Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Само при мен ли го има това стържене на харда при инсталиран НИС 2011? При Касперски рядко се случваше...ще взема да мина на нещо друго..писна ми да чувам това стържене

Явно е само при тебе стърженето на харда,дошло му е времето, и вземи смени лигавника, че от това плюене се олигави целия :eek:
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

и вземи смени лигавника, че от това плюене се олигави целия :eek:

някакъв проблем ли имаш!?!?!?

Но бележка: бях завишил настройкатта на файловият скенер на КИС. А опции за лаптопи специално няма ли самата програма?

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• Автор

Но бележка: бях завишил настройкатта на файловият скенер на КИС.

А опции за лаптопи специално няма ли самата програма?

Има NIS 2011 netbook edition ама като няма лиценз.....иначе настройки специално за лаптопи няма..

Има NIS 2011 netbook edition ама като няма лиценз.....иначе настройки специално за лаптопи няма..

Е, не е честно тука толкова народ има... Сигурен съм, че някой може да изкара някой лиценз за няколко месеца, ма не му се занимава...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Интересна статия за новият Norton 2012.

Казва се ,че тази версия бие всички Антивируси до момента излезли.Приятно четене.

(Тестът е правен от AV-Test.org)

Norton 2012 Betas Earn High Marks from Antivirus Group

http://www.pcmag.com...,2383871,00.asp

......"Performance

Symantec works hard to ensure that new updates and new features don't slow the products or increase their impact on performance. The 2012 betas aim to go beyond just holding the line in two specific areas: scan time and file copy time. That is, they should complete a full scan faster than the previous editions, and their real-time protection should have a smaller impact on file operations.

Nadir noted that engineers are also working in many other performance-related areas. They're aiming for a smaller footprint, smaller download, and better performance overall. As time goes on they can push more activity and data into the cloud and rely less on a big local file of definitions......."

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Добавям към поста ти и пряка връзка за изтегляне на инсталационният файл - http://us.norton.com/beta/downloads/nis_beta/NIS-BETA-NODEFS-19-0-0-43.exe

Благодарности на iren48

В темата за подпомагането на ав. програмите metodidamqnov го беше пуснал същия оригинален файл към който си дал връзка сега. :cool: Много добри резултати за новия нортън, добавили са по стриктна защита срещу ботнет мрежи и нетърк заплахи, може да се вдигне нивото на Агресив. Нова визия на настройките :yanim:

Редактирано от DarkNet (преглед на промените)

В темата за подпомагането на ав. програмите metodidamqnov го беше пуснал същия оригинален файл към който си дал връзка сега. :wub: Много добри резултати за новия нортън, добавили са по стриктна защита срещу ботнет мрежи и нетърк заплахи, може да се вдигне нивото на Агресив. Нова визия на настройките :yanim:

Извинявам се ако с нещо съм нарушил правилата. Просто споделих с вас защото не я намерих в темата за Нортон :baby:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Извинявам се ако с нещо съм нарушил правилата. Просто споделих с вас защото не я намерих в темата за Нортон :whist:

То тук освен празни приказки аз друго не съм видял !

То щото Нортон е пребил всички останали антивирусни и тук вече няма нужда нито от настройки ,нито от препоръки, нито от обновяване на шапката .

Ти там си развивай Касперски че докато стигнете Нортон .....

Точно от файловете на поляците стартирах 4 броя и Нортон не можа и да се стартира но това няма значение кой съм аз че да оспорвам величието на Нортон ?

Който иска да види истинското величие на новия Нортон може и клип да му направя !

Ама викам да не правя, защото според специалистите Нортон няма нужда от настройки .

Но градски спомни си тестовете -заради които се сдърпахме за което се извинявам- Нортон как се справи ...

Даже от първата страница може и да махнете онези настройки -то просто няма нужда от тях !

То щото Нортон е пребил всички останали антивирусни и тук вече няма нужда нито от настройки ,нито от препоръки, нито от обновяване на шапката .

Точно от файловете на поляците стартирах 4 броя и Нортон не можа и да се стартира но това няма значение кой съм аз че да оспорвам величието на Нортон ?

