Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

;) Браво, Гане! Един път и ние да измислим начин да я надхитрим!
  • Отговори 2k
  • Прегледи 320,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

:) Браво, Гане! Един път и ние да измислим начин да я надхитрим!

Ша ви кажа аз на вас колко пъти да обяснявам, че в тая жега са пие само бира хихи

На плажната алея във Варна... да мирише на моренце, гларусите да кряскат над главите и да слушаш как вълните се разбиват на 3 крачки от теб.... рай :)

Редактирано от mariet13 (преглед на промените)

На плажната алея във Варна... да мирише на моренце, гларусите да кряскат над главите и да слушаш как вълните се разбиват на 3 крачки от теб.... рай :)

Ахахахаха. Ей ся я втаса ама аде стига съм спамила.

Момичета някоя от вас купили си "Братството" вчера обиколих целият град и ниъде я нямаше, а и

никъде не ми казах кога я очакват :):)

Мне, аз още не съм я търсила. Другата седмица ще вървя в Търново да я потърся в Хеликон и Пингвините, пък ако я няма ще си я поръчам. :)

Момичета някоя от вас купили си "Братството" вчера обиколих целият град и ниъде я нямаше, а и

Слънце,аз също обиколих вчера и в Хеликон ми казаха,

че днес след 11ч ще е налична.

Аз ще ходя да проверя,но по-късно,щот сега щерката спи :)

От Ибис ми писаха, че за победителите в играта днес ще разпратят книгите с български пощи. Да ги очаквате и като ги получите да пишете в темата. Явно е имало един ден забавяне при печата.

Момичета, здравейте! Искам да попитам нещо. Тъй като и аз се запалих по поредицата за Братството, участвах в играта в сайта Фанагория. но точно когато трябваше да излязат имената на победителите, стана този отвратителен проблем със сайта и всичко изчезна. А сега видях, че днес ще бъзат разпратени книгите за победителите. Явно нещо съм изпуснала. Може ли някой да ми каже откъде мога да проверя имената на победителите. Приятен ден!

Момичета, здравейте! Искам да попитам нещо. Тъй като и аз се запалих по поредицата за Братството, участвах в играта в сайта Фанагория. но точно когато трябваше да излязат имената на победителите, стана този отвратителен проблем със сайта и всичко изчезна. А сега видях, че днес ще бъзат разпратени книгите за победителите. Явно нещо съм изпуснала. Може ли някой да ми каже откъде мога да проверя имената на победителите. Приятен ден!

Има тема за игралите и спечелилите - това е линка http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=161040

Здравейте момичета, Дълго време бях в отпуск и нямах достъп до интернет. Какво беше учудването ми като видях преди няколко дни, че са изтрити много торенти от фанагория-та. Има ли някакъв начин да ми изпратите книгите на Даяна Палмър и двете нови книги - фен - преводи на нашите момичета. От дълго време съм ваш фен и съм прочела почти всичко, което сте качили в мрежата. За съжаление от понеделник съм на работа и няма да мога да отделям време за любимите ми книги. Благодаря много на тези от вас, които се трудят неуморно задани доставят такова удоволствие на всички нас. Вероятно ще ви се стори нахално от моя страна, че си поисках толкова много книги/а не съм наясно и как точно ще ми ги изпратите / но много бих искала да ги прочета. СТАВА ВЪПРОС ЗА "Особен урок" , " Някога в Париж ", "Хартиена роза".

Здравейте момичета,

Дълго време бях в отпуск и нямах достъп до интернет. Какво беше учудването ми като видях преди няколко дни, че са изтрити много торенти от фанагория-та. Има ли някакъв начин да ми изпратите книгите на Даяна Палмър и двете нови книги - фен - преводи на нашите момичета.

От дълго време съм ваш фен и съм прочела почти всичко, което сте качили в мрежата. За съжаление от понеделник съм на работа и няма да мога да отделям време за любимите ми книги.

Благодаря много на тези от вас, които се трудят неуморно задани доставят такова удоволствие на всички нас.

Вероятно ще ви се стори нахално от моя страна, че си поисках толкова много книги/а не съм наясно и как точно ще ми ги изпратите / но много бих искала да ги прочета. СТАВА ВЪПРОС ЗА "Особен урок" , " Някога в Париж ", "Хартиена роза".

Здравей!

