Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

не личи ли по смачканата ми физиономия ? Публикувано изображение само ядове и глупости имаше през нощта.понякога, след подобна нощ си мисля защо ли седя тук....

p.s чу ли си поздравчето ?

.... и ставаш и си тръгваш към вкъщи :cool:

ако от това ще ти олекне....... моят петък също беще гаден, но вечерта ми компенсира всичките нерви :rolleyes:

и поздравче ли имам?! :)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

не мога, защото не ми е дошла все още смяната, а и отатък има един пациент, който не успявам да настаня в болницата, заради идиотизма, дребнавостта, тшеславието и мързела на някои мои колеги, а не мога да го оставя, тъй като без грижи ще умре....

• Автор

не мога, защото не ми е дошла все още смяната, а и отатък има един пациент, който не успявам да настаня в болницата, заради идиотизма, дребнавостта, тшеславието и мързела на някои мои колеги, а не мога да го оставя, тъй като без грижи ще умре....

ясно - няма да се връщам обратно в леглото. Ще ти правя компания защото не мога да те оставя така.

Кавказская пленница, значи хехехехеххеех

Леле колко е мрачно и нвприветливо навън.. :speak:

ясно - няма да се връщам обратно в леглото. Ще ти правя компания защото не мога да те оставя така.

Кавказская пленница, значи хехехехеххеех

Стигна се до разговор с директора Публикувано изображение баси, изпушил съм кутия пи половина само за нощта, а краят му не се вижда.Публикувано изображение

Леле колко е мрачно и нвприветливо навън.. :speak:

тук пече слънце ? ! :speak:

• Автор

Стигна се до разговор с директора Публикувано изображение баси, изпушил съм кутия пи половина само за нощта, а краят му не се вижда.Публикувано изображение

тук пече слънце ? ! :speak:

нали знаеш за случката в нашата болница? Дежурния хирургичен каинет върнали човека /това през ноща/и му казали, че нищо му няма а на сутринта човека се гътнал в тоалетната на пазара. Не успели да го закарат в спешното.

така че бори се за пациентите си - и те душа носят.

Мисля да заъркам едни мекички на моите домашни гадинки.

Мисля си как сте ми оцелили любимите песни за поздрав - Благодаря! сега да поработя трябва пък след обяд може и да остане време да се опитам да ви го върна. :speak::speak: Хубав ден от мен !

• Автор

Мисля си как сте ми оцелили любимите песни за поздрав - Благодаря!

сега да поработя трябва пък след обяд може и да остане време да се опитам да ви го върна. :baby::speak:

Хубав ден от мен !

забавлявай се :speak:

аз ще прескоча до Божичен да пошетам там, че останаха две стаи за оправяне

забавлявай се :speak:

аз ще прескоча до Божичен да пошетам там, че останаха две стаи за оправяне

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

шес старая

здрасти банда .. кво става с арената някой може ли да ми каже ?

В момента не мога да мисля, защото главата ми е като ТЪПАН...повечко вода...и малко свеж въздух на стадион Берое ще ме оправят...дано само не вали !!!!!

очните започнаха голямо пътуване беше днес, а и ще е така още...Плевен- Свищов за нищо го нямам :yanim:

Мисля си за фенклубове и за глупави фенки :P

Мисля си за фенклубове и за глупави фенки :whist:

Аз пак си мисля,че се прокрадва сексизъм...:whist:

Аз пак си мисля,че се прокрадва сексизъм...:whist:

Колкото и да казваме на черното "бяло", няма да променим факта, че природата е създала два пола и те са различни.

Колкото и да казваме на черното "бяло", няма да променим факта, че природата е създала два пола и те са различни.

Факт.

1. Това не дава право на разделяне на "умни" и "глупави".

2. Доста некавалерско .

3.Достатъчно ми е,че реално се доказвам в мъжка професия пред мъжки колектив,та сега и виртуално...

4.Вече ми се приспа...

замряло е нещо...

Факт.

1. Това не дава право на разделяне на "умни" и "глупави".

2. Доста некавалерско .

3.Достатъчно ми е,че реално се доказвам в мъжка професия пред мъжки колектив,та сега и виртуално...

4.Вече ми се приспа...

Нямах предвид мерене на интелектуален капацитет, или доказване на качества, според пола. Просто си има различия, които не могат да е пренебрегнат с обръщение по фамилия. Лека нощ :)

очните започнаха

голямо пътуване беше днес, а и ще е така още...Плевен- Свищов за нищо го нямам :)

И при мен почнаха..аз съм всеки ден на лекции без почивен ден, целият септември..егати задочното, егати чудото :sausage: , ако ходех на работа, досега да ме бяха изхвърлили както имам очни през 2 месеца и продължаващи един месец..

Нямах предвид мерене на интелектуален капацитет, или доказване на качества, според пола. Просто си има различия, които не могат да е пренебрегнат с обръщение по фамилия. Лека нощ :)

Това днес ми звучи мило!Хубав де от мен!:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.