитната стена не работи както трябва". Изключих windows firewall, преинсталирах Comodo, но пак същата грешка. Пуснах диагностика на проблема, пише че е открил проблеми, давам да ги оправи и ми дава друга грешка - " инструментът за диагностика не може да направи някои от проблемите. Моля помогнете!

В форума на Комодо @ Melih разказва,че новата фунция която ще бъде интегрирана в Комодо ,ще бъде 100 % засичане и, ще дава 100% защита на потребителите .

Новата техника се казва DACS ( Distributed And Collaborative Scanning ),за повече инфо тук.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

В форума на Комодо @ Melih разказва,че новата фунция която ще бъде интегрирана в Комодо ,ще бъде 100 % засичане и, ще дава 100% защита на потребителите .

Новата техника се казва DACS ( Distributed And Collaborative Scanning ),за повече инфо тук.

Ако това стане нали се сещаш какво ще стане с платените програми ! Те и без DACS имат 30 милиона потребители :cool:

Нека ги тормози Мелих -така печелим ние .

Михнев пратих им файловете и клип, който сам направих и те обещаха да прегледат и възпроизведат проблема и ще го фикснат !

Поне така обещаха !

Като има развитие ще пиша и найстина дропва файлове сандъка дори и стартирани като недоверени ...

Ако това стане нали се сещаш какво ще стане с платените програми ! Те и без DACS имат 30 милиона потребители :cool:

Нека ги тормози Мелих -така печелим ние .

Михнев пратих им файловете и клип, който сам направих и те обещаха да прегледат и възпроизведат проблема и ще го фикснат !

Поне така обещаха !

Аз съм малко скептична към Комодо...Ще видим.

Аз съм малко скептична към Комодо...Ще видим.

То по принцип 100 процента са малко нереални, но както ти каза:Ще видим ...

Поне така обещаха !

Като има развитие ще пиша и найстина дропва файлове сандъка дори и стартирани като недоверени ...

Аз затова исках и ти да провериш,за да бъдем сигурни 100%,че това е за доклад!

Имаш поредната бира! :)

То по принцип 100 процента са малко нереални, но както ти каза:Ще видим ...

Защо да не е възможно , ако няма да има общо с дефиниции и евристики за които на всички е ясно че са загубена кауза.

Ейии този Мелих като питбул се е закачил да съсипе Symantec и ще го направи , личи си че е много мотивиран. Харесва ми че доразвива тяхната идея и ще я ползва срещу тях :) по същия начин доразви Sandbox технологията и я направи най-лесна за ползване от всички други.

С риск да разочаровам някой,има общо с дефиниции и още как! Има общо с cloud и ще има също голяма прилика и с начина на работа ,като на Immunet Protect,от там нататък мисли бързо,100% ще изкара,само през крив макарон!

Единствено си пропуснала да споменеш, че DACS ще бъде част от comodo cleaning essentials, а не от comodo internet security.Едва на по-късен етап, при това евентуално, технологията ще бъде добавена към CIS. :ph34r:

DACS ще е безплатен :

Matty_R

Global Moderator:

1. DACS will not be in just the plus version, i can`t say to much on it but it will be free.

Това е хубаво за нас :cool:

Привет, момчета! Има няколко неща в "Comodo", които са доста притеснителни! Програмата е доста бъгава, явно не могат да изпипат някои неща, както трябва. При мен често се губеше нета, не знам що така. Както си върви нета и изведнъж лъсва добре познатия жълт триъгълник с удивителна. Трябва да изключа Комодо за да тръгне нета.После си върви и в определен момент ситуацията пак се повтаря. Най-притеснителното е, че пакетът за защита CIS не може да се деинсталира напълно.Дълбоко в регистрите се забиват няколко файла, които посмъртно не можеш да ги изтриеш, чрез ОС и се налага да се използва специализирана програма, на която да укажеш ей този файл ми изтрий, за да го елиминира напълно и да се освободи човек от тази напаст.На мен това ми прилича на хакерска намеса от страна на Комодо!!!Явно хората си смучат информация без наше знание и позволение.Безплатен обяд няма!!!Така че нека хората, които са с Комодо да са наясно с тези неща! Аз затова се отказах да я използвам и повече за нея не искам и да си помисля!Бях ревностен фен на програмата, за което говори и никът ми, но съм много разочарован от вмешателството на американците!За мен лично не са им чисти мотивите от Комодо!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.