Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Да кажа,че вече я прочетох,страхотна е,точно в стила на Нора

Отново благодарности

Леле, кога я излапа? .оО

• Отговори 2k
  • Прегледи 326,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Леле, кога я излапа? .оО

Ами един час ми стига,а и книгата беше готина и не е много дълга

Момичета докато четях Двоен образ на Нора Робъртс осъзнах че Ариел се споменава мимоходом в друга нейна книга Дръзко ченге (част от серията за семейство Станисласки)в която се разказва за Алекси и Бес!Дали същото важи и за Бут? :):hush::clap:

Ами един час ми стига,а и книгата беше готина и не е много дълга

Мда, това е вярно, но просто ме разби. На мен примерно ще ми трябва малко повече, отколкото на теб, хихих. :)

Момичета имам нужда от малко помощ,понеже както всички съм "много добра" с аланглето.

Става въпрос за книгата "Любовен порив" на Катрин Кингсли /аз си я харесвам има мъъъничко мистика/,

та там има един поддържащ образ Рафаел-братчед на главния,много сладък.Може ли да дзякнете,дали пък няма книжка и за него.

Моля!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Момичета имам нужда от малко помощ,понеже както всички съм "много добра" с аланглето.

Става въпрос за книгата "Любовен порив" на Катрин Кингсли /аз си я харесвам има мъъъничко мистика/,

та там има един поддържащ образ Рафаел-братчед на главния,много сладък.Може ли да дзякнете,дали пък няма книжка и за него.

Моля!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Според http://www.fantasticfiction.co.uk/k/katherine-kingsley/ е само една новела.

Така, така, няма само аз да се мъча, тая Скарлет е тооооооооооооолкова скучна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Как, бе Гане, аз я харесвам Скарлет. Мисля, че са доближава Александра до стила на Маргарет Мичъл, но ще пусна по-подробен коментар друг път, че съм на една бира и....

Според http://www.fantasticfiction.co.uk/k/katherine-kingsley/ е само една новела.

Благодаря,ама ми е мъчно.

Според http://www.fantastic...erine-kingsley/ е само една новела.

А според fictiondb има още две свързани с нея, но нито една не е за него http://www.fictiondb.com/author/katherine-kingsley~series~related-books~6786.htm

Как, бе Гане, аз я харесвам Скарлет. Мисля, че са доближава Александра до стила на Маргарет Мичъл, но ще пусна по-подробен коментар друг път, че съм на една бира и....

Аз съм на две, но това не ми помага да я харесам Публикувано изображение Такива книги бих ги гледала само филмирани. Но си е въпрос на вкус. Все пак си е книга от около 1000 страници (2 тома от по около 500стр.), изпълнена с толкова много описания, че чак свят ти се завива. Както и преди съм споменавала, обичам диалога в романите, прекаленото описание на интериор, дрехи, природа, събития, битки и т.н. не ми е много по вкуса. Може би затова ми е скучна... Публикувано изображение

И понеже Тори много си ме обичка, следващите за редакция сигурно ще са Сбогуване с Чарлстън... Публикувано изображение

• Автор

...

И понеже Тори много си ме обичка, следващите за редакция сигурно ще са Сбогуване с Чарлстън... Публикувано изображение

Извади късмет, пробутах я на една от новичките :whist:

Извади късмет, пробутах я на една от новичките :withballoon2:

Знаех си аз, че нашата любов е силна! Публикувано изображениеПубликувано изображение

абе к'во става тука: става-изнедада,лягам - изненада

оправихте ми деня,преди да е започнал

Страшна си,мерси много

Много благодаряя за книжките :P обещавам и аз много скоро да ви зарадвам :bday19:

:whist: Здравейте, Търся на български книгите: Джоана Линдзи - The Pursuit (2002) Джули Гарууд - Guardian Angel (2005) {и ако има The Lion's Lady (1988)} Тези 2 поредици много ми харесват! Ако някой може да ми помогне да ги намеря - БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

:whist: Здравейте,

Търся на български книгите:

Джоана Линдзи - The Pursuit (2002)

Джули Гарууд - Guardian Angel (2005) {и ако има The Lion's Lady (1988)}

Тези 2 поредици много ми харесват! Ако някой може да ми помогне да ги намеря - БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Ако ми pратиш мейла си на лс, ще ти пратя фенпревода на книгата на Джоана, а за поредицата на Джулката може да ти отговори Съни (cheetah)

Здравейте някой има ли книгата на Нора Робъртс - Видение в бяло

:ph34r: Здравейте,

Търся на български книгите:

Джоана Линдзи - The Pursuit (2002)

Провери си мейла :down:

Здравейте някой има ли книгата на Нора Робъртс - Видение в бяло

Ако искаш да се сканира, мила, книгата излезе преди около 4 месеца и за повечето от нас е рано за сканиране...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ако ми pратиш мейла си на лс, ще ти пратя фенпревода на книгата на Джоана, а за поредицата на Джулката може да ти отговори Съни (cheetah)

Джулето Гарууд на бг засега трудно ще я намериш. Говоря за тази поредица де защото се работи по издаването й и за да изпреваря въпроса ти не мога още да се ангажирам със срокове тъй като процеса е труден и включва много фактори, но ще я има.

Да споделя една невероятна изненада, поне за мен си е такава.Както си разглеждам преди малко в Пингвините и щях да се гътна пред рафтовете. Имаше книга на Ирис- Нощта на изкусителя, а досега в тази книжарница откакто е отворила никога не е имало нищо на Ирис. Само е жалко, че беше роман на Лидия Джойс, откакто прочетох Воалът на нощта съм алергична към нея. Но да беше Годеницата на дявола примерно и с бой не могат да ми я отнемат. Но не посмях да питам дали ще докарват още Ирисчета, за да не разпръсна добрата магия. Дано продължат все така!

Момичета, от адски много време търся Sarah's Child (1985) От любов на Линда Хауърд.

Ако някой я има ще може ли да я скенира,защото ме гложди страшно любопитство.

Много мерси предварително :)

Да си таковам късмета, в болнични съм и се кефех,че ще си чета книжки от компа, ще редактирам или поне да видя какво ново от вас. Нъцки! Зеха, че ми спряха тока за 6 часа! то не бе вода,то не бе ток.Добре,че на хатрийка имах Норчето с първа книга от "Сватбена агенция" На мен ми допада и си я предъвквах.

Здравейте ! От доста време се чудех какво става с фанагория и явно правилно съм схванала, че има проблем със сайта. От много време чакам фен превода на 10-тата книга на серията за емейство Малори и се питах дали вече не е готова и как мога да я намеря и къде :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.