Който иска да види истинското величие на новия Нортон може и клип да му направя !

Ама викам да не правя, защото според специалистите Нортон няма нужда от настройки .

Но градски спомни си тестовете -заради които се сдърпахме за което се извинявам- Нортон как се справи ...

Даже от първата страница може и да махнете онези настройки -то просто няма нужда от тях !

Ти видя ли някъде да пише :

".... Нортон Бета 2012 се справи 100% на всичко и до сега такъв Антивирус никога не беше излизал на Пазара...."?

Ще те помоля да прочетеш какво пише и после и ти празни приказки да разправяш.Ако обаче ти се занимава с някакви шапки на Бета продукт ...моля,никoй c нищо не би те нападнал.

......p.s.И престанете всички да бъдете жлъчни постоянно и започнете да пишете позитивно.

Norton detected 98.87 percent out of almost 150,000 very recent malware samples, beating the current industry average of 97.71 percent. In both on-demand and on-access tests, it detected 100 percent of widespread "WildList" malware. Since all current products detect 100 percent of those samples, this success isn't surprising.

It detected them all and successfully removed 95.7 percent of them. The average program in this test detects 95.2 percent, removes the active components for 85.7 percent, and fully removes just 47.6 percent. Norton also detected and removed 87.5 percent of active rootkit samples, compared to an average of 56 percent.

The lab didn't report any measurable slowdown of system operations in daily use, and reported that after the initial full scan, subsequent scans cut 85 to 90 percent off the scan time. Norton also correctly refrained from identifying any of 250,000 valid files as malicious—zero false positives.

Не разбрах - мене ли имаш впредвид. Програмата я ползва съпругата ми и трябва да съм запознат с нея.

Що се отнася до изтъкването на величието на този или онзи нека си го правят и се кефят.

пп. Позитивно дадох връзка към изтеглянето на файл,позитивно ми напомниха,че съм пропуснал поста на колегата. Нормално е.

Не разбрах - мене ли имаш впредвид.

Не теб .

Не теб .

Аз обаче много добре разбрах кого имаш в предвид и както виждаш ти отговорих.

Направи си клип, ще ни е приятно и забавно да го гледаме, аз лично много обичам да гледам клипове :whist:

А това дали се бил справил или не, слабо ме интересува. И нищо да не лови и най слабите резултати да дава в тестовете се ми е тая.

Аз знам на какво е способен Нортън защото го ползвам от 8г. Със здраве и Нортън наистина няма нужда от настройки...

Нортън както знаеш не разчита само на скенер, нормално е да засича по малко от другите, засича около 50 бройки от този архив което е много добре.

Как се връзва твоето мнение с тези резултати =>> http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2383871,00.asp

Norton detected 98.87 percent out of almost 150,000 very recent malware samples, beating the current industry average of 97.71 percent. In both on-demand and on-access tests, it detected 100 percent of widespread "WildList" malware. Since all current products detect 100 percent of those samples, this success isn't surprising.

ps. Не искам лекции,а нещо нагледно - КЛИПЧЕ. Например на последният архив колко са засечени и колко остават след стартиране.

Nikssi аз да не съм лаборатория да правя тест на 100 и повече файла хаха не си познал. Има си лаборатории за целта и ето какви са резултатите на AV-Test.org, "Norton откри 98.87% от 150 000 свежи вредни кодове, побеждавайки на сегашната средна стойност в сектора с 97,71%". Нортън има други слоеве за защита на системата така е, не разчита като Касперски само на един скенер и безплатния "sandboxie"

Ако имаш файл който би навредил на системата ми, без да се намеси Нортън дай го и аз ще ти дам нагледно резултата :lol6: Само да не е някоя портабъл програмка приличаща на антивирусна и да се прави, че сканира, тея не ми ги давай. Подобни глупави антивирусни правени от 2 гифчета не са заплаха.

Как се връзва твоето мнение с тези резултати =>> http://www.pcmag.com...,2383871,00.asp

ps. Не искам лекции,а нещо нагледно - КЛИПЧЕ. Например на последният архив колко са засечени и колко остават след стартиране.

