Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

За първи път в живота си видях богомолка. Огромна. (всъщност, не знам колко е 'голямо' при тях) Интересно е да ги гледаш отстрани, но да ти скочи върху теб, си е мега nasty изживяване.

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Вили, и колко голяма беше този хубавица в сантиметри? :cool:

Е, сега, сантиметри :)

Добър опит, Пролетен! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Явно доста голямо добиче ще да е било, щом съм сбъркал мерната еденица :cool:

За първи път в живота си видях богомолка. Огромна. (всъщност, не знам колко е 'голямо' при тях)

Интересно е да ги гледаш отстрани, но да ти скочи върху теб, си е мега nasty изживяване.

През отпуската, завряла съм се един ден в китките на майка ми да ги поливам и изведнъж, усещам, че нещо ме лази - познай какво беше :cool:

Но беше мъничка. Добре, че нямаше хора наоколо, да ме видят как се 'радвам' от допира си с тази 'мила' гадинка.

Тъй че...разбирам те напълно :)

За сутрешния секс си мисля :bday11::speak:

аз пък никога не съм си падала по сутрешен секс.. :speak:
  • Автор

аз пък никога не съм си падала по сутрешен секс.. :speak:

що? мнооого е ............... :speak:

що? мнооого е ............... :speak:

Аз докато не изпия едно кафе сутрин за нищо не ставам.. :speak:
  • Автор

Аз докато не изпия едно кафе сутрин за нищо не ставам.. :speak:

аз мога да заместя кафето с него :bday3: и после пак да поспя :speak:

баси, кви мисли в понеделник :bday11:

Уточнение: мислех си за сутрешния секс с подчинените, след което следва този на инстанциите с мен. Въобще по цял ден сексове разни, разнообразин. Иначе за другия нямам против, дори напротив, стига да ми остане време да отида до банята за минута, две. Аромата на кафе който се носи от кухнята след това е божествен. :speak: хихихихихих пада му се на понеделника и без това по-късно ще ми скъса дупето от зор, по-добре от рано да вземем преднина :speak:

• Автор

Уточнение: мислех си за сутрешния секс с подчинените, след което следва този на инстанциите с мен.

Въобще по цял ден сексове разни, разнообразин.

Иначе за другия нямам против, дори напротив, стига да ми остане време да отида до банята за минута, две.

Аромата на кафе който се носи от кухнята след това е божествен. :bday11:

хихихихихих пада му се на понеделника

и без това по-късно ще ми скъса дупето от зор, по-добре от рано да вземем преднина :speak:

еееееееееееееее, а аз се размечтах.................... :speak:

еееееееееееееее, а аз се размечтах.................... :speak:

Е пък какво ни пречи - спомени, мечти всичко се приема. Така ги привличаме, предизвиквайки ги. :speak:

Като е понеделник та к`во да не е сто кила, хммм...

Много сте гадни значи... Бива ли в понеделник сутрин да говорите за секс... Сега и аз взех да си мисля :grimace:

И аз с умиление си мисля за сутришния секс, на който се насладих днес някъде към 4:30 АМ. Нямам спомен дали веднага съм се обърнал на другата страна, но добре съм поспал, след като допреди половин час все още се излежавах в леглото :)

• Автор

И аз с умиление си мисля за сутришния секс, на който се насладих днес някъде към 4:30 АМ. Нямам спомен дали веднага съм се обърнал на другата страна, но добре съм поспал, след като допреди половин час все още се излежавах в леглото :ph34r:

точно за това говоря :)

точно за това говоря :)

Нали, не е важно дали на половинката й е било до секс по това време. Един мъж изгаря ли от желание, е грехота да не премине в настъпление, а пък после каквото сабя покаже :ph34r:

• Автор

Нали, не е важно дали на половинката й е било до секс по това време. Един мъж изгаря ли от желание, е грехота да не премине в настъпление, а пък после каквото сабя покаже :)

с риск да скандализирам обществеността............ една жена ако изгаря от желание винаги ще намери начин да си го получи /секса, де/ без значение колко е часа :ph34r:

Нали, не е важно дали на половинката й е било до секс по това време. Един мъж изгаря ли от желание, е грехота да не премине в настъпление, а пък после каквото сабя покаже :)

Мдам, познати са ми някак си, тези набези :ph34r:

а аз оставих диването в къщи със задачата да напише сборовете на всички числа от 1 до 20 а след това да си легне да спи, като беше натъртено, че като се върна към 3 часа първо ще проверя сборовете, а след това дали спи. Мда.

• Автор

а аз оставих диването в къщи със задачата да напише сборовете на всички числа от 1 до 20 а след това да си легне да спи, като беше натъртено, че като се върна към 3 часа първо ще проверя сборовете, а след това дали спи.

Мда.

баща-терорист? Брааааво :)

Я, да оставите децата да си поиграят на воля още два дни!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.