Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Кристин Дорси - цък

А дали издателството е сбъркало, не ми се вярва да е така. Друго е на корицата да пише Сандра Браун, друго е никому неизвестната Кристин Дорси...

Чичко Гоооогле http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif нито е чувал авторката, нито е виждал книгата... :mad:

Много благпдаря момичета, мога вече да се похваля , че съм събрала всички книжки на Сандра.

/Тази естественно ще я пропусна/ :cool:

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Ели ще разясни най-добре. :) Но иначе аз съм насреща ;)

Ели много би искала да има разумно обяснение на случилото се, но за съжаление такова няма. На въпросите ми към собственичката на тракера - "Какво става и защо нямаме тракер?" преди няколко дни, пред целия екип се отговори - "Не съм длъжна да давам обяснения." Реална причина за спиранията нямаше - тракерът беше във върховната си форма, не се нуждаеше от "Профилактики", аз затова и преди ги написах в кавички. Собственичката му си измисли "причината", а поводът беше също толкова нереален - въобразила си е, че някой й е сменил паролата, и то някой от екипа. Естествено, подобно нещо, никой не беше правил, но тя това отказа да го проумее и вие нямахте тракер, заради приумици и прищевки, а не заради реални профилактики.

Екипът взе решение, че не иска да търпи подобни своеволия и нападки, да се подчинява на заповеди, които не са в полза на тракера и да не взема повече участие. Махнахме няколкото последни новости, които бяха направени по наши идеи, както и визията на сайта, която също не е дело на собственичката. Но тракерът отново си работеше с пълна сила. След което отново беше спрян за "профилактика" и при тая профилактика собственичката затри положения труд от всички ви през последните почти два месеца.

В момента тракерът е назад с 3000 потребителя, които реално не съществуват и дори да се опитват да влязат с ник и парола не биха могли, защото тракерът е върнат във времето преди те да се регистрират, назад е с 400 торента, които са ваше общо дело. Изгледи това да се оправи и да се сложат последните торенти не знам дали има. Шефката продължава да твърди, че не била длъжна да дава обяснения. Факт е, че екипът й не е съгласен с нейните действия и оставихме тракера й да си го гледа и да си се грижи за него както намери за добре - в това число и аз. Ще забележите промените в състава му, когато влезете в тракера.

Самата аз имам пълната база данни от книги и също като Гането няма да откажа да ги пращам, било по скайп, било по имейл или по друг начин, докато не вземем някакво решение относно настоящата ситуация. Но при всички случаи аз лично приключвам взаимоотношенията с фанагория, защото не мога да нося отговорност за подобни прищевки и да се питам утре всички вие дали ще имате тракер, или не, защото вие с нищо не сте виновни за решенията на собственичката му.

Давам това подробно обяснение, защото един тракер се прави от потребителите, за потребителите, и вие имате право да знаете защо трудът ви липсва.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Ели много би искала да има разумно обяснение на случилото се, но за съжаление такова няма...

Добре, мила. Ние сме като феникса - винаги се възраждаме от пепелта. И този път ще го направим. ;) Аз също изразявам желание да пратя на всеки това, което иска, независимо по какъв начин. :)

Знаех си че Ели няма да спести нищо и ще нарече нещата с истинските им имена. Лично аз съм допълнително огорчена, че трудът на момичетата, които направиха и невъзможното да ви зарадват с двата нови фен превода в момента е недостъпен, но станалото станало и беше добре обяснено. Който иска и няма достъп до книжките да се свърже с мен. Ще ги получи веднага по един или друг начин.

• Автор

Аз също съм на линия за всяка книга, която ви потрябва!

При мен (както и при още няколко момичета) има абсолютно всички качени досега книги, така че не се колебайте да поискате каквото и да е!

Нито една книжка не е загубена или попиляна, всичко се пази и ще решим проблема по възможно най-добрия начин, за да няма повече тъпи изцепки!

Момичета, някоя от вас да е чела случайно първата книга от поредицата на Л. Дж. Смит "Нощен свят"?

Момичета, някоя от вас да е чела случайно първата книга от поредицата на Л. Дж. Смит "Нощен свят"?

Инка я беше чела, даже по моя молба поразказа от книгата, но сега да не те излъжа в коя тема... май в "Кой любовен роман четете в момента?"

Инка я беше чела, даже по моя молба поразказа от книгата, но сега да не те излъжа в коя тема... май в "Кой любовен роман четете в момента?"

Ахам. А с какви впечатления остана от разказаното?

Ахам. А с какви впечатления остана от разказаното?

Направо ти пускам линк към коментара й, за да прецениш сама: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155355&st=555&p=1752812&#entry1752812

Аз лично не бях привлечена, но то е защото не съм любителка на стила на авторката. Ето какво съм писала пак в същата тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155355&st=570

Направо ти пускам линк към коментара й, за да прецениш сама: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155355&st=555&p=1752812&#entry1752812

Аз лично не бях привлечена, но то е защото не съм любителка на стила на авторката. Ето какво съм писала пак в същата тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155355&st=570

Мхм, неприятно, но не ми вдъхва никакво доверие. Изглежда ми слабо и някак си, ами.. жертвено. Не знам, мисля като теб и май няма да се хвана да я прочета. Определено до момента, което е снимано по книгите на писателката, а в случая сериала "Дневниците на вампира", е доста по-хубаво от книгите й. И други хора са споменавали, че са прекалено скучни за четене и понякога нишката на историята се е губела.

А някой да е чел тогава "Училище за вампири" на П. С. Каст и Катрин Каст?

