Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откриха договор на Хитлер с дявола

Featured Replies

Силно вярвам ,че това доказателство е неуспоримо вярно .. и както е казал Христо Ботев " А вий сте идиоти " ..

• Отговори 65
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като ви чета глупостите ми идва да ви тегля по 1 майна.. с извинение.. Все вие знаете всичко , все вие сте прави,това е Форум и се споделят мнения - не се налагат такива.

Мнение: не отдавна бяхме свидетели на първата сатаниска религия в България , която търсеше да бъде призната като официална и точно това беше сделката да станеш сатанист - да подпишеш договор със собствената ти кръв.. и ако не вярвате ето ви и линк към .mp3 формат и всичко относно религията http://darik.net/view_article.php?article_id=132557

Освен това може да прегледате и тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=48424

На теб съм ти теглил майна много отдавна... Не съм ти прочел свестен коментар, и явно не съм единствения...

А онзи коментар "вий сте идиоти" отдолу... Той вече е налагане... Но какво друго да очакваш от човек, който има силно полово влечение към родата си... Знаеш ли, въобще не знам защо и се занимавам да ти пиша, имам навика да се отнасям с всички като равни предполагам. Но с теб може и да направя изключение... Другото няма да го коментирам въобще, щото само ще сложиш някой знаменит цитат на Александър МАКЕдонски - "The Gunslinger е идиот!"...

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)

:offtopic_s: Не мога да повярвам ,че тази шеговита тема е породила такива задълбочени дебати...:offtopic_s:

Разбира се няма проблем да разглеждаме темата и откъм шеговитата и страна.

Макар на мен да ми е малко трудно да си мисля за 62-а милиона жертви с шеговита усмивка, както ми беше трудно да гледам филмите в Аушвиц(Освиенциум), да разбера истината за Катин, да приема "шеговитостта" на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки ...

та заради "победителите" и "победените" си заслужава да помислим поне(може и с усмивка)

Някой от езотериците във фрума ще ни разкаже ли за обществата "Туле" и "Врил"?

Не е лошо да знаем как се оформя фашата(фаша са пръчки, завързани като цилиндър около брадва, древноримски символ за властта на магистратите).

За концлагерите препоръчвам "На предела" от Цветан Тодоров, който е един от водещите френски интелектуалци, антрополози и философи от български произход. УИКИ Има я преведена, макар че в статията в УИКИ не спомената (?!)

Разбира се няма проблем да разглеждаме темата и откъм шеговитата и страна.

Макар на мен да ми е малко трудно да си мисля за 62-а милиона жертви с шеговита усмивка, както ми беше трудно да гледам филмите в Аушвиц(Освиенциум), да разбера истината за Катин, да приема "шеговитостта" на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки ...

та заради "победителите" и "победените" си заслужава да помислим поне(може и с усмивка)

Някой от езотериците във фрума ще ни разкаже ли за обществата "Туле" и "Врил"?

Не е лошо да знаем как се оформя фашата(фаша са пръчки, завързани като цилиндър около брадва, древноримски символ за властта на магистратите).

Нел,мила -де го чукаш,де се пука...:offtopic_s:

Харесвам сърцатите и информирани хора,но границата между историческата действителност и фентъзи елемента е повече от очевадна.Това имах в предвид.:offtopic_s:

Никита, използвах думите ти, за да продължим темата, която поне на мен ми е интересна. Не става въпрос за анонсирания "договор", а за онзи договор, който всеки от нас "подписва" с дявола :wors:(за мен дявол=его), защото злите гении са също хора като нас, с детство, младост, интереси, заложби таланти и ми е интересен онзи момент, в който едно обикновено човешко същество се превръща в чудовище. Да речем, че приемам думите на Navnav, че Хитлер е психично болен, по-скоро твърдя, че е психично неуравновесен, което значи комплексар и... онзи момент на скока от комплекса за малоценност към манията за величие ми е много интересен. Знам, че е членувал във "Врил" :speak: и става много интересно... оказва се, че зад манията му за величие и последвалите заповеди за унищожение на милиони(защото не знам той собственоръчно да е убивал някого), стоят духовни общества... това е моментът, в който ми идва да ревна с глас... а на вас? Така че... Никита, темата си е доста сериозна или поне аз я приемам за такава. :speak:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

ХИТЛЕР Е БИЛ от РОТШИЛДОВИ

Забремениха Хитлер

Публикувано изображение

Индонезийският художник Роналд Мануланг (р.1954) изобрази Адолф Хитлер като полугола бременна Дева Мария.

Платното е част от серия, наречена "Страшния съд", която изобразява как фюрерът зачева и ражда еврейско дете.

Творбите са изложени в галерия в Сингапур.

Редактирано от agr (преглед на промените)

ХИТЛЕР Е БИЛ от РОТШИЛДОВИ

Индонезийският художник Роналд Мануланг (р.1954) изобрази Адолф Хитлер като полугола бременна Дева Мария.

Платното е част от серия, наречена "Страшния съд", която изобразява как фюрерът зачева и ражда еврейско дете.

Творбите са изложени в галерия в Сингапур.

не само Хитлер но и Сталин е Ротшилд

с това се допълва картинката

нищо чудно- социалистка, харизматична, помага на Българите когато имаха нужда.

