Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Free беше. Просто като цъкнех на иконката за интернета, и 'Device not recognized' или нещо подобно - ънинсталл на Комодо и всичко е наред.

Излезе ли ти прозореца за откриване на нова мрежа,ако не няма да имаш нет!

Това го коментирахме преди нова година и им е докладвано!

Ако беше рестартирал още веднъж нямаше да имаш проблем!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Излезе ли ти прозореца за откриване на нова мрежа,ако не няма да имаш нет!

Това го коментирахме преди нова година и им е докладвано!

Ако беше рестартирал още веднъж нямаше да имаш проблем!

Рестартирах, 3 пъти рестартирах, и познай.

Рестартирах, 3 пъти рестартирах, и познай.

Прозореца излезе ли ти за нова мрежа?

Ако ползваш Windows XP SP2 този проблем го имаше още от версия 4 преди година !И аз го имах този проблем и решението беше,като включиш и изключиш стената от контекстното меню от иконката в трея!

Ако ти се занимава пробвай и виж!

Прозореца излезе ли ти за нова мрежа?

Ако ползваш Windows XP SP2 този проблем го имаше още от версия 4 преди година !И аз го имах този проблем и решението беше,като включиш и изключиш стената от контекстното меню от иконката в трея!

Ако ти се занимава пробвай и виж!

Не излезе прозорец, с SP2 съм, изключвах я и пак няма интернет.

Не излезе прозорец,с SP2 съм, изключвах я и пак няма интернет.

Затова си нямал интернет не е разпозната мрежата! Явно все още го има този проблем под тази стара и не ъпдейтвана боза :speak: Ползвате стари "бози" и искате всичко да върви по мед и масло с новия софтуер,няма такъв филм!

Що не минеш към SP3 поне,ако нещо те притеснява пиши на лични да решим проблемите,които евентуално може да възникнат в последствие! :)

Затова си нямал интернет не е разпозната мрежата! Явно все още го има този проблем под тази стара и не ъпдейтвана боза :eek: Ползвате стари "бози" и искате всичко да върви по мед и масло с новия софтуер,няма такъв филм!

Що не минеш към SP3 поне,ако нещо те притеснява пиши на лични да решим проблемите,които евентуално може да възникнат в последствие! :)

Проблем със друг софтуер нямам. Да си прегледат нещата.

Редактирано от herolanok (преглед на промените)

Проблем със друг софтуер нямам. Да си прегледат нещата.

Аз ако съм няма да си мръдна пръста! Windows XP SP2 не се поддържа от какъв зор да го оправят!

Comodo имат проблеми с техния TVL или Trusted Vendor List ... Има доста пробиви заради този им бял списък и въпреки че обещават да го актуализират чрез облака са удачни тези настройки https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/the-vendors-should-be-well-checked-before-entering-the-ciss-tvl-t67932.0.html https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/tvl-vs-signed-malware-t67291.0.html Има и още из форума по този въпрос ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте, имам малък проблем с Comodo IS 5.3.175. Не ми разрешава да отворя сайта forum.muzikant.org. Отваря ми страница с логото на Comodo и пише: "Sorry, "forum.muzikant.org" does not exist or could not be found The website you are looking for may be experiencing problems, is temporarily unavailable, or there was a typing error in the address. Error: (DNS), click the back button to try another link." Опитах се да отворя сайта с Firefox 3.6.13 и IE 9 beta но пак същото. А на другия компютър съм сложил Avast! и сайта се отваря без проблем. Какъв е проблема ?

Редактирано от Мартин Гурбанов (преглед на промените)

Здравейте, имам малък проблем с Comodo IS 5.3.175. Не ми разрешава да отворя сайта forum.muzikant.org. Отваря ми страница с логото на Comodo и пише:

"Sorry, "forum.muzikant.org" does not exist or could not be found

The website you are looking for may be experiencing problems, is temporarily unavailable, or there was a typing error in the address.

Error: (DNS), click the back button to try another link."

Опитах се да отворя сайта с Firefox 3.6.13 и IE 9 beta но пак същото. А на другия компютър съм сложил Avast! и сайта се отваря без проблем.

Какъв е проблема ?

Аз съм със същата версия на Комодо,с включени DNS и нямам проблем. :jumping11: ,да не е бил временно недостъпен,пробва ли пак.

Публикувано изображение

Аз съм със същата версия на Комодо,с включени DNS и нямам проблем. :jumping11: ,да не е бил временно недостъпен,пробва ли пак.

Публикувано изображение

Не става :questions:

Не става :wors:

Изключи Comodo и пробвай! Или го изключи от сканиране(ако има такава опция, по - запознатите да кажат)

Здравейте, имам малък проблем с Comodo IS 5.3.175. Не ми разрешава да отворя сайта forum.muzikant.org. Отваря ми страница с логото на Comodo и пише:

"Sorry, "forum.muzikant.org" does not exist or could not be found

The website you are looking for may be experiencing problems, is temporarily unavailable, or there was a typing error in the address.