Към Ганито, Ели, Съни и Хеси: Гадостите нямат край, но уви - това е пустата човешка природа... много съжалявам за толкова много труд на вятъра, вярвам че ние помежду си трябва да се подкрепим и справим с положението! И така - подкрепям Ви за решението, казвайте ако има нужда от помощ. Ще съм на почивка следващите 4 дни и още мисля дали да си взема лаптопа или да подивея без него... Иначе на лични ще си пусна мейла на Ганито или Хеси - когато им остане време да ми пуснат новите преведени книжки, да се порадвам на труда на златните ни момичета!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

...А някой да е чел тогава "Училище за вампири" на П. С. Каст и Катрин Каст?

Аз си я купих, но я зарязах посредата. Изобщо не ми харесва нито стила на авторката нито историята. По принцип си е хуваба идея ама, изобщо не ми хареса как е написана.

Училище за вампири ги имам първите две книги. Когато прочетох първата ме грабна много, и втората бе хубава ама някак си ми писна поредицата и не мисля, че ще купувам другите книги. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Иначе на лични ще си пусна мейла на Ганито или Хеси - когато им остане време да ми пуснат новите преведени книжки, да се порадвам на труда на златните ни момичета!

Иве, пратих ти ги :magnifier:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз си я купих, но я зарязах посредата. Изобщо не ми харесва нито стила на авторката нито историята. По принцип си е хуваба идея ама, изобщо не ми хареса как е написана.

Училище за вампири ги имам първите две книги. Когато прочетох първата ме грабна много, и втората бе хубава ама някак си ми писна поредицата и не мисля, че ще купувам другите книги. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Значи може да се води като книга за доста убиване на времето, а не нещо, което да бъде в списъка "Прочети"? Така че май ще я пропусна...

Много благпдаря момичета, мога вече да се похваля , че съм събрала всички книжки на Сандра.

/Тази естественно ще я пропусна/ :cool:

О, благородно ти завиждам! На мен ми липсват няколко книжки, една от които е "Завист". Много ми се иска да я прочета,но няма откъде. Дали ще може да се сканира? Жалко, че с Фанагория стана така, дано момичетата намерят подходящо решение. Не се съмнявам в тях, всички тук са страхотни!!! :ph34r:
  • Автор

На мен пък ми хареса "Училище за вампири". Написана е леко и увлекателно, няма излишни изцепки, всяка книжка те кара да се питаш какво ли следва по-нататък.. Но.. всеки си има вкус все пак :)

На мен пък ми хареса "Училище за вампири". Написана е леко и увлекателно, няма излишни изцепки, всяка книжка те кара да се питаш какво ли следва по-нататък..

Но.. всеки си има вкус все пак :)

Ясно. Значи за да разбера дали става, просто трябва да я прочета. Благодаря за мнението. :speak:

О, благородно ти завиждам! На мен ми липсват няколко книжки, една от които е "Завист". Много ми се иска да я прочета,но няма откъде. Дали ще може да се сканира? Жалко, че с Фанагория стана така, дано момичетата намерят подходящо решение. Не се съмнявам в тях, всички тук са страхотни!!! :ass:

Не знам дали е сканирана , мисля че да , но ако я няма мога да пратя книжката на NELG да я ска-

нира :rolleyes:

Не знам дали е сканирана , мисля че да , но ако я няма мога да пратя книжката на NELG да я ска-

нира :)

О, чудесно, ще ви бъда много признателна и на двете за прекрасния подарък! :lol6: Погледнах отново в линковете, но Завист не е там. Ако пък я има някъде, моля те да ми изпратиш линк, за да си я сваля.

Хубава вечер, мила!

О, чудесно, ще ви бъда много признателна и на двете за прекрасния подарък! :clap: Погледнах отново в линковете, но Завист не е там. Ако пък я има някъде, моля те да ми изпратиш линк, за да си я сваля.

Хубава вечер, мила!

Права си, книгата не е сканирана, мила.

Оле, и аз се чудя какво става с Фанагория. Ели,Тихи имате цялата ми подкрепа, ако трябва помощ - насреща съм. В последно време не мога да пиша и дори да ви чета и си умирам от яд. Толкова много ми липсвате. Иве, сканирала съм всичко на Даяна Палмър, тъй че трябва да се видим на кафенце да разменим книжки. Имаше май някакви на Лоуел да ми даваш, нали? Лека почивка. :biggrin:

Ще пиша на НELG да се разберем как да й пратя "Завист" за да я сканира , ако може. Това е една от най-любимите ми книжка на Сандра Браун ;) така , че задължително ще направя всичко възможно колкото може повече момичета да се докоснат до нея :cool:

Момичета някоя от вас купили си "Братството" вчера обиколих целият град и ниъде я нямаше, а и никъде не ми казах кога я очакват :cool:;)

Оле, и аз се чудя какво става с Фанагория. Ели,Тихи имате цялата ми подкрепа, ако трябва помощ - насреща съм.

В последно време не мога да пиша и дори да ви чета и си умирам от яд. Толкова много ми липсвате.

Иве, сканирала съм всичко на Даяна Палмър, тъй че трябва да се видим на кафенце да разменим книжки. Имаше май някакви на Лоуел да ми даваш, нали? Лека почивка. ;)

Е хайде най- накрая да се видим! Не сме се срещали от 100 гдини и вече ми домъчня за вас. Само тихо Сънчо да не разбере, ;) че ще ми дърпа ушите. (Забранила ми еда пия кафе ;) )

Е хайде най- накрая да се видим! Не сме се срещали от 100 гдини и вече ми домъчня за вас. Само тихо Сънчо да не разбере, ;) че ще ми дърпа ушите. (Забранила ми еда пия кафе ;) )

Ми пий сокче... Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.