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Адолф Хитлер е починал в Аржентина през 1962 г., пише сръбският в. Блиц.

В интервю пред изданието британският журналист и историк Джерард Уилямс твърди, че в книгата му има доказателства, които оборват официалната версия за смъртта на фюрера. Според изследователя в края на Втората световна война водачът на нацистка Германия е избягал от Берлин и се установил в латиноамериканската държава. В подкрепа на тезата си авторът привежда документи от ЦРУ и ФБР, в които се твърди, че Хитлер е бил засечен в Аржентина. Същото така Уилямс посочва, че е намерил документи на пилот, който извадил фюрера от скривалището му Берлин, както и свидетелствата на 12 очевидци. Авторът посочва, че Хитлер е бил в компанията на изчезналия в средата на 40-те години нацистки водач Мартин Борман и двамата са правели планове за връщането си на власт. По неизвестни причини Хитлер и Борман се отказали от намеренията, а фюрерът починал на отдалечен остров край Патагония.

Уилямс се аргументира и с ДНК-анализ на тленните останки на Хитлер, пазени от руснаците. Британецът твърди, че изследването на останките е дало изненадване резултат. В Москва се съхраняват женски кости, посочва изследователят в книгата си.

По официалната версия Хитлер и неговата любовница Ева Браун се самоубиват на 30 април малко преди съветските войски да влязат в Берлин.

novini.bg , razkritia.com

Според уйкито - 20 април 1889 - 30 април 1945  г. - значи е живял по-дълго

• 8 месеца по-късно...

Хитлер нито е бил тъпак-глупак,нито някакво селянче от папуново!Дори Втората Световна война за него и сие е била маскировка и се е залитало по други траектории..Дали езотериката е помогнала на тези определени кръгове - доста факти говорят,че - Да!И технологии и експедиции,както стратегия и тактика,която е била подкрепена дори от Сталин,а преди него още - Ленин,Джержински,Берия и  Сие! Преди време и в друга тема упоменах АНЕНЕРБЕ и който е търсил отговори в тази насока със сигурност част от тях ги е получил.. За свастиката може да се говори,като израз и "печат" на мантра в благополучие и толкова древна,че е невинна,преди да се намеси Неграмотността!..Екипите на Хитлер не са били в таз сфера и грешката им е била в Що,според вас?

П.п....въпросът ми е  наистина към хора, които сериозно са се ровили в тази тематика

Хитлер нито е бил тъпак-глупак,нито някакво селянче от папуново!Дори Втората Световна война за него и сие е била маскировка и се е залитало по други траектории..Дали езотериката е помогнала на тези определени кръгове - доста факти говорят,че - Да!И технологии и експедиции,както стратегия и тактика,която е била подкрепена дори от Сталин,а преди него още - Ленин,Джержински,Берия и  Сие! Преди време и в друга тема упоменах АНЕНЕРБЕ и който е търсил отговори в тази насока със сигурност част от тях ги е получил.. За свастиката може да се говори,като израз и "печат" на мантра в благополучие и толкова древна,че е невинна,преди да се намеси Неграмотността!..Екипите на Хитлер не са били в таз сфера и грешката им е била в Що,според вас?

П.п....въпросът ми е  наистина към хора, които сериозно са се ровили в тази тематика

По една огромна случайност има един спец. Но той ще ти отговори, ако си формулираш въпроса грамотно и логично.

От запада е пропаганда, а от изток - истина, така ли? Не изпадайте в крайности. Добре сте се информирали, но дефрагментирайте и питайте пак.

По една огромна случайност има един спец. Но той ще ти отговори, ако си формулираш въпроса грамотно и логично.

Дано да бъда и удоволетворена/и тези които наистина имат интерес/,че има Грамотен човек в таз материя!?..аз лично съм любознателен изследовател без да претендирам за професионал откъм археология,нито политология,нооо се уповавам на анализатори,които НЕ от вчера сравняват и съпоставят без да имат политически пристрастия! Въпросът ми е коректно най-простичко зададен - грешката на Хитлер и сие е дали, изобщо имат грешка/?/ и логично породен от съвкупността на фактологична информация с такъв гриф,че съюзниците през онез години взимат решение - разсекретяване на архивите на АНЕНЕРБЕ,чак през 2045г.! Апелирам за конкретика в сбитост на фактология,защото тук стремежи да пишем попул- дисертации,пиарщина,пропаганди политически,хич Не е удачният вариант!..пък и  щом сте спец. в областта Хитлер и АНЕНЕРБЕ ще се съобразите с този апел...Предварително - благодаря!

От запада е пропаганда, а от изток - истина, така ли? Не изпадайте в крайности. Добре сте се информирали, но дефрагментирайте и питайте пак.

darkw0lf,пропагандата е навсякъде и по всяко време и за всякакви фрагменти,но последните се пораждат,когато човек е в час и може да пита така,че Гугъл няма да му отговори в директност,еле пък като знаем кои вписват тоз гугъл! ...Книгите,книгите/както и съфорумник с ник Родина сподели тук/са онова Инфо,което обаче изисква време,натрупване на знания и По-знания и аз абсолютно поддържам сериозността с насоченост към-то книжният носител! ..така,че каквото съм питала е обособено и разбира се НЕ занимаващо се с "пактове на гявола с хитлер",залитащо в религиозни гърчове ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.