Драсни ми тук или на ЛС /както предпочиташ/ мейл или скайп и ще ти ги изпратя книжките, без проблем. :rolleyes:

Особен урок - К.Каултър липсват странички 24 и 25 може ли ,този който я е сканирал да ги добави,благодаря :computer2:

Особен урок - К.Каултър липсват странички 24 и 25 може ли ,този който я е сканирал да ги добави,благодаря :)

Ето, Маги, заповядай! :blink:

особен урок 24-25

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Мне, аз още не съм я търсила. Другата седмица ще вървя в Търново да я потърся в Хеликон и Пингвините, пък ако я няма ще си я поръчам. :)

Днес си я купих , нямам търпение да започна да чета :yanim: :yanim: :yanim:

И аз си купих книгата "Вечна любов" :whist: Още днес почвам да я чета и ще ви кажа впечатленията си ;)

Здравей, Lindzey.

Много ти благодаря за отзивчивостта. Е-maile ми е [email protected]

Имаш мейлче. :)

Тихи, получих мейл, но не мога да отворя книгите, които си ми изпратила, защото ми дава съобщение, че потребителят е изтрил файла или срокът му е изтекъл. Може ли да ми обясните как да се справя?

Здравейте момичета,

Дълго време бях в отпуск и нямах достъп до интернет. Какво беше учудването ми като видях преди няколко дни, че са изтрити много торенти от фанагория-та. Има ли някакъв начин да ми изпратите книгите на Даяна Палмър и двете нови книги - фен - преводи на нашите момичета.

От дълго време съм ваш фен и съм прочела почти всичко, което сте качили в мрежата. За съжаление от понеделник съм на работа и няма да мога да отделям време за любимите ми книги.

Благодаря много на тези от вас, които се трудят неуморно задани доставят такова удоволствие на всички нас.

Вероятно ще ви се стори нахално от моя страна, че си поисках толкова много книги/а не съм наясно и как точно ще ми ги изпратите / но много бих искала да ги прочета. СТАВА ВЪПРОС ЗА "Особен урок" , " Някога в Париж ", "Хартиена роза".

Здравей!

Драсни ми тук или на ЛС /както предпочиташ/ мейл или скайп и ще ти ги изпратя книжките, без проблем.

Оооо, Тихи, браво! :nono:

А аз си мислех, че учиш и не смеех да те притеснявам по същия повод с Фанагория.

Хайде сега, така и така се разсейваш и не четеш, драсни и на мене едно мейлче или скайпче, както ти е по-удобно. :nono:

П.С. Благодаря за съвета относно настройките на уиндоса. Вече всичко си дойде на мястото и се чете без проблем. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Тихи, получих мейл, но не мога да отворя книгите, които си ми изпратила, защото ми дава съобщение, че потребителят е изтрил файла или срокът му е изтекъл. Може ли да ми обясните как да се справя?

Ще ти ги пратя една по една. Така не би трябвало да има проблем. Ако все пак има, най-добре ще е по скайп да ти ги пратя, другите пощи не поддържат прикачването на файлове по-големи от 10-15MB.

Оооо, Тихи, браво! :wors:

А аз си мислех, че учиш и не смеех да те притеснявам по същия повод с Фанагория.

Хайде сега, така и така се разсейваш и не четеш, драсни и на мене едно мейлче или скайпче, както ти е по-удобно. :)

П.С. Благодаря за съвета относно настройките на уиндоса. Вече всичко си дойде на мястото и се чете без проблем. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз съм мултифункционална, не знаеше ли? ;) Радвам се, че предположението ми за настройките е излязло правилно. Сигурно е бил сменен езика по подразбиране, обикновено това поражда проблеми с кирилицата. Нещо не те виждам в скайп, иначе щях да ти пиша. :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Книгата "Вечна любов" е върха чете се на един дъх! За тези които още не са я започнали "какво чакате"!!! :)

Книгата "Вечна любов" е върха чете се на един дъх! За тези които още не са я започнали "какво чакате"!!! :wors:

Подкрепям те на 100%!

Нощес не спах,но си струваше и безсънието

и скъсаните ми нерви днес от щерката :)

Тихи,ако ги прикачиш книжките в ДОХ ще минат всичките.

Аз така пращам и няма проблем :)

...

Тихи,ако ги прикачиш книжките в ДОХ ще минат всичките.

Аз така пращам и няма проблем :)

Виж, това е добра идея, не знам защо не се сетих за нея. Ще изчакам отзиви и ако се наложи така ще направя. Мерси. :wors:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета за пръв път чувам за Братството на розата."Вечна любов" казвате била много интригуваща.Видях, че книга 2 пише.Гъррр е кога е излезнала книга1 и аз не съм разбрала....Като се разрових видях, че за поредица даже иде реч.Звучи интересно с приказки за вампири:wors:) Някой може ли да разкаже нещо повече за стила на писателя.Нищо не съм чела от Дж.Уорд.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.