Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Това вече ми е сложно....и ще оставя нещата така...все пак Комодо ми е на служебния и чак толкова не ми дреме.... ;)

Защо? Има за изпълнение две команди от конзолата? :)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това фалшиво засичане ли е на COMODO Internet Security, става въпрос за Evince засича се от Symantec и Comodo

Публикувано изображение

Това фалшиво засичане ли е на COMODO Internet Security, става въпрос за Evince засича се от Symantec и Comodo

Публикувано изображение

Качи го във virustotal.

virus total

Публикувано изображение

Файла е позннат от месец и само Комодо реагира.Според мен става въпрос за FP.

Значи има причина да се притесняваш.

Въпреки че съм добавил Kingsoft към доверените на Комодо, пак продължава да го блокира.

Публикувано изображение

Някакви идеи?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Не си ли пречат като имаш два антивируса ?

При мен по същия начин блокира MBAM.

Публикувано изображение

Kingsoft се сработва отлично с останалите антивируси.Защита+ е на обучаващ режим и въпреки това дава ядове :mad:

Значи има причина да се притесняваш.

Въпреки че съм добавил Kingsoft към доверените на Комодо, пак продължава да го блокира.

Публикувано изображение

Някакви идеи?

За да бъдем по - прецизни в твоя случай трябва да кажеш , че блокира достъпа до процесите си, а не че блокира изобщо дадената програма. Това е свързано със самозащитата на Comodo и по никакъв начин не би трябвало да се отразява върху работата и. Ако все пак в този или друг подобен случай желаеш да разрешиш достъпа (само ти знаеш защо) : Computer Security Policy-двоен клик върху Comodo Internet Security - Customize - Protection Settings -Interprocess Memory Accesses - Modify - Add + добавяш xxxxxx.
  • 2 седмици по-късно...

Толкова ме подбуди интереса ми с това информиране за Comodo 6, че с интерес го чакам и аз.. :) пиши когато е факт, ще съм ти благодарен.

Толкова ме подбуди интереса ми с това информиране за Comodo 6, че с интерес го чакам и аз.. :) пиши когато е факт, ще съм ти благодарен.

Естествено, а щe има толкова нововъведения ... :)

News sur la v6 : Egemen said

"Beta is coming next week guys.(At least to the mods). Public beta maybe next week or the week after. October is projected final release date if we don't see major issues during beta testing(which I don't expect)."

Я има бета, я няма.Всичко зависи от бъговете .Иначе вече определен кръг от хора я имат :)

Я има бета, я няма.Всичко зависи от бъговете .Иначе вече определен кръг от хора я имат :)

Bиж там където пуснат поста на онзи,че трябва до октомври да има финал.Значи, щом за сега се държала добре бетата, може и финала до октомври да е готов.Те май са добавили нещо за файлова репутация!

Bиж там където пуснат поста на онзи,че трябва до октомври да има финал.Значи, щом за сега се държала добре бетата, може и финала до октомври да е готов.Те май са добавили нещо за файлова репутация!

Да те са вградили Comodo Cleaning Essentials в програмата.Пълна и частична виртуализация и доста други неща.
  • 2 седмици по-късно...

Новата 6-ца е вече предоставена за тестване на модовете....Доколкото разбрах,е предоставена за тестване и на Languy,видеото се очаква в следващите 24 часа...

http://www.comss.ru/page.php?id=239 -тук има малко снимки ...

http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-internet-security-60-t80683.1305.html -тук също....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Не е лесно да крадеш.Що ли ми е познато...

Публикувано изображение

Symantec да не се окажат инвеститори в Comodo...., е това вече ще ме пенсионира :). Ще се пробва Комоденцето, определено....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.