Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Хехе Доктора им на първо място, следван от Каспър... :ph34r: :ph34r:

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Comodo Internet Security 5.10 тук "успяха да го класират" на последно място http://www.anti-malw...tment_test_2012 Как пък аз не виждам никакви причини да спрем да го ползваме?... Нека още си рекламират руските небезплатни програми - щом им харесва.

Публикувано изображение

Що се занимаваш с алкохолки ?

Ние не сме много по-различни срямо тях. CIS Free има за задача по възможност въобще да не допуска активно заразяване, а не да лекува вече инфектирани ОС... Според мен в първото е прилично по-добър спрямо двете рекламирани руски програми - и ако лично аз не експериментирам със стартирания на разни буби, едва ли ще има какво после ... да се лекува.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте! Някой да е изпитвал проблем с VMWare Player (5.0.0-812388) и Comodo Internet Security Premium. Реших да деинстална плейъра. За да не ме смущава Комодо му дадох обучителен режим - на стена и Defense+. Два сини екрана. Реших, че първо трябва да се разделя с Комодо... То ми каза, че имало някаква недовършена инсталация на плейъра, да я оправел ли. Нещо подобно. Казах му - не, и той нищо не направи, нито себе си инсталира, нито нищо. На следващия път му дадох да оправи там каквото исках. Махнах Комодо успешно, след което махнах и плейъра без сини екрани. Що така може да ми се е получило, според вас? В моя телевизор ли е грешката, или нещо Комодо и ВМПлейъра не се разбират, или и от двете? Ще пробвам VirtualBox-a вместо плейъра, но не мисля нещо вместо Комодо... :(

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Несъвместимост,имах същите проблеми с Online Armor и VirtualBox.А със Online Armor и VMware Player нямах проблеми.

Имам един въпрос към потребителите на CIS с Windows 7 64 bit Вчера обнових CIS до последната 5.12.256249.2599 и след рестарта забелязах, че explorer.exe се е нагълтал до 100MB още със самото стартиране на Windows. В процес на работа достига до 150 MB. Когато "приспя" Windows и го събудя explorer.exe е паднал на 9 - 10 MB и не скача до 100-150 до изключване. Просто искам да разбера дали при други които са с Комодо и при тях има такова поведение на explorer.exe или проблема е в 5.12..xxxxxxxxx версията и да се върна на 5.10.

Редактирано от Avelon (преглед на промените)

Имам един въпрос към потребителите на CIS с Windows 7 64 bit

Вчера обнових CIS до последната 5.12.256249.2599 и след рестарта забелязах, че explorer.exe се е нагълтал до 100MB още със самото стартиране на Windows. В процес на работа достига до 150 MB.

Когато "приспя" Windows и го събудя explorer.exe е паднал на 9 - 10 MB и не скача до 100-150 до изключване.

Просто искам да разбера дали при други които са с Комодо и при тях има такова поведение на explorer.exe или проблема е в 5.12..xxxxxxxxx версията и да се върна на 5.10.

Току що обнових CIS до 5.12 ,при мене няма подобно нещо всичко е нормално . Уиндоус 7 64 бит.

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

От известно време като се опитам да изпратя файл от програмата все ми дава тази грешка,инъче програмата се обновява и работи нормално:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

От известно време като се опитам да изпратя файл от програмата все ми дава тази грешка,инъче програмата се обновява и работи нормално:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Колко голям е файлът?

730.2 KB ,но такава грешка ми дава при всеки файл който се опитам да пратя.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

730.2 KB

Сигурно сървърът им е претоварен .

Дай го тук и изчакай анализа

http://camas.comodo.com/

По-бързо ще го прихванат.Или го докладвай във форума им.

Ok

730.2 KB ,но такава грешка ми дава при всеки файл който се опитам да пратя.

Сега ще проверя.С коя версия си?

Имат и проблеми с TVL на 6 версия та затова питам.

Публикувано изображение

Сега я слагам и ще видя дали има проблем .

Добре. :)

От сайта се изпраща,няма проблем.

Това си е за доклад.

Ако имаш време докладвай го,че аз със английския не съм много в час.

Ако имаш време докладвай го,че аз със английския не съм много в час.

На домашна съм и малко ще ми е трудно, но и утре е ден. :beer11:
  • 2 седмици по-късно...

Абе тези във форума на Комодо кой ги прави модератори ? ! Гледам сложното обяснение на Ronny как се обновява ръчно Комодо Where can i download the latest full AV database? , то са едни команди , едни ми ти преименувания на файлове при условие че може и без тях.

http://www.vbox7.com/play:853c2da228

Абе тези във форума на Комодо кой ги прави модератори ? ! Гледам сложното обяснение на Ronny как се обновява ръчно Комодо Where can i download the latest full AV database? , то са едни команди , едни ми ти преименувания на файлове при условие че може и без тях....

Не съм ти гледал видео материала,но ако смяташ че нещо не е, както трябва и има по-лесен  и практичен начин да се направи ЗАЩО не пишеш във форума,да обясниш на хората направили грешката и всички ще ти ръкопляскат! 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не съм ти гледал видео материала,но ако смяташ че нещо не е, както трябва и има по-лесен  и практичен начин да се направи ЗАЩО не пишеш във форума,да обясниш на хората направили грешката и всички ще ти ръкопляскат! 

Защото не съм се сетил :giggle1:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.