Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

А Нортън дори и с SONAR нивото му хич не е такова каквото го изкарват..

Хайде сега да не си кривим душите.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде сега да не си кривим душите.

Ни най малко :speak:

• 2 седмици по-късно...

До края на лиценза на Norton Internet Security-2010 ми остава 1 ден. Какво става след това- спира да се ъпдейтва,тотално спира да работи или ми скапва и WIN-a.

Редактирано от ac28 (преглед на промените)

Елементарно - ако сонар се пропука - край. НОД обаче има и евристики.

Въздържай се от вулгарните думи и грубия тон!

Lоst in...

Замразява го с течен азот.lol

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=389170

Не че нещо, но как помагаш на човека по този начин ?

До края на лиценза на Norton Internet Security-2010 ми остава 1 ден.

Какво става след това- спира да се ъпдейтва,тотално спира да работи или ми скапва и WIN-a.

Спира да работи и не ви скапва Windows-a !

Просто го деинсталирайте под Safe Mode с това http://us.norton.com/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&docurl=20080710133834EN&ln=en_US

После си инсталирате каквато защита искате .

Не, че нещо ама изобщо не е нужно да влиза в сейф-мод и от там да я унинсталира,има си унинсталатор в старт менюто Публикувано изображение който е достатъчно надежден.Не е задължително всеки да знае,как се влиза в сейф-мод,а и не е необходимо!

• 4 седмици по-късно...

Най после :blink: Така съм свикнал с този тулбар, че досега бях със старата версия,работи без проблем.

Не ми харесва също (според мен bug) това , че Norton за много от файловете дори в real-time се допитва до Облака , което значително забавя работата , а понякога не може да си покаже прозореца , че е открита заплаха за 15 минути - това се появи във версия 2011 и все още не е оправено.

Мен точно това ме отказа от нея. Вярно, случваше се при определен тип заплахи (най-вече файлове от подпомагането тип New_video_add_on). За 15 и повече минути никаква реакция, освен товаренето на процесора 40-50%, през което време ако засече друга заплаха не изкарва никакъв прозорец. И най-накрая като се напроверява и начуди ги цвъка по 2-3 прозореца. Страшно неприятно ако тестваш, но за нормалния потребител, който не се среща всеки ден с такива файлове едва ли е проблем.

Компютъра ако ти е на 10 години със сигурност ще има забавяне. Трябва ти компютър със процесор Dual-Core или Core 2 Duo. В твоя случай с комп на 10г. слагаш си Нод32 :whist:

Компютъра ако ти е на 10 години със сигурност ще има забавяне.

Трябва ти компютър със процесор Dual-Core или Core 2 Duo. В твоя случай с комп на 10г. слагаш си Нод32 :whist:

Компютъра ми е 3 ядрен AMD, с 4 гига RAM DDR3. Сигурно и на 3GUSER едва ли е по-слаб. Ако се поразровиш из техния форум, ще видиш какво имам предвид. 3GUSER беше писал за това още докато 2011 беше в етап бета тестване, но явно не са го оправили. Не съм казал за забавяне на компютъра толкова, колкото забавяне на самата антивирусна при третиране и определяне на опеделен тип заплахи - има разлика.

Nis 2011 18.5.0.125 работи безпроблемно дори на компютър с Intel-Celeron 2.40ghz с 1гб рам. За какво ми пишеш не те разбирам? Занеси си компютъра на ремонт.

Nis 2011 18.5.0.125 работи безпроблемно дори на компютър с Intel-Celeron 2.40ghz с 1гб рам. За какво ми пишеш не те разбирам?

Занеси си компютъра на ремонт.

Ами щом не разбираш това което и аз и 3GUSER пишем, значи няма смисъл да продължаваме дискусията. И не съм писал, че не работи добре, а съм уточнил ясно за какви случаи става въпрос. Ако имаш желание и поне малко знаеш английски, може да намериш и във форума им какво имам предвид. Иначе програмата е добра и я слагам на много приятели - но както уточних, те не се занимават с тестване на вируси.

Norton™ Internet Security 2011

Минимални Изисквания към хардуера
300 MHz for Microsoft Windows XP,// 1 GHz for Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7
256 MB of RAM
300 MB of available hard disk space
CD-ROM or DVD drive (if not installing via electronic download)
Невярвам тези неща да ги пишат,защото си нямат друга работа.Производителността е тествана и са написани.

• Автор
И пак я има тая карта- напълно непотребна според мен.Интерфейса не ми харесва.

И пак я има тая карта- напълно непотребна според мен.Интерфейса не ми харесва.

Шегуваш ли се?

Интерфейса е най-добре от версия 2010\\2011!!!

Много семпъл,умален,с хубави плътни цветове.Много е шикозен.

Да не би на Kaspersky 2012 да е по-добър или на Аvast които все едно е за първолаци!!!

Много сериозно изглежда.

Това не е толкова важно ,важно е какви са промените и каква работа ще върши.

....p.s."SONAR 4.0 technology is able to much more aggressively remove threats on pre-infected machines." .....................А в това Нортан е най-силен.

Performance

Users need to keep their computers running faster – we understand that. If a product doesn't use system resources judiciously and causes the computer to slow down; users may disable certain protection features and get vulnerable to attacks. Performance is of utmost importance for security products. At Norton, performance is always at the heart of the improvements we make to the products and we continue to innovate to achieve better performance. For the 2012 release, we are working in 50+ areas related to performance. To highlight a few high-level areas:

• Reduction in footprint, resulting in smaller download and install sizes
  • Faster startup and shutdown
  • Enhanced scan time and file copy performance, resulting in faster scans and file access operations, and having very little or no impact in other application launches.
  • Enhanced network throughput, resulting in faster file copies over the network. More and more users are using sophisticated home networks and the changes in 2012 ensures that our security software gets out of their way for things like shared network file servers and other conveniences of today's digital home

Страниците на браузера се отварят мигновенно.

А ми това е....Symantec

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Ето и първи тест за новата 2012 версия.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nINR83mE1t4

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ISZODD2kdC8

Избраната дата за финалната версия е 20 \09\ 2011.

Следващата Beta е след 28 дни.

:)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Само при мен ли го има това стържене на харда при инсталиран НИС 2011? При Касперски рядко се случваше...ще взема да мина на нещо друго..писна ми да чувам това стържене

Само при мен ли го има това стържене на харда при инсталиран НИС 2011? При Касперски рядко се случваше...ще взема да мина на нещо друго..писна ми да чувам това стържене

При КИС го чувах постоянно, но зависи с какъв компот си де... Пи мен е слабичка машина.

Някоя от (анти)вирусните компании дали тества нивото на дефрагментация на диска на (анти)вирусните продукти?

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• Автор

При КИС го чувах постоянно, но зависи с какъв компот си де... Пи мен е слабичка машина.

Някоя от "анти" вирусните компании дали тества нивото на дефрагментация на диска на антивирусните продукти?

Лаптопът ми е силен- двуядрен, 4 гига рам и 500 харддиск..

Лаптопът ми е силен- двуядрен, 4 гига рам и 500 харддиск..

Ми може би не би трябвало... Аз при КИС чувах едно постоянно реване от харда. При Kasperski SOS го нямаше...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.