Error: (DNS), click the back button to try another link."

Опитах се да отворя сайта с Firefox 3.6.13 и IE 9 beta но пак същото. А на другия компютър съм сложил Avast! и сайта се отваря без проблем.

Какъв е проблема ?

Смени DNS -те на Комодо с тези на твоя доставчик ...

И аз не мога да отворя сайта -да нямат проблеми нещо ?

След като смених DNS-те и влязох в сайта :)

Languy99 е пуснал едно ново клипче на Комодо.Rootkit-а мина през sandbox-a.

Да той още снощи писа затова във форума-нали е модератор там :(

Те много неща минават и имат доста проблеми с тази версия ...

Затова и не трябва да се ползва по подразбиране-новата версия !

След като смених DNS-те и влязох в сайта :)

Да той още снощи писа затова във форума-нали е модератор там :(

Те много неща минават и имат доста проблеми с тази версия ...

Знам,че е Модератор там.Нали само за Комодо говори в неговия Site и все убеждава хората ,че Комодо е най -доброто нещо.Аз като ти казвах,че още му трябва на Комодо ти ми се разсърди там.

Още му трябва ,ако иска да стане за широката маса.

Стената(HIPS-a) е желязна,но останалите компоненти трябва още да се набляга на тях....а и този Антивирус...

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Знам,че е Модератор там.Нали само за Комодо говори в неговия Site и все убеждава хората ,че Комодо е най -доброто нещо.Аз като ти казвах,че още му трябва на Комодо ти ми се разсърди там.

Стената(HIPS-a) е желязна,но останалите компоненти трябва още да се набляга на тях....а и този Антивирус...

Какво точно имаш против антивируса? Правиш ли разлика между стена и хипс?

TVL им е проблема ...

Тоест в техния бял списък влизат доста съмнителни издатели на софтуер ,които както се видя заобикалят Комодо точно заради това ...

Този Rogue, който е на клипа е подписан от Verisign

Само този проблем да оправят и са си екстра -иначе няма как да спрат тези файлове като са им в доверената база !

Смени DNS -те на Комодо с тези на твоя доставчик ...

И аз не мога да отворя сайта -да нямат проблеми нещо ?

Как да ги сменя ? И как да намеря DNS на моя доставчик ?

The vendors should be well checked before entering the CIS's TVL !

http://forums.comodo.com/comodo-internet-security-cis/the-vendors-should-be-well-checked-before-entering-the-ciss-tvl-t67932.0.html;msg481480#new

Те по принцип идват автоматично но при инсталация може Комодо да ги е сменил ...

Виж тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162971&view=findpost&p=1864362

He Публикувано изображение

Туй е то. Хипса е така наречения модул защита + това е анализа на поведението на приложенията, който изисква решение от потребителя дали да се осигури достъп до системата или не. Стената е със съвсем друго предназначение с нея се създават правила за мрежов достъп и задачата и е да те предпази от нежелано проникване по мрежата от хакери и така нататък. Не разбрах критиките срещу антивируса в какво се състоят (аргументите)?

TVL им е проблема ...

Тоест в техния бял списък влизат доста съмнителни издатели на софтуер ,които както се видя заобикалят Комодо точно заради това ...

Този Rogue, който е на клипа е подписан от Verisign

Само този проблем да оправят и са си екстра -иначе няма как да спрат тези файлове като са им в доверената база !

Сандъка нещо му липсва или не може да устиска не мога да разбера още....Ти остави списъка това се добавя и маха за секунди.Антивируса му липсват модули а и Аntirootkit-а е от скоро добавен.Според мен трябва да наблегнат да доразвият Антивируса.Когато той стане на нивото на останалите+Стената+ Хипс-а + Облака и евентуално DACsс тогава ще стане доста прилична и веднага сменям фланга.

Ако си на БТК АДСЛ са 212.39.90.42 и 212.39.90.43

Сандъка нещо му липсва или не може да устиска не мога да разбера още....Ти остави списъка това се добавя и маха за секунди.Антивируса му липсват модули а и Аntirootkit-а е от скоро добавен.Според мен трябва да наблегнат да доразвият Антивируса.Когато той стане на нивото на останалите+Стената+ Хипс-а + Облака и евентуално DACsс тогава ще стане доста прилична и веднага сменям фланга.

Със статут на какви стартирате програмите в сандъка или го правите просто с дясното копче на мишката?

Просто отиди в настройките за DNS и го направи(маркирай) Автоматично и те ще се възтановят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.