Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

С Norton 360v5 съм пълен стелт с изключение на два затворени порта,но аз си ги знам тях, причината е в настройките на рутера ми!

То като имаш рутер не ти трябва софтуерна защитна стена поне от вън на вътре .И не знам колко реални са тогава резултатите . Аз примерно пък ако спра Нортон и оставя стената на уиндоуса съм пълен стелт .

Но и при глобулски нет съм забелязал че портовете са отворени с Нортон .

Както и да е просто за мен Нортон си има нужда от настройки поне от това което съм видял .

с настройките на URIEL ,кабелен интернет

И аз като направя настройките съм стелт, но не и по подразбиране .
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

То като имаш рутер не ти трябва софтуерна защитна стена поне от вън на вътре

Да ти кажа зависи от модела на рутера! Спирам със софтуерната стена недоброжелани заявки,като например ETH ,минават си през рутера !

Не знам,за мен това клише,ако мога така да го нарека,че когато имаш рутер софтуерната стена не ти трябва съм малко скептично настроен към това!

Norton 360 има защита над безжичните мрежи и mac адреса,което мен в случая напълно ме удовлетворява!Разпознава също различните устройства в мрежата,както и компютрите използващи я!

А ти имаш ли представа защо се получава така ?

Не

Може ли да отвориш http://nmap-online.com/ и да сложиш отметка на Custom scan и I agree with Terms of Service.

И в полето въведи

-PN -sV -sS -p 1028 77.76.163.42
Замени моето IP с твоето и натисни Scan Now!

Изчакай малко и покажи резултата.

Публикувано изображение

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Извинявам се,че питам ама Защо не са обновени връзките в шапката на темата? Давах връзка и ме репликираха,като излезе 2012 версия пак ли ще караме със старите връзки? Давам ги отново белким се добавят. NIS 2011 18.5.0.125 RUS http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NIS/RU/2011/18.5/ESD/NIS-TW-30-18-5-0-125-RU.exe NAV 2011 18.5.0.125 RUS http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NAV/RU/2011/18.5/ESD/NAV-TW-30-18-5-0-125-RU.exe NAV 2011 18.5.0.125 ENG http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NAV/US/2011/18.5/ESD/NAV-ESD-18-5-0-125-EN.exe NIS 2011 18.5.0.125 ENG http://buy-download.norton.com/downloads/CLT/NIS/US/2011/18.5/ESD/NIS-ESD-18-5-0-125-EN.exe Norton 360 5.0 OEM 90 RUS http://buy-download.norton.com/akdlm/dm/estore/downloads/OEM/N360/5.0/N360_5.0.0.125_MS_LOEM_MRF1441_5671.exe

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не

Може ли да отвориш http://nmap-online.com/ и да сложиш отметка на Custom scan и I agree with Terms of Service.

И в полето въведи

-PN -sV -sS -p 1028 77.76.163.42
Замени моето IP с твоето и натисни Scan Now!

Изчакай малко и покажи резултата.

Norton с моите настройки ли да е или със заводски ?

Е давам и ми излиза това :

Публикувано изображение

Това 1 host up не е на добре обаче .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Със заводските

Същия резултат излиза ...

Но при GRC пак съм с отворени портове .

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И вече утре имам шанс пак да сканирам .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Същия резултат излиза ...

Но при GRC пак съм с отворени портове .

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И вече утре имам шанс пак да сканирам .

Този резултат навсякъде ли,където е инсталиран Нортон е еднакъв?

Пробвай с друг доставчик как е. При мене Norton например не стелтва първите два порта,същото е и при Kaspersky,без стена или с каквото се сетиш. Зад рутер съм.

ОК

Едва ли nmap ще каже нещо, но трябва да се сканира отворен порт. На клипа ти 1028 бе отворен и за това ти предложих него.

Може и да смениш кода с този

-PN -sV -p 1028 212.233.170.103
Трябва да поставиш отворен порт след -p

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

ОК

Едва ли nmap ще каже нещо, но трябва да се сканира отворен порт. На клипа ти 1028 бе отворен и за това ти предложих него.

Може и да смениш кода с този

-PN -sV -p 1028 212.233.170.103
Ще пробвам пак утре и благодаря ...

Явно е обаче че трябва да се пипа по тази стена !

А ако трябва ще позатегна правилата за svchost.exe защото тези портове доколкото съм запознат се използват именно от този процес .

Благодаря ти пак !

Този резултат навсякъде ли,където е инсталиран Нортон е еднакъв?

Пробвай с друг доставчик как е. При мене Norton например не стелтва първите два порта,същото е и при Kaspersky,без стена или с каквото се сетиш. Зад рутер съм.

При Близо и далече без рутер като мен е същата работа градски .

Пак са отворени тези портове .

Само забележете за каква измама става въпрос, във видеото с настройките на URIEL

Забележете ИП-Адреса с който се тества Нортън с настройки по подразбиране, по някаква случайност този същият ИП-Адрес го използвам и аз, защото е на прокси сървър, заявките от сайта се изпращат към ИП-то на проксито, направо нямам думи за това лицемерно поведение. . .

Искам да му кажа на Уриел защото не му е за първи път да се прави на клоун в темата за Симантек, помня го още когато се пишеше Дарт вейдар или нещо подобно беше, ай спри да пишеш простотии като не вдяваш нищо от Нортън.

Публикувано изображение

Windows XP SP3 без инсталирана антивирусна защита, подчертавам без антивирусна защита, само със стената на Windows: всички портове са зелени - стелт в двата саита www.pcflank.com и www.grc.com!

Редактирано от DarkNet (преглед на промените)

Ето пак показвам за този който не ми е видял IP-то !