Може ли аз да ти отговоря?

Ще си позволя без да ми отговаряш.

А ми ето така:

Тестът е " Dynamic Test".

Няма сканиране от контекстно меню.Ето така е първи в теста.

http://chart.av-comp....org/chart2.php

Ако имаш файл който би навредил на системата ми, без да се намеси Нортън дай го и аз ще ти дам нагледно резултата :cool: Само да не е някоя портабъл програмка приличаща на антивирусна и да се прави, че сканира, тея не ми ги давай. Подобни глупави антивирусни правени от 2 гифчета не са заплаха.

Това не е напълно вярно. В новите такива rogue програми вече са пакетирани с новия вариант на TDL3 , който блокира TDSSKiller и повечето инструменти и само CF се справя за момента с него. :nono:

Може ли аз да ти отговоря?

Ще си позволя без да ми отговаряш.

А ми ето така:

Тестът е " Dynamic Test".

Няма сканиране от контекстно меню.Ето така е първи в теста.

http://chart.av-comp....org/chart2.php

Да разбирам ли,че дори и да не ги засече ще се справи при стартиране?

Убедена ли си в това което пишеш защото аз знам какви са му възможностите но не е времето и денят за спорове.

Весел и усмихнат ден ти желая :cool:

Убедена ли си в това което пишеш защото аз знам какви са му възможностите но не е времето и денят за спорове.

Весел и усмихнат ден ти желая :cool:

Защо не им пишеш( AV-Test.org) и да ги питаш как така Нортон е преди Kaspersky на техните тестове, като и ти правиш тестове само ,че в твоите Kaspersky е винаги първи.

Така ще имаш някакъв отговор,покой на душата най-накрая.

А ми напълно е възможно ако не се засече при сваляне(Download Insight 2.0) то SONAR 4 да го спре.

И там се говори за Нортон 2012 Beta....съмнява ме,че му знаеш възможностите ,защото излезе преди 7 дни.

И аз ти желая приятни празници.

Тук често ми беше казвано че Нортон няма нужда от настройки ... Тук често ми се казваше да не си губя времето ... Но аз си мълчах и мълчах и реших да направя клип, за да покажа защо Нортон има нужда от настройки ! Това което ще видите се случва не само на моя компютър, но и на доста други ... Портовете просто стоят отворени :yanim: Та ето клипа със стена на автомат : Първо си помислих че проблема е само при мен, но след като го сложих на доста компютри с Уиндоус 7 и все така се получаваше . Така че мир приятели и приятна вечер ! IP-то е моето на единия компютър :P Хаквайте ме !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Та ето клипа със стена на автомат :

Здравей.

Не че ще сложа Norton но излиза, че сам трябва да оправяш нещата или и тогава не става.

Здравей.

Не че ще сложа Norton но излиза, че сам трябва да оправяш нещата или и тогава не става.

Здравей !

Просто винати така ми се получава и не само при мен ...

Говоря за компютри директно свързани към интернет . С LAN и кабелен интернет без рутери и каквото и да е било .

А ти имаш ли представа защо се получава така ?

Инсталирам ъпдейтвам и рестартирам и пак портовете са отворени .

Аз съм се вгледал в правилата и виждам създадени такива след теста с въпросния сайт да разрешава комуникация с него, което за мен е недопустимо ,а и не се е случвало само при мен .

Та за това се разрових ...

С Norton 360v5 съм пълен стелт с изключение на два затворени порта,но аз си ги знам тях, причината е в настройките на рутера ми!

Здравей !

Просто винати така ми се получава и не само при мен ...

Говоря за компютри директно свързани към интернет . С LAN и кабелен интернет без рутери и каквото и да е било .

А ти имаш ли представа защо се получава така ?

Инсталирам ъпдейтвам и рестартирам и пак портовете са отворени .

Аз съм се вгледал в правилата и виждам създадени такива след теста с въпросния сайт да разрешава комуникация с него, което за мен е недопустимо ,а и не се е случвало само при мен .

Та за това се разрових ...

с настройките на URIEL ,кабелен интернет

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.