Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кво да закусвам

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

катеричка-рункавелка

се качила на табелка

и извикала без страх :

"Днес е вторник!Пак "

Публикувано изображение

Катеричка рунтавелка

се наквасила кат зелка

"Вторникът е гаден ден,

ама дреме ми на мен"

• Автор

Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Редактирано от emmi (преглед на промените)

За вас не знам, ама в момента бюрото пред мен е отрупано с бумаги -изкарал съм всичко от : 1.)половината библиотечка 2.)моето чекмедже 3.)чекмеджето на старшата сестра 4.)тавите за документи от двете бюра Търся една схема, която помня, че писах и правих преди около година-година и нещо, ама къде съм я заврял-не знам :rolleyes: сигурен съм ,че е някъде тук, баси ! на всичкото отгоре, ако не знаете съм в отпуска....

Катеричка рунтавелка

Удряла глава в табелка

И ревяла с пълен глас

"Вторника го мразя аз!!!"

и аз ...

Вече ме води с много точки :rolleyes:

В кауфланд спря тока и стана тъмно като в г** и мерешеше на сирене, после на касата проблем с млякото - десет минути чакане, после съм си изгубила цели дванадесет лева, после задния капак на снежанка ме изтряска по кухата глава и тя още дрънчи

какво му е доброто питам аз

Катерицата горката, грабнала една лопата... "Как пък тия луди хора, нямат капчица умора" се запитала в захлас с дрезгав и пресипнал глас :rolleyes:

че все някога ще свърши Публикувано изображение

може би ...

а чуй какво прочетох преди малко :

" -Рекоха ми, че този път ще ме отведе до океана на смъртта и аз насред пътя свърнах обратно. И от тогава пред мен извиват само криволичещи и глухи пътеки ..."

Ха сега познайте от къде е ?

• Автор

може би ...

а чуй какво прочетох преди малко :

" -Рекоха ми, че този път ще ме отведе до океана на смъртта и аз насред пътя свърнах обратно. И от тогава пред мен извиват само криволичещи и глухи пътеки ..."

Ха сега познайте от къде е ?

аз не мога :rolleyes:

Ъхъммм...

"Милион години до свършека на света"

Е, света може и да свърши тогава.

аз обаче искам да свърши този вторник само./намерих схемите-сега трябва да почвам да пиша/

Аах хааа ... сети се . Дочитам бръмбъра ... нещо прелистих назад и попаднах на горния израз. Бе тизи братя не престават да ме учудват. Като се има предвид, че скоро я четох . :rolleyes:

• Автор

Аах хааа ... сети се .

Дочитам бръмбъра ... нещо прелистих назад и попаднах на горния израз.

Бе тизи братя не престават да ме учудват.

Като се има предвид, че скоро я четох . :rolleyes:

мен ме нервира превода, а ги нямам на руски http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аах хааа ... сети се .

Дочитам бръмбъра ... нещо прелистих назад и попаднах на горния израз.

Бе тизи братя не престават да ме учудват.

Като се има предвид, че скоро я четох . :ph34r:

Всеки път ме изненадват и мен.Заради това съм си поставил лимит -поне 12 месеца преди поредния препрочит.За това време от главата ми са излетели част от внушенията, но пък и доста са се запазили.

А днешния ден си е направо массаракш Публикувано изображение

мен ме нервира превода, а ги нямам на руски http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

преводът си е достатъчно добър, моме любаво - чел съм я и в оригинал, и в превод, и смея да твърдя че и двата вариант аси имат свой собствен чар.

Катерицата е права, вие не сте наред. Какво му е на вторника :rolleyes:

права, права -колко да е права ?!

Не ми е толкова добър руския за тях, за това и не опитвам. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Обаче и аз ще ги спирам поне за шест месеца.

Бръмбъра ме разтресе така, че чак мен си намразих лекинко този път. :rolleyes:

P.S. Всичко е с краката на горе днес, а има важни и същевременно гадни срещи следобяда.

Мисля да обявим, че такова нещо вторник не съществува . :ph34r:

...

Мисля да обявим, че такова нещо вторник не съществува . :rolleyes:

Процедурен въпрос, другарко Вили : Оставаме си в понеделника ли, или прескачаме в срядата ?

Защото , ако е първото -понеделникът беше също гаден.Ако пък е второто -все още не знаем колко гадна ще е срядата....

Процедурен въпрос, другарко Вили : Оставаме си в понеделника ли, или прескачаме в срядата ?

Защото , ако е първото -понеделникът беше също гаден.Ако пък е второто -все още не знаем колко гадна ще е срядата....

Дуплика Другарю Трих: Все пак една част от понеделника приключи, нищо не пречи да продължим, просто набрали скорост.

Нова предложение: да обявим всички дни за понеделници - така всеки ден ще е след почивен и трудовият ентусиазъм ще си е на ниво.

Приемам предложението на другарката Ем - грабвайте лопатите и да заровим тоя фторник :wors:

• Автор

Приемам предложението на другарката Ем - грабвайте лопатите и да заровим тоя фторник :wors:

аз като ви казвам..............

до тук: падна батерията на служебния телефон и не виждам къде е зарядното. Следователно: няма да звъня докато не го намеря. Следващо следствие: нежното ми ушенце ще си почине малко.

Два пъти ходих до съседната нотариуска и след малко ще отида пак. Троп, троп на чисто новичките ми лачени патъчки с убийствени токчета.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.