Публикувано изображение

Така от Плевен съм и всички го знаят та викам да спреш да се излагаш .

Отделно моето IP не може да се ползва, защото моя доставчик има строги правила за даване на IP .

Лека вечер и не ползвай проксита няма да ти мине номера с моето IP !

А дали разбирам от Нортон то се е видяло от хората .

Аз нямам какво да доказвам ама явно ти имаш ...

Ето пак показвам за този който не ми е видял IP-то !

Публикувано изображение

Така от Плевен съм и всички го знаят та викам да спреш да се излагаш .

Отделно моето IP не може да се ползва, защото моя доставчик има строги правила за даване на IP .

Лека вечер и не ползвай проксита няма да ти мине номера с моето IP !

А дали разбирам от Нортон то се е видяло от хората .

Аз нямам какво да доказвам ама явно ти имаш ...

IP Location: Bulgaria

Resolve Host: 212-233-170-103-pleven.optisprint.bg

netname: BG-OPTISPRINT3

descr: OPTISPRINT HOME ETHERNET

country: BG

address: Bulgaria 5800-Pleven

address: Dimitar Kostantinov street, N11

Франция дрън дърн. А,за името - всички знаем @MPower и клонингите му тъй че...

Франция дрън дърн. А,за името - всички знаем @MPower и клонингите му тъй че...

Ма тоя ми е ясен градски и ми е ясно кой е...

Далече съм от Франция в момента, но момчето си тай злоба и от преди и най накрая се издаде та сега оставям модераторите да преценят дали е време да му срежат клона !

Аман от :P

Три дни почивка за DarkNet за повторни обиди на потребител, след като мнението му беше редактирано по същата причина и изтриване на модераторска редакция.

Тези портове съм ги затворил от настройките на рутера!

При затворен порт теста се отчита провален,нормално след като се гони стелт

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Със или без Нортон със или без защита,положението е същото!

Но когато мина към друг доставчик,например към 3G Globul стелта е пълен! Така че в случая софтуерната защитна стена няма никаква вина и нищо не може да направи,каквито и настройки да и правиш!

Тези портове съм ги затворил от настройките на рутера!

При затворен порт теста се отчита провален,нормално след като се гони стелт

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Със или без Нортон със или без защита,положението е същото!

Но когато мина към друг доставчик,например към 3G Globul стелта е пълен! Така че в случая софтуерната защитна стена няма никаква вина и нищо не може да направи,каквито и настройки да и правиш!

Има ли чалъм да се стелтнат? При мене е същото с NIS - KIS - WKS - с вградената на Windows - без стена.

При мен обаче не е така ... Комодо примерно ми стелтва абсолютно всички портове по подразбиране, а Нортон не може ! Стената на уиндоуса ми стелтва портовете а Нортон не може .. Касперски половината ги стелтва другите ги затваря, а Нортон не може . Логичния въпрос е кой е виновен след като три други софтуерни защитни стени ми стелтват портовете или поне не ги оставят отворени ? Отговора мисля че е ясен !

Има ли чалъм да се стелтнат? При мене е същото с NIS - KIS - WKS - с вградената на Windows - без стена.

Преди време (преди 3 години) махнах една отметка в рутера на мултикаст стрийма,но не се сещам точно коя и къде беше и от тогава положението е такова! На една дружка със същия доставчик като моя и със същия рутер D-Link положението е същото без той да е барал нищо по рутера!

Каквато и програма в защита да сложа,каквито и настройки да и правя положението е същото! Не ми се експериментира да барам рутера много,че не съм много в час и да не оплескам нещо!

При мен обаче не е така ...

При теб не знам,при мен е това което написах!

Аз коментирах моя случай,твоя случай не го коментирам и не е нужно да всяваш съмнения в това което пиша!

Аз коментирах моя случай,твоя случай не го коментирам и не е нужно да всяваш съмнения в това което пиша!

Аз казах при мен как е с Нортон и никъде не съм ти поставял думите на съмнение !

При мен обаче не е така ...

Комодо примерно ми стелтва абсолютно всички портове по подразбиране, а Нортон не може !

Стената на уиндоуса ми стелтва портовете а Нортон не може ..

Касперски половината ги стелтва другите ги затваря, а Нортон не може .

Логичния въпрос е кой е виновен след като три други софтуерни защитни стени ми стелтват портовете или поне не ги оставят отворени ?

Отговора мисля че е ясен !

Имах пълен стелт с Norton когато бях с директно включване без рутер.

Имах пълен стелт с Norton когато бях с директно включване без рутер.

Без рутера на широколентова връзка и аз имам пълен стелт със или без защита,забравих да го спомена! :wors:

Преди време (преди 3 години) махнах една отметка в рутера на мултикаст стрийма,но не се сещам точно коя и къде беше и от тогава положението е такова! На една дружка със същия доставчик като моя и със същия рутер D-Link положението е същото без той да е барал нищо по рутера!

С D-Link,с SMC все тая при мене. Ако се сетиш свиркай.

Момчета, не помните ли какво беше при мене преди година. Тагава бях с BTK ADSL +Rooter2, и аз каквото и да слагах- разни програми..., и KIS и NIS, и без защита, даже и с друг компютър все едни и същи резултати имах... Всичко е от устройство (рутер) което отговаря на заявките преди самия компютър.....

Разлика в резултатите може да се получава от различни защитни стени, от рутер и от ISP доставчика на интернет. Ако двама ползват една и съща защитна стена с еднакви настройки, би трябвало да получат еднакви резултати. Ако все пак резултатите са различни, единия най вероятно се намира зад рутер. Ако няма рутер, най-вероятно ISP доставчика на интернет от съображение за сигурност е блокирал някой портове.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.